biški darosi tamsu... kaip ten su xenonais situacija?

Pradėjo barzda, Lapkritis 12, 2011, 17:28:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariusno

Citatamega parašė:
CitataDariusno parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Pasivazinejes su 5000k ir su 4300k jauciu skirtuma, kad nuo 4300k akys maziau pavargsta ;)
O siaip dabar megaujuos paprastom lemputem :D
Jei tau mazai sviesos, pabandyk prie sienos privaziuoti ir paziureti ar sviesa vienodai apsviecia siena, nera jokiu tamsiu demiu. Jei demes yra, tai ir xenonai nepades....
Siaip, xenonai.lt sauniai atnaujina reflektorius ir lemputemis prekiauja jie ;)

gal zinai kiek laiko trunka reflektoriu atnaujinimas pas xenonai.lt ? nes pas mane originalus xenonai tik jie jau beveik nebesviecia, kaip kurmis nakti. gelbsti tik priesrukines.  esu is klaipedos todel nuvykes i vilniu negaliu laukti keles dienas kol sutaisys. gal tas atnaujinimas trunka neilgai?

pasikeisk pradžiai xenonų lemputes naujomis... dažnai reflektoriai čia ne prie ko. turiu ne vieną tokį gyvą pavyzdį.

labai noreciau,kad tai butu tiesa, bet visur internete loja,kad pas tuos avensiu liga reflektoriai :(

Kestutis777

CitataDariusno parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Pasivazinejes su 5000k ir su 4300k jauciu skirtuma, kad nuo 4300k akys maziau pavargsta ;)
O siaip dabar megaujuos paprastom lemputem :D
Jei tau mazai sviesos, pabandyk prie sienos privaziuoti ir paziureti ar sviesa vienodai apsviecia siena, nera jokiu tamsiu demiu. Jei demes yra, tai ir xenonai nepades....
Siaip, xenonai.lt sauniai atnaujina reflektorius ir lemputemis prekiauja jie ;)

gal zinai kiek laiko trunka reflektoriu atnaujinimas pas xenonai.lt ? nes pas mane originalus xenonai tik jie jau beveik nebesviecia, kaip kurmis nakti. gelbsti tik priesrukines.  esu is klaipedos todel nuvykes i vilniu negaliu laukti keles dienas kol sutaisys. gal tas atnaujinimas trunka neilgai?

Visu pirma, nakti, tamsioje vietoje, privaziuok prie sienos iki 1,5metro atstumu ir paziurek kaip sviecia tavo zibintai. Jei apsviestas plotas ant sienos butu vientisas ir jokiu tamsiu demiu nesimato, vadinasi lemputes kaltos, o jei matai kazkokias tamsias demes, vadinasi reflektoriai issvile. Ju puslapyje parodyta, kaip atrodo isdege reflektoriai.
Darbo laikas priklauso nuo ju uzimtumo. Ziena dauguma zmoniu pasigenda geros sviesos ir pradeda spresti beda, tad jei jie apsikrove darbais, gali uztrukti ir visa diena.
Nes reikia atsargiai isardyti visa zibinta, atnaujinti reflektoriu, o tada vel viska surinkti. Kai jie man dare lempas, jie tuo paciu dare ir kazkam, kas buvo zibintus atsiuntes pastu is Siauliu, tad tau nebutina paciam vaziuoti, uztenka jei savo zibintus nusiusi su autiku ar panasiai, bet jei nepasitiki, tada vaziuok pats ir viska vietoje sutvarkys...

Venza

Jeigu kam reikia reflektorius atrestauruot Panevezyje,tai galit kreiptis tel. +37065765585 Valerijus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Kestutis777

CitataVenza parašė:
 Jeigu kam reikia reflektorius atrestauruot Panevezyje,tai galit kreiptis tel. +37065765585 Valerijus.
O jis atnaujina juos is naujo perpurksdamas ar kazkokiu kitokiu budu tvarko?

Venza

Man atrodo,kad metalizuot veza.Viena komplekta turi pas save jau paruosta ir pakeicia greitai.Siaip geriau patiems pasiskambint ir paklaust nes man neaktualu ir nesigilinau labai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...