rav4 atleidziant sankaba dreba masina

Pradėjo kaciokas, Vasaris 14, 2011, 10:36:31 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaciokas

sveiki problema iskilo tokia pradedant atleidineti sankaba masina dreba atleidus sankaba viskas gerai viena karta daugiau dreba kita karta biski o kartais visai nedreba,gal kam yra taip buve?nes meistrai neranda,dekui uz atsakymus

kisa

gal kam teko keisti starterio ivores ir kaip nustatet kad ivores kaltos man dabar vedant labai sunkiai suka varikli sodina akuma sako kad kaltos ivores

sivra

Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

kisa

sandiena neticia teko pabendrauti zmogumi kuris turi rav4 tai ir sake jei tik atsirado vibracija reikia kesti smagrati sake jau du smagracius pakeite su vienu pravazevo apie 70 tuk

Luna

Citatakisa parašė:
sandiena neticia teko pabendrauti zmogumi kuris turi rav4 tai ir sake jei tik atsirado vibracija reikia kesti smagrati sake jau du smagracius pakeite su vienu pravazevo apie 70 tuk
O ant laisvos nedreba?

Arturo

gali but dempferis sankabos pavarges neislygina svitavimus. Cia tos spyruoklytes ant sankabos disko jai teko matyt :)

kaciokas

as nemanau kad smakratis manau jai jis butu drebetu visa laika man ji,o dabar tik kaip jai uzeina,kazkaip atkreipiau demesi kaip yuzpompuoji stabdzius masina isvaziuja is vietos svelniai.:) gal cia tik mano isimanimas pabandykite uzpompuoti stabzius paziurekite ar pas jus ir uzsidega rankinio lempute.:) praneskite aciu.

upas

Parasysiu,nors gal jau nereikia,man irgi taip buvo su Rav4,stipriai uzpompavus stabdzius uzsidege rankinio lempute,issigandau ir daugiau taip nedariau :D.

kaciokas

as jau ir nebespaudineju bet nesuprantu kaip uzpompuoju stabdzius masina pradeda geriau vaziuoti ir riedeti sakau gal kas su cilindriukais bus,bet ratai tai nekaista,kazkokia cia mistika,o sankaba surista su stabdziais?skystis stabdziu ir sankabos taspats?