Autorius Tema: del pasalinio garso is variklio  (Skaityta 7492 kartus)

Neprisijungęs Arturo

• Jaunesnysis narys
  • **
  • Įrašai: 51
del pasalinio garso is variklio
« Įrašytas: Vasario 13, 2011, 09:05:07 am »
Sveiki,
yaris 2001m 1.5 vvt 77 kw is variklio eina toks aukstas garsas lyg ora siurbtu, toks zvimbimas, snypstejimas ir kai staigiai apsuku duodi garsiai nusiorina kazkas. Apsukas sukelus jo nebesigirdi, taip pat saltam varikliui jo nesigirdi. Tas visas garsas eina is tos vietos kur isiurbimo kolektorius ir oro srauto matuoklis. Kolektoriu su matuokliu buvau nuemes kolektoriaus tarpine pakeiciau, matuoklio tarpine lyg ir normali yra, bet garsas nepakito. Kolektorius taip pat is pirmo zvilgsnio niekur neskyles. Ar cia budinga taip siam varkliui ar kokia beda?

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
  • Įrašai: 960
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 13, 2011, 12:48:43 pm »
O gal kartais garsas eina ne nuo generatoriaus? zvimbimas gal net tuksenimas man kaip garsas ejo tai teko tureti bedu su generatoriumi.
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 13, 2011, 13:01:38 pm sukūrė TCL »

Neprisijungęs Arturo

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 13, 2011, 14:23:37 pm »
ne ne. Generatoriaus puseje tylu viskas. Eina butent is tos vietos kur oro srauto matuoklis ir isiurbimo kolektorius, kazkur is tos puses. Jai butu generatorius buciau jau seniai susiziurejas atjunges dirza ir pasiklauses :)

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 13, 2011, 15:15:49 pm »
Nes man panasiai buvo tai reziume generatorius kaput kisene patustino tikrai:) ir po to dar ne karta teko i servisa vesti del jo.

Neprisijungęs Luna

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 32
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 14, 2011, 06:28:00 am »
Citata
TCL parašė:
Nes man panasiai buvo tai reziume generatorius kaput kisene patustino tikrai:) ir po to dar ne karta teko i servisa vesti del jo.

Ir kuom viskas baigėsi, kur buvo problema?

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 14, 2011, 10:37:53 am »
Pradzioje kaip minejau problema buvo aiski generatorius na ok sutvarkem. Po to uzkurus auto pradejo neisijungineti auto priekines lempos. Tik kaip pagazuodavai smarkiau sureguodavo. Nuvezem kad patikrintu nieko neranda. Na ok sakom gal cia tik pasitaike bet tas pats kartojos ir skydeli dege lempute nepamenu atrodo kad akumuliatoriaus. Vel i servisa kaip tycia viskas veikia palikom per nakti viskas ok. Dare diagnostika nieko nerodo. Pakeitem akuma i nauja tas pats ( nes senas jau buvo dar nuo gamyklos laiku nesikurdavo net ziema). Ir dabar ta anomalija islikus nors senai domejausi sesuo lekioja su yariuku. Bet taip ir neisaikino kas ten. Prie musu neveikia tik nuvezi i servisa viskas veikia kaip tycia yariukas is musu saipesi turbut:) arba servise nezinojo kas yra ir viskas.
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 14, 2011, 10:41:27 am sukūrė TCL »

Neprisijungęs Bogey

• Pilnavertis narys
  • Įrašai: 132
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 25, 2011, 22:59:17 pm »
o beda kame? tik garse? gal cia tik ora isiurbia oro filtras kai pagazuoji? :)

Neprisijungęs Arturo

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 01, 2011, 21:28:13 pm »
nea cia toks ant mazu apsuku kai gaziuko dameti dingtsa jis... ir jis tik tada kai variklis isyla... ir kai variklis isyla apsukos labai zemos pasidaro ir tada svilpt pradeda... nerandu kur traukia ta ora... apsukos nukrenta iki 600 kazkur... ir dar pradeda toks nezymus nevisiems girdimas velenelio paskirtymo ar voztuvu kalianimas.... kaip ten su voztuvu reguliavimu yra zino kas?? teko kam daryt?? nes man cia sake kad svirteles reik keist kai reguliuoji...

Neprisijungęs Bodrov

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 29
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandžio 13, 2011, 18:46:42 pm »
Citata
TCL parašė:
O gal kartais garsas eina ne nuo generatoriaus? zvimbimas gal net tuksenimas man kaip garsas ejo tai teko tureti bedu su generatoriumi.

TCL o tau tas tuksenimas gal buvo ir važiuojant? pas mane yaryje pastoviai vaziuojant tuksena ir neina suprasti kas.. dar atrodo, kad kuo daugiau apkrovos, tuo labiau jis stuksena, kai stovi vietoje ir duodi gazo, to stuksenimo nera, variklis dirba puikiai..taip pat kazkada keiciau perdegusia lempute, tai isemus lempute ir ijungus sviesas, labai panasus o gal net tas pats garsas is kazkur sklido, kaip kokia rele tuksetu.. ir siaip nezinau ar sutapimas, bet perdege pazibincio lempute, pakeiciau, po dvieju savaiciu vel tas pats.. tai gal man irgi tas generatorius cia isidirbineja...sviesos nedingineja, skydelis taip pat sviecia taip kaip turi buti, na viskas ok, tik kad tuksi, vos ne kaip dyzeliukas :/ pas mane 1.3.
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo!

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandžio 13, 2011, 21:00:26 pm »
Kaip cia pasakyti vaziuojant toks ir garsas girdedavosi pasalinis tik nepamenu sustojus kaip budavo ar pagazinus tuksedavo ar ne daug laiko praejo;). Tiesiog negraziai dirbdavo. Bet viena diena tik pastebejom kad nebeisijungia apsvietimas auto zibintai nereguoja uzkurus ir neisijungia automatiskai. Ta pacia diena nuvarem i servisa ir pasake generatorius kaput butumet anksciau atvaziace tai butu pigiau atsieja. O gan ilgai varynejom su tuo uzimu tokiu kaip ir tukseknimu is variklio.