Autorius Tema: RAV4 AA ir AC upgrade  (Skaityta 8158 kartus)

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
  • Įrašai: 2420
Ats: RAV4 AA ir AC upgrade
« Atsakymas #75 Įrašytas: Rugsėjo 08, 2023, 19:32:27 pm »
As naudoju Karplay mokejau daug 150 pinigu, bet veikia su toyota multimedia. Pries tai buvau pirkes uz 40 euru carlinka kazkoki, tai jis neveikia, nes masinoj turi buti multimedia ant androido os, o toyota turi savo genuine os. Tai pries perkant carlink pasinagrinekit instrukcija ar nereikia jam patch siustis i masinos android os, kad pasileistu. Dabar gal situacija pasikeitus bet pries pora metu as taip bent jau issiduriau ant 40 euru :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Neprisijungęs kixxoff

• Herojus
  • Įrašai: 424
« Atsakymas #76 Įrašytas: Rugsėjo 10, 2023, 12:08:20 pm »
As naudoju Karplay mokejau daug 150 pinigu, bet veikia su toyota multimedia. Pries tai buvau pirkes uz 40 euru carlinka kazkoki, tai jis neveikia, nes masinoj turi buti multimedia ant androido os, o toyota turi savo genuine os. Tai pries perkant carlink pasinagrinekit instrukcija ar nereikia jam patch siustis i masinos android os, kad pasileistu. Dabar gal situacija pasikeitus bet pries pora metu as taip bent jau issiduriau ant 40 euru :)
Tai bus loterija. Šiaip rašo, kad tinka Toyota 2019-2023. Parašysiu kai atkeliaus.

Neprisijungęs kixxoff

• Herojus
  • Įrašai: 424
« Atsakymas #77 Įrašytas: Rugsėjo 24, 2023, 11:02:26 am »
Kagi, atkeliavo Carlinkit 5 (arba Carlinkit 2 Air).
Su iPhone veikia idealiai - lygiai taip pat kaip su pajungtu telefonu per laidą. Jokių priekaištų. Pasijungia momentaliai. Android pabandžiau pajungti - iš esmės viskas kaip ir ok, bet šiek tiek labiau stabdo. Nežinau ar pasitaisys situacija ilgiau naudojant. Bet man nelabai aktualu dabar, nes turiu iPhone - nesuku galvos.
Daiktas labai mažiukas, lengvas. Pirkau dar lentynėlę įstatoma į tą niša kur USB ir prikurkės lizdai, įmečiau ten - lieka vieta telefonui ant indukcinio pakroviklio.
Beje, kalbant apie RAVo indukcinį pakroviklį - visiškas šūdas. Krauna kokias 10-15 sek ir nustoja.

https://www.aliexpress.com/item/1005005807461059.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.1d81f19cCZjNbK

Neprisijungęs Dalius7

• Pilnavertis narys
  • Įrašai: 131
« Atsakymas #78 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2023, 08:47:21 am »
Kagi, atkeliavo Carlinkit 5 (arba Carlinkit 2 Air).
Su iPhone veikia idealiai - lygiai taip pat kaip su pajungtu telefonu per laidą. Jokių priekaištų. Pasijungia momentaliai. Android pabandžiau pajungti - iš esmės viskas kaip ir ok, bet šiek tiek labiau stabdo. Nežinau ar pasitaisys situacija ilgiau naudojant. Bet man nelabai aktualu dabar, nes turiu iPhone - nesuku galvos.
Daiktas labai mažiukas, lengvas. Pirkau dar lentynėlę įstatoma į tą niša kur USB ir prikurkės lizdai, įmečiau ten - lieka vieta telefonui ant indukcinio pakroviklio.
Beje, kalbant apie RAVo indukcinį pakroviklį - visiškas šūdas. Krauna kokias 10-15 sek ir nustoja.

https://www.aliexpress.com/item/1005005807461059.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.1d81f19cCZjNbK

Aš Androidui naudoju AAWireless (https://www.aawireless.io/). Taip pat "paslėpęs" lentynėlėje prie prikurkės. Prisijungia kažkur per 20-30 sek. Su senesniu telefonu jautėsi, kad juntamai valgo batarkę. Dabar atsinaujinus, sakyčiau pakenčiamai.
Standartinis belaidis kroviklis tikrai nieko gero. Tik tiek, kad man jis krauna daugiau nei 10-15 sek. Vėsiais orais gali ir pilnai telefoną pakrauti. Jei karšta, tuomet blogiau. Tik aš neįsitikinęs, ar čia kroviklio, ar telefono problema. Anksčiau turėtas samsungas karštomis dienomis kažkiek pasikrovęs išmesdavo pranešimą, kad jam per karšta ir daugiau nesikraus.

Neprisijungęs Rookie

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 40
« Atsakymas #79 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2023, 11:04:17 am »
Dabar turiu https://www.quadlockcase.eu/products/wireless-carplay-adaptor?variant=40175213838418. Pries tai isbandes ne viena Carlinkit. Veikia jie su iPhone tikrai nepatikimai, man pastoviai pakimba, persikrauna, mieste dar jungiuosi per adapteri, bet jei i tolimesne kelione - tai pasijungiu per laida, tuo paciu ir pasikrauna. O del kaitimo, tai jei veikia Waze, tai ir kaista tas telefonas.

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
  • Įrašai: 2420
« Atsakymas #80 Įrašytas: Rugsėjo 26, 2023, 22:08:57 pm »
kaista ir su google maps, gal kiek maziau kaista naudojant apple maps, gal del to, kad native appsas iOS.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019