Autorius Tema: Vairo veleno keitimas ir kur ji rasti*  (Skaityta 112954 kartus)

Neprisijungęs Pretendent

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 35
Vairo veleno keitimas ir kur ji rasti*
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 16:28:01 pm »
pas mane igi jauciasi vairo laisvumas per duobes važiuojant, pasirodo cia tokia toyotos politika.. :|   Bandysiu kentet, kol kad tas dalykas neįkyrejo. Jei "nepaūmės" - gyventi dėl to galima.

Neprisijungęs NNZ

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 3063
  • Avensis I D4D 81kw
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 17:18:52 pm »
na kad barška tai mano visų toyota barškėjo tas vairas, o va kad jau pradeda trigti tai reikia kryžmę keist, nes vieną kart kaip užstrigs taip ir nuvažiuosi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Neprisijungęs Smac

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 813
  • +37067068088
    • www.dancesportinfo.lt
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 23:48:59 pm »
Citata
Saulius SSS parašė:
manajai įsimetė kažkokia sąnarių liga.sukant vairą tam tikrose vietose jaučiasi kaip ,kad norėtų strigti,bet prašoka iki kitos vietos ir vėl tas pats.kartais trumpam praeina ir vėl"paūmėja"gal čia vairo kryžmės bando strigti?:o.kiek suprantu NNZ panašiai irgi yra .pasidalinkit įspūdžiais;)

Oplia. man tas pats buvo pries savaite, vis vaziuojant bandziau suprasti, kas vairui, ar gliuchina mane ar ne, ypac letai sukant kiemuose, bet jau kokia savaite kaip viskas ok. Nulekiau i Klaipeda ir atgal, tai autostrada isgyde sia lyga :)
Citata
NNZ parašė:
na kad barška tai mano visų toyota barškėjo tas vairas, o va kad jau pradeda trigti tai reikia kryžmę keist, nes vieną kart kaip užstrigs taip ir nuvažiuosi.

Kiek tas malonumas (vairo kryzmes keitimas) gali kainuoti?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Neprisijungęs NNZ

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Avensis I D4D 81kw
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovo 23, 2009, 23:51:36 pm »
neturetu but brangiai kazkas jau is musiskiu jau keites atrodo ~300Lt. su darbais

Neprisijungęs Smac

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • +37067068088
    • www.dancesportinfo.lt
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovo 24, 2009, 00:23:43 am »
Tai jei vel pajausiu toki striginejima sukant, tai geriau nieko nelaukti a ne? :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Neprisijungęs NNZ

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Avensis I D4D 81kw
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovo 24, 2009, 00:50:26 am »
na jei viena kart uzstrigs tai jau gali ir neatsukt. Kaip nori gali ir laukt kol subyres, bet tada reikes iki serviso davaziuot

Neprisijungęs Smac

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • +37067068088
    • www.dancesportinfo.lt
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovo 26, 2009, 12:18:04 pm »
Zodziu palikau servise, apziurejo ratus, stiprintuva, tada kazkur papurske ant kryzmes su WD, vairas pradejo sukinetis lengviau, pasake kad kryzme kalta. Nauja tipo ~80Lt, darbai ~130, suvedimas dar 90. Taigi panasu i 300 Lt tilpsiu.

P.S.: Klausiau kodel perpilta vairo skyscio, sake nieko blogo :o Nors man kazkaip nelabai patinka, nes aplink bacioka net kazkaip slapia. Gal tas perteklis po biski iseina? Gal geriau su kokiu svirkstu istraukti siek tiek? Perpile po to, kai restauravo vairo kolonele.

Neprisijungęs Smac

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • +37067068088
    • www.dancesportinfo.lt
« Atsakymas #22 Įrašytas: Kovo 26, 2009, 21:30:47 pm »
Pratesimas:
Krc, isejo taip kad nepakeite kryzmes, isrinko, isvale nuo purvo (?), patepe ir surinko atgal... Kai paklausiau kodel nepakeite, juk detale nera super brangi (80Lt) ir sutikciau keisti, jei jau isrinko, tai pasake, kad super laikosi, jokio laisvumo ir pan. tipo kam keisti, kai tokia gera... tiesiog del purvo striginejo... keista kazkaip, kad purvo buvo daug, o detale nesusidevejo ir laiko kaip nauja... Zodziu isejo 170Lt su darbais ir suvedimu is viso.
Kiek iki namu vaziavau is tikruju praejo "sanariu liga", bet kai kieme issisukinejau, pastebejau viena dalyka, kai vaira i viena puse iki galo dasuki, tai pasigirdi ant galo kazkoks "triokst!" ir jauciasi, kaip lyg persoka vairas per duobute, atgal sukant lyg nieko... Ka daryti? Varyti atgal, gal nevisai tiksliai sudejo??? Paaiskinkit prasau, kas labiau supranta :)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 26, 2009, 21:32:26 pm sukūrė Smac »

Neprisijungęs Memelis

• Veteranas
  • Įrašai: 962
« Atsakymas #23 Įrašytas: Kovo 26, 2009, 21:59:41 pm »
As tai nelabai suprantu, bet kad reikia varyt atgal tai faktas. Juk tas garsas kuo toliau, tuo labiau tave erzins. Kitas dalykas, kad vairas pakankamai rimtas mechanizmas, nera ko su juo juokauti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Neprisijungęs NNZ

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Avensis I D4D 81kw
« Atsakymas #24 Įrašytas: Kovo 27, 2009, 00:46:38 am »
na jei tau tai pastoviai vyksta kai susuki iki galo ir tu jiems tai galėsi padaryt vietoj varyk.

Neprisijungęs Saulius SSS

• Veteranas
  • Įrašai: 2020
  • Avensis 2018 2.0 D4D estate
« Atsakymas #25 Įrašytas: Kovo 27, 2009, 20:05:38 pm »
o tai ta kryzme stovi lauke? ta prasme salia vairo koloneles?  ar viduje po pl;asmasemis priepedalu?nebuvo kada paziureti kur ji ten..buvau isvykes i kelione. zmona sako vos vaira pasuka.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Neprisijungęs kubilas

• Herojus
  • Įrašai: 354
« Atsakymas #26 Įrašytas: Kovo 27, 2009, 22:15:56 pm »
Tik atgal ,kol nevelu.juk shaibas uz darbus paeme-o prihalturino.tai daba sutvarkyt reik.savo nervu pagailek.lai deda viska,keicia ,kad tik vairiukas dirbtu.

Neprisijungęs Smac

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • +37067068088
    • www.dancesportinfo.lt
« Atsakymas #27 Įrašytas: Kovo 27, 2009, 23:12:28 pm »
Nu ka buvau, palikau masina, pora valandu krapste. Dingo ta beda, del ko buvo taip ir nesupratau, placiai nepasakojo.
Tik labai nepatenkintas meistras buvo, kad po kazkieno darbo reikejo ziureti ir vel. Is pradziu vaidino nesupratusius, kodel prie vairo trasko, juk vairo neliete, bet cia ne mano problema. Isarde plastmases prie vairo, paziurejo, sako reikia ilgesniam laikui palikti, velena ziureti gal biski nepataike istatydami, nes pastebejo kad vairas i viena puse daugiau atsisuka negu i kita.
Bet kai pasiemiau, patikrinau vietoje, vairas taip pat daugiau i desine atsisuka, negu i kaire, bet problema dingo :) Nebeejau i servisa. O gal taip turi buti? I kaire pasisuka biski maziau nei 1,5 rato. O i desine >1.5. Paziurekit idomumo delei, kaip pas jus?
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 27, 2009, 23:16:18 pm sukūrė Smac »

Neprisijungęs Saulius SSS

• Veteranas
  • Įrašai: 2020
  • Avensis 2018 2.0 D4D estate
« Atsakymas #28 Įrašytas: Kovo 28, 2009, 10:35:02 am »
gal kas zinot ta kryzme stovi lauke? ta prasme salia vairo koloneles? ar viduje po pl;asmasemis priepedalu?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Neprisijungęs laizekas

• Pilnavertis narys
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #29 Įrašytas: Kovo 28, 2009, 14:26:23 pm »
O vyrai pasakykite kur tokie meistriukai yra, kur sutinka uz tokia suma dirbti, nes man vienur uz keitima uzsiprase kryzmiu ir velenu 400lt ( cia keiciant visa is karto, vientisa detale), o kitur 150lt, bet ten patys nieko neisivaizduoja, o kryzmes yra 2 , tai speju viena viduje, o kita isoreje.

P.S. Pas mane toliau barska, nieko neremontavau
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas