Autorius Tema: MirrorLink per USB su Android RAV4 2019  (Skaityta 33418 kartus)

Neprisijungęs maxis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 12
Ats: MirrorLink per USB su Android RAV4 2019
« Atsakymas #60 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 18:24:25 pm »
Facebooke jau chebra atsinaujino, softas iš oficialaus page
https://www.facebook.com/groups/355239658286450

Neprisijungęs maxis

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #61 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 18:41:42 pm »
balticam carplay ar android auto?

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
  • Įrašai: 985
« Atsakymas #62 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 19:37:12 pm »
balticam carplay ar android auto?

Tiek vienas, tiek kitas. Lagina abu, o ir gamykline navigacija pradejo grybaut konkreciai po upgreido. Bande kelis kart perinstaliuot- tas pats. Manau hardas per silpnas najam softui, arba softas su bug'ais.

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
  • Įrašai: 2420
« Atsakymas #63 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 20:28:47 pm »
bet tai ant carplay turi palaikyt google maps, gamykline navi kam naudot tada. Nes ir dabar gamykline navi megsta marsruta padeliot per kokius zvirkelius, del to ir noriu carplay kad google naudot
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #64 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 20:56:17 pm »
bet tai ant carplay turi palaikyt google maps, gamykline navi kam naudot tada. Nes ir dabar gamykline navi megsta marsruta padeliot per kokius zvirkelius, del to ir noriu carplay kad google naudot

Tai palaiko Google Maps ir Sygic, bet kad viskas kaip sulėtintam kine..ant iPhone XS Max/ iPhone 11
Arba veikia lyg normaliai, jei maršrutas iki 20-30km bet balso instrukcija vėluoja apie 4s. Bandžiau ant Rav4 2019m. Ant Corrolos 2020 veikia idealiai.

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
  • Įrašai: 2420
« Atsakymas #65 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 21:04:57 pm »
siaip dar norejau paklaust, balticam kai turesi proga gal gali paziuret ar Toyotos carplay palaiko vlc player appsa? Nes as is namu servo streaminu personal radio butu zasibis, kad nereiktu streamo per vlc paleidinet telefe, o tiesiai is multimedios. Aciu.
O google maps tai labai patogu, kai ant telefo nusistata koordinates ir isedi i masina, jis iskart permeta marsruta i display + niekaip neiissiaiskinu kaip ant gamyklines navi nustatyt, kad trafic rodytu, ten yra gal 2 opcijos is kur info jis turetu gaut apie srautus, bet nei viena nei kita nerodo man trafico.
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 28, 2020, 21:09:54 pm sukūrė Henris »
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Neprisijungęs kixxoff

• Herojus
  • Įrašai: 426
« Atsakymas #66 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2020, 23:21:19 pm »
Tiek vienas, tiek kitas. Lagina abu, o ir gamykline navigacija pradejo grybaut konkreciai po upgreido. Bande kelis kart perinstaliuot- tas pats. Manau hardas per silpnas najam softui, arba softas su bug'ais.
Tai kai prades Lietuvoje instaliuoti, jei bus mokamai, reiks ruostis pinigu ismusinejimui  :-]
O kai nejungi telefono, pati multimedija normaliai veikia, ar ir ten lagina po upgrade'o?

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #67 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 10:32:26 am »
siaip dar norejau paklaust, balticam kai turesi proga gal gali paziuret ar Toyotos carplay palaiko vlc player appsa? Nes as is namu servo streaminu personal radio butu zasibis, kad nereiktu streamo per vlc paleidinet telefe, o tiesiai is multimedios. Aciu.
O google maps tai labai patogu, kai ant telefo nusistata koordinates ir isedi i masina, jis iskart permeta marsruta i display + niekaip neiissiaiskinu kaip ant gamyklines navi nustatyt, kad trafic rodytu, ten yra gal 2 opcijos is kur info jis turetu gaut apie srautus, bet nei viena nei kita nerodo man trafico.

Ką tik išbandžiau VLC. Ant iPhone xs max VLC per car play neveikia, sako atnaujink iOS , o ji pas mane 13.6.1, tai naujausia. Gal ant iOS 14 veiks, bet beta versijos nenoriu instaliuot. Ant Samsung S20 ultra VLC veikia puikiai per android auto. Tai tiek vat žinių. Bet nuosirdziai patariu rimtai apgalvot ar verta upgradint, aš savo mašinai to nedaryčiau, nes downgrad’ui nebus šansu.

Neprisijungęs maxis

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #68 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 21:44:21 pm »
Ką tik išbandžiau VLC. Ant iPhone xs max VLC per car play neveikia, sako atnaujink iOS , o ji pas mane 13.6.1, tai naujausia. Gal ant iOS 14 veiks, bet beta versijos nenoriu instaliuot. Ant Samsung S20 ultra VLC veikia puikiai per android auto. Tai tiek vat žinių. Bet nuosirdziai patariu rimtai apgalvot ar verta upgradint, aš savo mašinai to nedaryčiau, nes downgrad’ui nebus šansu.

Nežinau ką jūs rukėte instaliuodami... Tiek waze tiek maps veikia be priekaištų, jokio lago taip pat google assistant. Mano turbūt paskutinis 2019 modelis, nes pirkau tik šių metų rugpjūtį. Beje be navi

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #69 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 22:30:29 pm »
Nežinau ką jūs rukėte instaliuodami... Tiek waze tiek maps veikia be priekaištų, jokio lago taip pat google assistant. Mano turbūt paskutinis 2019 modelis, nes pirkau tik šių metų rugpjūtį. Beje be navi

O kur tu brolau upgreidinai, kai LT dar jokia Toyotos atstovybe neturi? Neklaidink žmonių . Nori būt aukščiau visu, ane? Puiku!

Neprisijungęs zycha

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 40
« Atsakymas #70 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 22:35:37 pm »
Na ką, aš sėkmingai savo TS MY19 su MM17 (Touch 2 be Navi) atsinaujinau pats  :)
CarPlay, AndroidAuto- Waze, Google Maps, Spotify.... viskas kol kas veikia puikiai.

Nelaukiu kol Vilniaus dyleriai prabus ir paprašys po kokių 200Eur už atnaujinimą.

Aš pirmas Lietuvoje? :)
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 29, 2020, 22:43:20 pm sukūrė zycha »
Corolla '19 Touring Sports 2.0 hybrid
Nissan X-Trail 4WD dCI '08
Corolla '05 D4D Wagon
Celica GT-S, '00
www.celica-klubas.com

Neprisijungęs maxis

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #71 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 23:24:22 pm »
O kur tu brolau upgreidinai, kai LT dar jokia Toyotos atstovybe neturi? Neklaidink žmonių . Nori būt aukščiau visu, ane? Puiku!
Pats upgreidinau. Taigi viršuj net pora linku numečiau, kur buvo galima atsisiųsti legalu atnaujinima iš legalaus toyoto domeno.Tik dėl tavęs vieno bijojau upgreidintis, bet pasirodė be reikalo, bet kaip ir sakiau, gali būti kad tavo pirmasis 2019 tai ir kažkas netaip arba brokas

Neprisijungęs maxis

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #72 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 23:27:32 pm »
Na ką, aš sėkmingai savo TS MY19 su MM17 (Touch 2 be Navi) atsinaujinau pats  :)
CarPlay, AndroidAuto- Waze, Google Maps, Spotify.... viskas kol kas veikia puikiai.

Nelaukiu kol Vilniaus dyleriai prabus ir paprašys po kokių 200Eur už atnaujinimą.

Aš pirmas Lietuvoje? :)

Nežinau ar pirmasis, bet po upgreido aš pirmiau parašiau 😊:P. Tu ant rav4 ar corolos?
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 29, 2020, 23:29:51 pm sukūrė maxis »

Neprisijungęs zycha

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #73 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2020, 23:40:40 pm »
ant Corolla. Aš galvojau tu UK, tada aš antras :D
Corolla '05 D4D Wagon
Celica GT-S, '00
www.celica-klubas.com

Neprisijungęs zycha

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #74 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2020, 18:19:01 pm »
Savaitėlė naudojimo CarPlay. Google Maps, Waze, Muzika greitis veikia puikiai iš Iphone 8 be jokių uždelsimų, žemėlapiai stumdosi taip pat kaip telefone greitai, be jokių uždelsimų.

Pastebėjimai:
* Spotify nėra paieškos, tik playlistai, daily ir release. Android Auto iš vis nėra Spotify.
* Telefoną prijungti per USB geriau po media pasikrovimo, nes su variklio įjungimu, neaktyvuojasi kartu Carplay lyg.
* veikia MS Teams skambučiai
* email notifikacijų lyg nėra. Nors man neveikė ir su standartiniu DCU nors meniu punktas apie email yra.

Bendrinė nuomonė- patogu ir gerai veikia. Bet appsų mažai. Apple kontroliuoja, kad būtų tik tai kas netrukdo vairavimui.

gal kiti ką papildys.
Corolla '05 D4D Wagon
Celica GT-S, '00
www.celica-klubas.com