d-cat motoro patikimumas

Pradėjo arte, Gruodis 23, 2008, 00:46:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

arte

gal kas susidure su d-cat varikliais

Memelis

Su vienu pazistamu teko kalbet kuris su automobiliais prekiauja. Tai kazkada apie Lexus IS D CAT sake, kad salonai daug bedu turi su tais varikliais. Dar garantiniu laikotarpiu nemazai gedimu tenka taisyt. Ju konkrecios bedos nebepamenu, taciau nustebau, kai jis taip pasake. Ir Lexus, ir D CAT man atrodo kaip patikimumo garantai. O ir variklis ten tas pat stovi 177 AG. Siaip tai ateity ir as zadu auto su tokiu motoriuku paimt. Butu idomu isgirst kitu nuomone.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

D-CAT as irgi noreciau, kiek girdejau, kad ten jau vietoj paskirstymo dirzo lyg ir grandine stovi, tai ant laisvu, gal biski garsiau driba, bet cia mnkniekis, palyginus su AG kiekiu :) ir sukimo momentu :)
Bet, kad ju remontas brangensi manau, kad tikrai taip. Bet tai priklaso nuo to ar jie genda, vat sito tai nezinau .
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Memelis

As  tai dabar paimsiu Corolla Verso su D-CAT varikliu. Kiek teko kalbėti su Toyotos atstovais salonuose, tai visi tik giria šita varikli. Tai esą Toyotos pasididžiavimas. Jie yra jautresnu kuro kokybei, bet jeigu "žalio" ar kokio rusisko nepilsi, tai manau bedu nebus. Beje, kiek as zinau visi naujieji D4D varikliai yra tik su grandinemis ir lyg tai prasidejo nuo 2006 metu.

mvideolt

Þinios pagrįstos faktais, jei blogas įjodinėtojas, tai tepaliuko srebia, kad jį kur velnias. TOYOTA AVENSIS iš Solorinos "imta nuo nulio", bet pilt reik, nors ir pilotuoja. Dėl garsesnio laisvo?! suabejočiau, visai kitas suspaudimo laipsnis ir variklis ženkliai tylesnis, kiek patobulintas variklio skyrius duoda visai gerų rezultatų.

Henris

Bet speju su d-cat'u dar reik moket vaziuot. As tai jau su tokiu negaileciau paspaust, bet po to matyt turba ausinciau 5 minutes :)

mvideolt

Va S.LEON su 200AG vairavau, tai jausmas geras iš 2,0l TDI. Čia dar trūksta :)

Henris

Na tikiuosi manes neprimusit, bet cia ne reklama, cia tiesiog atsiliepimas is pazystamo. Kuris buvo labai patenkintas pavairaves Subaru Outback su nauju Boxer dyzeliniu varikliu. Sake neitiketina kad taip dyzelis gali varyt. Na aisku ten 4 varomi. Bet man rodos arkliu apie 180, o vid. degalu sanaudos 6.5l. na bet pats nevaziavau, tai tik atsiliepimai pazystamu.

kubilas

Gal bandyt pakeist savo toyo i boxer subaru.yra toks noras.:)

Henris

Tik beje, vienas is mano direktoriu vazineja su Subaru Outback 2007m 2.5 benzinu, tai gamintojas rekomenduoja vaziuojant magistraleje reguliariai tikrinti tepalo lygi. Tai sake, kad tai tiesa, ir esu mates, kai pries vaziuojant i vln jis koki puslitri supila i savo zveri :)

kubilas

tai jau nenoriu tokio urodo.pasivazinesiu jau geriau savo senute.ir nereik tikrint aliejaus po kiekvieno reiso.ir isvis nereik dar tikrint tarp keitimo.;)

Henris

Na siulyciau bent i pora savaiciu uzmest aki ten. Niekada nezinai, kokiu sposu gali iskrest. Pries metu man irgi nereikejo list ten. bet va pries pusmeti pazvelgiau ir tikiuosi ne veltui, paskui pasekmes gali buti skaudesnes, nei kad visiskai pasitikint savo auto :)

Memelis

Geras cia pastebejimas. As su savo vazineju jau 2 metus ir gal tik pora kartu esu ziurejes tepalo lygi. Tepalus keiciu kol kas tik Toyotos atstovybese ir dar nei karto nesake, kad mazai jo buvo. Pats kai ziurejau, tai irgi visada norma. O ir telpa jo nemazai, kazkur 6,5 l. Mano pagrindinis kelias tau autostrada, ir apsukos aukstesnes buna, ir greitis didesnis, bet kad kol kas nevalgo to tepalo. Gal reikes pradeti dazniau ziureti :) Beje, maciau lyg www.toyota.lt kur vizualiais parodyta kaip tas pats D-CAT is vidaus veikia ir dar ten daugiau vizualizaciju. Visai idomu pamatyt tokius vaizdelius.

Henris

Jo, galetu kas nors israst po galais varikliu rentgena...
Persvietei ir zinai kas ne to :)

FUX

Na ten kus sukasi dideli pinigai panasus dalykai yra daromi, berods ultragarsu ar kuom ten skanuoja
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----