Servisai: rekomendacijos ir skundai

Pradėjo wisper, Sausis 09, 2009, 12:21:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Juste

Supranti buvau nuvariusi i servisa (salia keliu policijos, berods giraites g.) tai ten suma sake nuo 700 iki 800 lt, gal ta suma ir nera didele, bet va, kad jokiu ziniu is pazistamu apie ta servisa, tai baisoka man ten savo masiniuka palikt.o pinigu galiu skirti iki 1000lt, nors kai kurie pataria isvis kolkas neremontuot nes ilenkta nestipriai ir dazai nenusilupe, bet aisku geriau tureti tvarkinga masina :) labai bijau papulti pas tokius, kurie dirba uz milzininskas sumas ir darbo kokybe zema.

TCL

Na is vienos puses zinai kokia suma tam servise. Tai tavo vietoi pabandyciau nulekti i Toyota astovybe paziureti kokia je suma pasakys. Nes jei suma teoriskai ta pati tai pas juos ir palikciau. Asmeniskai as kaip minejau nuveziau pas oficialus ir tikrai patenkintas darbu. Net nesimto kur buvo trinktelta. Tikrai zmones ismano savo darba. Tai jei ir vel tektu tai pas juos suma verta darbo buvo. Dar po savaites paskambino ir  pasiteiravo ar viskas gerai su masiuku ar patenkinti ir nekilo bedu.

Juste

jei nepaslaptis stipriai buvo trinkelta(kurioj vietoj?) ir kokia suma teko palikti?

TCL

Tiksliai nepasakysiu reiktu eiti susirasti isklotine ka je dare ir kokia suma. Ten paziurejus dalys pacios atsejo brangiai nes zibintas vien kiek kainuoja. O buvo zibintas, ir desine puses priekis truputi sparnas truputi :)

Juste

nu pas mane zibintai sveiki liko :) aciu uz informacija.

TCL

Cia kaip minejau mano nuomone pabandyk nuvaryti pas juos paziurek ka je pasakys. Geriau isgirsti ne viena puse. Na pas mane viena zibinta reikejo keisti. Tai vat pamenu kaip patys nuvezem atejo darbuotojas apziurejo tiesiai sviesiai pasake kas gali buti. O jei ten per brangu bus tada ieskok pigesnio varjanto. Bet negaileciau pinigelio ant tokio dalyko jei gerai daro ne kreivom rankom tai geriau sumokeciau daugiau, bent zinai kad padaryta kokybiskai ir gerai. O dar Toyota standartai visoke kebulu remonte galioja tai manau ismano darba.

Juste

del to, kad isgirst ne viena puse tai visiskai pritariu.tik siaip ar taip geriau kai gali kas nors patarti, kur tikrai kokybiskai tvarko.

TCL

Mano nuomone Toyota astovybe rinkciausi tikrai kokybiskai daro vien pagal savo masiuka galiu pasakyti:) na bet mano nuomone:) manau bus ir daugiau nuomoniu taigi laukiam:)

pauliusdd

Jei kapotas ilenktas, gal labiau apsimoketu ji keisti ir nudazyti, o ne koki kilograma spakliaus ant jo uztepti. Pas mus Panevezyje kapoto paruosimas ir dazymas apie 300 Lt. As pats sau kapota pirkau uz 500 Lt. Tai skaiciuok. Jei meistrai dazo masinas garaze, tai kokybe nekoia, o jei turi isirenge dazymo kameras, tada kokybe kyla. Zinoma priklauso ir nuo meistro ranku kokybes.
टोयोटा इस बल.

Juste

vien kilogramo dazu mano kapotui neuztektu nes ji butina tiesinti :) del kito kapoto irgi domejausi, tai kainos nuo 300lt.tik kad radus buvau silalej, o man idealu butu vilniuje ar bent jau netoli jo :)

NNZ

jei Šilalėj tai galiu paimti ir atvežti rugsėjo 4d.  jei Vilniuj tai geriausi kėbulininkai čia tik kainų nežinau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TCL

Kiek skaiciau tarkim Autotoja kebulus lygina  pneumatiniu irengimu kartu ir idubimus. Kiek skaiciau  jei smarkiai deformuota  detale keiciama visa o ne naudojant sildyma. Spakli ne visur naudoja.

Juste

NNZ viena problema mano alga tik rugsejo 7 diena :| bandysiu ieskotis arciau vilniaus :) aciu uz gerus norus :)

mmersass

As tai varau masina taisyt i Autovisata, kokybe nesiskundziu. Kapoto dazymas 400lt, brolis varys ten savo masinos stoga dazyt, tai sake kainuos 400lt :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Juste

tai vien tik dazymas 400lt o dar plius tiesinimas :| ir reikejo man ja sudauzyti :| bet turbut teks nulekt pasidometi uz kiek lt sutvarkytu...nes kapotu pirkti kazkaip man nesiseka ieskot vos keli pasiulymai, o prisiskambint nesigauna ,,,,.