Stuksejimas gale pakeitus amortizatorius ir atraminius.

Pradėjo Ernestas01, Rugpjūtis 04, 2011, 23:32:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ernestas01

Sveiki. Pasikeiciau visus naujus amortizatorius, ir dvi galines atramas, taciau vistiek lyg kazkas stuksi gale.Garsas labiausiai pasireiskia vaziuojant akmenim gristu keliu ir jis toks lyg tas varztas kuris remiasi i atramini dauzytusi i atrama, taciau gal net kokius 4 kartus isrinkinejau ir rodos jog ten viskas gerai. Gal kas buvote susidure su sia problema?gal sis garsas nera susijes su amortizatoriais?Prasau pagalbos! Is anksto visiem dekoju!;)

NNZ

tai reikia tikrint ne ten o išimti amoritką ir lygint ilgį štokų. Man taip yra buvę kai per ilgą įdėjom, nors buvo nuo to modelio.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

O tai gal stabilizatoriaus traukutes reikia pakeist, pabandyk. Brangiai nekainuija.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

semprius

Norejau paklaust kokios firmos atraminius ir po kiek galima gaut? Nes as cia i viena taskeli paskambinau, sako: "galiniai kayabos atraminai 150lt uzh vnt." norejau isvadint negraziai, bet pagalvojau, kad gal visur tokios kainos...?:o Ir pats pasikeites amortizatorius, atraminiu nekeites vis dar turiu kazkoki bildejima. Tampant visas traukes, gumas - jos yg ir nekleba... Perkraciau visa bagazine - issiemiau absoliuc viska(subas, dokratas, zapaske, raktai ir t.t.) garsas apmazejo, bet vis tiek yra...

Ernestas01

Semprius - tai tada manau reiketu pasikeisti atraminius. As irgi iskart pakeiciau amortikus, taciau vistiek bildejo, tada pasikeiciau ir atraminius, bet vistiek bilda biski kai vaziuoju akmenim gristu keliu.....
Mind- traukes tikrinau, jos geros;/

mind

Kaip tu jas tikrinai, nes man ir tikrino ir nieko nerado, kol nepasikeičiau, tai ir bildėjo.

Ernestas01

cigonas64

pas mane tai buvo stabilizatoriaus gumos,is pradziu barskejo tik per duobes o paskui jau pastovei,pakeiciau ir visos bedos dingo

semprius

Ernestai, pas Tave galine asis priklausoma ar abu ratai atskirai? Niekas ju nejungia? Man servise pareiske, kad pas Tave isimtas visas stabilnykas, kad nebildetu. Nes tipo masina dauza is galo buvo, tai gali buti, kad yra siokia tokia kebulo deformacija...? Bet paziurejus i galine pakaba, tai tie ratai kuris sau. Nesuprantu, kam jiem butu reikalingas bendras stabilnykas? :o

NKS

Man ir taip buvo, pakeiciau amortikus ten gumas viska. Ir nerado kas barska. Tai galiausiai isaiskejo, kad plaukiojantys sailentblokai. Jie matosi tik kai masina yra ant grindinio (is duobes) kai pakelta jie pasislepia. Pakeitus sailentblokus dingo problema.

horn

NKS

mind

Kad celikoj plaukiojantys yra, tai girdėjau, bet avensy, ką aš žinau, nemačiau tokių. :(

Ernestas01

As irgi taip pagalvojau jog salenblokai gali buti. Beje kiek uz viena mokejai? ir gal dar keitei priekine variklio pagalve? zinai kur pigiau nupirkt? nes japonisku auto dalyse pasake jog kaina 280 ir db nera, nors pries pusmeti vienam servisiuke man nupirko uz 80lt