Autorius Tema: Naujas Yaris Cross  (Skaityta 13437 kartus)

Neprisijungęs Purifier

• Jaunesnysis narys
  • **
  • Įrašai: 67
Naujas Yaris Cross
« Įrašytas: Sausio 30, 2022, 13:10:24 pm »
Uzsisakiau is salono, hibridas, Elegant komplektacija, iki metu galo zada pristatyt  :-] Turbut kvaila butu klaust apie ju bedas nes naujas modelis, bet Yario platforma, gal bus panasu kas nors.
Buciau dekingas kad kas pasipasakotu. O gal jau kas turi ? Buciau dekingas.

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
  • Įrašai: 2420
Ats: Naujas Yaris Cross
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 18:29:10 pm »
iki metu galo pristatymas? jobsikmat 11 menesiu laukt, man jau 6 menesiai kancia buvo :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Neprisijungęs Purifier

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 18:54:24 pm »
Visur tas pats, kuo toliau, tuo blogiau daros ... Man pasiseke su auto sau, sandely turejo CX5 konkreciai kokios norejau....  :-]

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
  • Įrašai: 985
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 19:58:10 pm »
Mes jau turim sita firmos masinu parke.
Multimedia kaip ir visada akmens amziaus-lagina konkreciai, garso kokybe absurdiska, navigacija prasta. Gale vietos mazai jei virs 180cm esi tai bus vargas ten sedet.Blogiausia, kad galines durys atsidaro gan siaurai, vos ilipt galima, jau nekalbu jei turi antsvorio. Cia konkretus, didziulis minusas, net vaiko kedute kad idet reikia pasikraipyt. Variklis visu komplektaciju  1.5l, ekonomija ne kazi ka- po keliu tukstanciu km rodo 5,87l/100km. CVT greiciu deze, kaip ir visu hibridu, paspaudus akseleratoriu riaumoja. Vaziuokle kietoka man pasirode. Is SUV tame paciame kainos diapazone naujas Ford Puma ar Skoda Kamiq  lenkia Yaris Cross visais atzvilgiais, teko vazinet, galiu drasiai tai patvirtint. As sau asmeniskai Yaris Cross nepirkciau.

Neprisijungęs Mediaguru

• Jaunesnysis narys
  • **
  • Įrašai: 85
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 20:10:56 pm »
Balticam, kiek pas jus JK reikia laukti uzsakius? Kodel sau nepirktum?

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 20:23:56 pm »

Kodel nepirkciau?...na kainos ir vairavimo/vaziavimo kokybes santykis visu pirma.  Geriausia komplektacija reikia imt, nes kitos visos praktiskai nuogos. O geriausia komplektacija - £28.800 Todel geriau prideciau £3000 ir pasiimciau RAV4, kuri zymiai zymiai geresne jei ziuret vien is Toyotu SUV.
O jei pinigeliu butu mazoka, Ford Puma pasiimciau uz £24.900-smagiai vaziuoja, bagazine talpesnne, salonas erdvesnis, del patikimumo pautu nesukciau kaip naujai.

Del laukimo. Nera cia jokio ilgo laukimo; apie 1men. jei renkiesi komplektacija pagal savo norus. Kaip darbinem, pasimem is salono i kita diena po pinigines perlaidos.

Neprisijungęs Purifier

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 20:42:47 pm »
Man patiko kaip vaziuoja, automobili imu zmonai, bus naudojama i darba ir atgal, del komplektacijos ipatumu sutinku, maziausios komplektacijos nuogos, teko imt elegant -27000€...

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 21:07:32 pm »
Tokiu atveju aš būčiau apie elektromobilį pagalvojęs. Nebent su įkrovimu problema, tada taip. Pvz. kad ir naujas Leaf net mažiausios komplektacijos pakankamai geras ir čia apie £28.000 kainuoja. Netaupant 215km įveikia iš vieno įkrovimo. Jei darbe yra kur pajungt, tai už dyka važinėti galima :)

Neprisijungęs Purifier

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 21:22:55 pm »
Suda, kol kas Klaipedoj pasikraut elektrini nelabai kur yra, tuo labiau kad prie darbo ner arti krovimosi stoteles. Ziurejau toki varianta, bet kol kas nepraeina toks variantas, teko ziuret hibrida, pagal kaina, galimybes, Cross pasirode nebloga iseitis.
Svarbu bus naujas, headache free nors keliems metams, tuo labiau kad Toyota garseja savo patvarumu. Del multimedijos galvos nesuku, uzsistatei radija viena kart, ir uzmirsai, man svarbu buvo kad yra nuotolinis automobilio pasildymas per app, nors nereiks sniego grandyt nuo langu ryta... :D

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 21:37:10 pm »
Manau UK greiciau gauna auto nes nedalyvauja bendroje Europos rinkoje. Mes priklausom Toyota Baltic tiekejam kurie gauna paskutines kvotas is skirtos ES. Cia reiktu dar pasidometi kur surinkimas Toyotu skirtu UK ir Australijos rinkom.
Siaip pamasciau dar apie elektromobiliu ateiti. Tikriausiai niekas jau nebesigincys, kad EV isstums vidaus degima. Zinoma EV maziau aptarnavimo reikalauja, bet, kad ir nupigs bateriju gamyba ir nuvaziuos su ikrova 1000km, bet likutine verte bus labai prasta elektriniu auto. Nes bateriju resursas vadinamas battery health neprlygs vidaus degimo varikliu resursam, zinoma kai zalieji spaudzia su CO2 standartais, tai ir stumokliai su ziedais gaminami vos ne is plastiko blet, tai resursai nauju auto irgi lieka kokie 200k iki ismetimo lauk, nes daugelis bloku dabar aliumininiai, kuri pergilzuot nebera galimybes ir pan. Bet ka noriu pasakyt, kad EV baterijos naujos kaina yra puse naujos auto kainos. Tai kas antrinej rinkoj po garantijos pirks pvz EV su likusia baterijos talpa kokia 75proc? Reiskia antrine rinka elektriniams isnyksta. Tai nesistebiu, kad Toyota vel grizta prie tokiu technologiju kaip vandenilis, berods Mirage turi toki modeli Azijos rinkai. Arba yra kitas kelias kai EV prades imti daugiau nei puse pasaulio rinkos tada atsiras ir bateriju is Kinijos uz puse kainos nei originalas, bet zinant kinu bateriju nora uzsidegt, tai…. :)

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 21:59:16 pm »
Toyota UK  sakė kad Yaris Cross gaminamas Prancūzijoje, Valenciennes gamykla. Atrodo visai EU ten pat.
O del EV tai pilnai sutinku, panaudotai rinka bus maža. Aš tai tik nauja pirkčiau, nes baterija naudojasi žaibiškai. 3 metu Tesla, su 73k  turi tik 82% ir realiai nuvažiuojamas atstumas jaučiasi sumažėjęs. Aišku čia buvo belikaip važinėta daugelio vairuotoju, bet net ir vienam šeimininkui prižiūrint manau ne kaži ką butų geriau. Atrodo bus brangus malonumas tos “žalios” mašinos. O kadangi pats mėgstu ir kemperi prisikabint, tai man EV visiškai neaktualu kol kas. Nors ir kartais pradeda gimt mintis, kad turėt viena EV miestui ir trumpiems atstumams, o dyzelinį Avensi pasilikt visom kitom kelionėms. Atrodo butų optimaliausias variantas man..

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 22:14:50 pm »
optimaliausias butu vietoj variklio po kapotu mini atomine jegaine :) Nusiperki urano kapsuliu degalinej, istatei ir varai. Tik aisku cia butu labiau Honda hibrido principu kai vidaus degimas neturi sasajos su ratais, tiesiog gamina elektra, kuri kaupiama nedideleje baterijoje is kurios el varikliai suka ratus :) Bet aisku cia hipotetinis toks pamastymas labiau :)

Neprisijungęs Purifier

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 22:53:54 pm »
Kol kas Toyota hibridas man patraukliausias buvo, tuo labiau kad auto bus naudojamas po miesta smaukytis kur jis labiausiai ir atsikleidzia, o pasivazines ir pasimatys kaip ir kas. Gyliai isitikines kad vis geriau bus nei korejietiskas hibridas 😄
Dabar svarbu sulaukti, vasara parduosiu dabar jos naudojama Mitshubishi Lancer Sportback su dujom kad nebutu nuoskaudos kad 3 auto kieme stovi 😄

Neprisijungęs Henris

• Veteranas
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 30, 2022, 23:14:58 pm »
Man sentimentai dabar turetam 1994 Lanceriui 1.6 benzas svere 950kg tai su tais 83kw ne viena bmw5 esu padejes i vieta prie sviesoforu. Nors ir supuvo jis kiaurai bet varikliukas sukosi kaip bite. 2u begiu virs 100 iki ribotuvo :)

Neprisijungęs kiaules galva

• Pilnavertis narys
  • Įrašai: 149
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 31, 2022, 22:52:54 pm »
Bendradarbis sausio viduryje uzsisake Yari, tai gaus birzelio menesi. Veiksmas irgi UK.