Galiniu zibintu rasojimas

Pradėjo Atsiputes, Rugsėjis 05, 2011, 13:17:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

Atsiputes

Sveiki, gal kas esate susidure su Avensio (2008 m.) galiniu zibinitu priesrukinio ir atbulines eigos stikliuku rasojimo problema? Ten vandens prisirenka ir nezinau ar reikia keisti tarpines ar galima su hermetikais zaisti :)

mmersass

CitataAtsiputes parašė:
Sveiki, gal kas esate susidure su Avensio (2008 m.) galiniu zibinitu priesrukinio ir atbulines eigos stikliuku rasojimo problema? Ten vandens prisirenka ir nezinau ar reikia keisti tarpines ar galima su hermetikais zaisti :)

kartais tavo masinyte ne is UK? :) nes maniske is UK, ir ten priesrunkinis su atbuliniu nesikeicia, tai buvo ispjauti apkeisti vietom ir sulytuoti nekokibiskai, tai privariau silikono ir dabar joks vanduo ten nepapuola :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Toyminde

CitataAtsiputes parašė:
Nebijok sandarinti hermetikais, gali net silikonu, tik pažiūrėk, kad būtų atsparus lauko sąlygom (brangesnis).

Atsiputes

Ne automobilis is Olandijos. Ten man vienas meistriukas, pas kuri auto tvarkau, sake, kad kai automobilio kebulas buvo naujinimas (kartu su priekiniais ir galiniais zibintais), zibintai pasikeiteo tarpines dejo senas, todel normaliai gumos neprisispaudzia senu gumu prie nauju zibintu. Tokviloje gumos kainuoja 140 Lt plius pakeitimas 60 lt tai kazkaip gaila :) Reikes dabar savo meistriukui duoti, kad pabandytu uzsandarinti :)

mmersass

ten nieko sunkaus gali ir pats usandarinti, kelias verzles atsuki ir issiima fara :) silikono ipurski ir viskas :)
:)

Toyminde

Sandarinimui tau reikia norimos spalvos/bespalvio silikono ir pistoleto jam išstumti. Praeini reikiamas siūles silikonu, susišlapinęs pirštą, užneštą silikoną perbrauki - tokiu būdu užpildai plyšius ir padarai gražų paviršių. Jei matai dar likusių ertmių - kartoji operaciją.
  Jei netinka slikonas, gumų, paskambinėjęs rasi pigiau, jas sau pakeičiau per 20min (BMW). Tik varžtelius priveržinėk tolygiai ir ne per smarkiai - gali pradėti leisti ir naujos tarpinės:D

kestasima

pas mane irgi kaupiasi dregme,bei purvas.kaip jis ten patenka?mano avensis angliskas.draugas turi is italijos parvaryta ir jam ta pati beda

mmersass

kazkur nesandaru ir vanduo is virsaus prabega kazkur...

AVENSIS D4D CHIP

Citatakestasima parašė:
pas mane irgi kaupiasi dregme,bei purvas.kaip jis ten patenka?mano avensis angliskas.draugas turi is italijos parvaryta ir jam ta pati beda
nera skirtumo iš kur auto,wagonuose yra si problema kad leidžia tarpines po žibintais,galima bandyti nuimti žibintus (atsisuka 3 varztai ant 10 rakteliu)nuwalyti ir prisukt atgal stipriau nes buna priverzta gan silpnai,arba deti nauja tarpine

Atsiputes

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatakestasima parašė:
nera skirtumo iš kur auto,wagonuose yra si problema kad leidžia tarpines po žibintais,galima bandyti nuimti žibintus (atsisuka 3 varztai ant 10 rakteliu)nuwalyti ir prisukt atgal stipriau nes buna priverzta gan silpnai,arba deti nauja tarpine

O tai hermetikas nepadeda? :p

AVENSIS D4D CHIP

CitataAtsiputes parašė:
Citatakestasima parašė:

O tai hermetikas nepadeda? :p
tikriausiai padeda;)

Atsiputes

Buvau nusiemes viena zibinta savaitgalyje, pabandziau ta vadeni ispylti pro kur nors, tai tas vanduo pasiskyrste ir dbar ne tik atbulines eigos zinibintas aprasojes, bet posukio (antras stiklas). Nedejau jokio silikono ir uzdejau atgal ta zibinta... O kaip tas vanduo pasisalins kuris jau susikaupes yra?
Galiu sumoketi jei kas sugebes ta problema sutvarkyti B) Kazkaip dirgina netvarka...
Paziurejau, kad ant zibintu parasyta made in ENGLAND. Tai reiksia, kad cia zibintai angliski ar jie tiesiog ten gaminami? :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataAtsiputes parašė:
Buvau nusiemes viena zibinta savaitgalyje, pabandziau ta vadeni ispylti pro kur nors, tai tas vanduo pasiskyrste ir dbar ne tik atbulines eigos zinibintas aprasojes, bet posukio (antras stiklas). Nedejau jokio silikono ir uzdejau atgal ta zibinta... O kaip tas vanduo pasisalins kuris jau susikaupes yra?
Galiu sumoketi jei kas sugebes ta problema sutvarkyti B) Kazkaip dirgina netvarka...
Paziurejau, kad ant zibintu parasyta made in ENGLAND. Tai reiksia, kad cia zibintai angliski ar jie tiesiog ten gaminami? :)
gaminami ten,skylute ant 2mm  išgreži is vidaus apatiniam kampe nuo bagažines dangčio

Atsiputes

CitataAtsiputes parašė:
gaminami ten,skylute ant 2mm  išgreži is vidaus apatiniam kampe nuo bagažines dangčio

Isbegs tas vanduo ir kas tada? Uzkimsti ta skylute ar palikti? Jei paliksiu, toliau rinksis :|

AVENSIS D4D CHIP

CitataAtsiputes parašė:
CitataAtsiputes parašė:

Isbegs tas vanduo ir kas tada? Uzkimsti ta skylute ar palikti? Jei paliksiu, toliau rinksis :|
tai pacioje apacioje isgrezi ir isbegs zibinte neuzsilaikys