Autorius Tema: Corolla Verso autopilotas  (Skaityta 19670 kartus)

Donciulis

• Svečias
Ats: Corolla Verso autopilotas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Birželio 16, 2015, 18:11:15 pm »
VA butent mano atveju 1.6 benzas... Tada jai kam reikia autopiloto rankeneles galim tartis, nes matau man jau ji nebetiks....

Neprisijungęs Bemsas

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 6824
« Atsakymas #31 Įrašytas: Birželio 16, 2015, 20:15:06 pm »
VA butent mano atveju 1.6 benzas... Tada jai kam reikia autopiloto rankeneles galim tartis, nes matau man jau ji nebetiks....

Na galima eiti iki galo. Pravesti laidus, bei po kapotu statyti autopiloto bloka.

Aplamai beveik visose dyzelinese masinose autopilotas statosi be problemu, nes masinos ECU kazkodel yra ta funkcija. Tik vienose pakanka tik rankena pastatyti, o kitose reikia su kompu aktyvuoti.

Donciulis

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: Birželio 16, 2015, 22:35:48 pm »
Per daug vargo ir del tokios smulkmenos, tad nesiterliosiu ir rankenle galiu kam nors perleisti ;)

Donciulis

• Svečias
« Atsakymas #33 Įrašytas: Birželio 18, 2015, 09:50:20 am »
Dar klausimas iskilo ar galima ta pacia autopiloto rankenele naudoti ir ant corolla verso senesnio modelio zyzeliu, kurie iki 2004 metu ejo?

Neprisijungęs Bemsas

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 6824
« Atsakymas #34 Įrašytas: Birželio 23, 2015, 10:50:45 am »
Yra vienas variantas patikrinti. Reikia uztrumpinti 2 kontaktus apatineje eileje juoda ir raudona. Jei uzsidegs cruise - reiskia pasiseke. Senesni ECU nepalaiko kruiso, naujesni palaiko. As turejau 2004m Toyota 1.8 - stovejo atskiras cruiso blokas. Su 1.6 motoru mano spejimai turbut nepasitrvirtino, ir cruisas gali buti jau sistemoje.

Donciulis

• Svečias
« Atsakymas #35 Įrašytas: Birželio 23, 2015, 19:50:38 pm »
Manuoju atveju kiek kitokia jungts. Va radau internete raudonai apvedziau butent ta autopiloto rankenelei skirta fiske kurios nera. O daugiau viskas kaip fotkeje. Sita bajeri pastebejau tik nuemes pagalve... Tad ir ieskau variantu kaip be tos fyskes autopilota pasijungt.
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 23, 2015, 20:01:46 pm sukūrė Donciulis »

Donciulis

• Svečias
« Atsakymas #36 Įrašytas: Birželio 25, 2015, 19:40:00 pm »
Sendien uzklausiau AUTOTOJOS ar pagal VIN koda galima suzinoti ar mano masiniukas is gamyklos isriedejo autopiloto funkcija kompe ir ar verta man vargti iki kompo vest laidus keist vaira esnat poreikiui. Tai va ka jie atsake keistuoliai iskart pasirode nors maniau speciai savo masinas tikrai zinos :)

Neprisijungęs MPopovic

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
« Atsakymas #37 Įrašytas: Vasario 10, 2018, 11:30:13 am »
Sveiki.  Nekuriant naujos temos norėjau paklausti apie autopiloto statymą.  Turiu corolla verso II,  2004. Kaip pajungti autopilota,  rankenėlę jau turint?   Pas mane nėra papildomos jungties vaire fyškei.
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 10, 2018, 15:44:19 pm sukūrė MPopovic »

Neprisijungęs MPopovic

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
« Atsakymas #38 Įrašytas: Vasario 10, 2018, 11:33:06 am »