Užsirakina vairas

Pradėjo Rulizz19, Vasaris 19, 2019, 20:04:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rulizz19

Nepraleido TA, nes užsirakina vairas kai išjungtas degimas. Jie teigia, kad negali vairas užsirakinti, kol raktelis spynelėje. Gal kam nors jau teko susidurti su tokia situacija?

Rolkis72

Teisybė,kol raktas spynoje,vairas neturi užsirakinti,greičiausiai spynelė išsimalus bus.

Egis_

kokiam mieste cia net tokius dalykus tikrina?

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 19, 2019, 21:54:47 PM
kokiam mieste cia net tokius dalykus tikrina?
Panašu Vilnius pagal vietovę profilio, bet man netikrino to...

maaz

Gal netikrino, tiesiog pamatė, kad neina vairo pajudint :D

bladas

Citata iš: Rulizz19 Įrašytas Vasaris 19, 2019, 20:04:29 PM
Nepraleido TA, nes užsirakina vairas kai išjungtas degimas. Jie teigia, kad negali vairas užsirakinti, kol raktelis spynelėje. Gal kam nors jau teko susidurti su tokia situacija?
Tai kaip tu važinėji, jei su rakteliu spynelėje užsirakina vairas? Šiaip pamėgink su kitu rakteliu, gal šito geležtė sudilusi ...

Rulizz19

Vilnius. Pakėlė mašiną ir rankomis susuko ratus. Atgal negalėjo atsukti, nes užsirakino vairas.
Degimas išjungtas, tiesog raktelis paliktas spynelėje.
Sakė pagal metus jau lenda tokie bajeriai avensiams, sharanams

Rolkis72

Blyn kažkas baisaus,tai negali žinoti ar važiuojant kažkas panašaus nepasidarys

bladas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Vasaris 20, 2019, 09:50:21 AM
Blyn kažkas baisaus,tai negali žinoti ar važiuojant kažkas panašaus nepasidarys
Kai įjuntas degimas, raktas yra kitoje padėtyje, tikriausiai tada nesiblokuoja (kitaip temos autorius su mašina jau seniai būtų griovyje)

Rulizz19

Gal kuris pasibandėte pas save mašinoje, ar suveikia vairo užraktas palikus raktelį spynelėje?

Rolkis72

Pas mane tik ištraukus raktą vairas užsirakina,su raktu,gali sukti kiek nori

deficky

ViKriu

Nepraleido ir manęs TA, nes rakinasi vairas kai raktelis yra įdėtas. Liepė susitvarkyti arba išsiimti.

Užklausiau temos autoriaus, kaip tvarkėsi. Sakė, kad vežė pas raktininką ir jis nuėmė (nupjovė) užraktą. Kainavo apie 100€.

Aš užklausiau keliose vietose, tai ne visi apsiimtų daryti. Man užraktą išėmė Autorigeka (Ateities g. Vilniuj) už 35€.

Egidijus Sadauskas

2020,03,07 nepraejau technickos del sios problemos . Man tai ikale DT ir panaikino galiojancia technicke. Nieksai!!!!!!@

Sonixas

Citata iš: Egidijus Sadauskas Įrašytas Kovas 08, 2020, 16:22:17 PM
2020,03,07 nepraejau technickos del sios problemos . Man tai ikale DT ir panaikino galiojancia technicke. Nieksai!!!!!!@
jokiu uzraktu isiminet nereikia.galiu padaryt ir viskas veiks kaip gamikliskai nurodyta.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D