Avensis II valytuvai

Pradėjo kajima, Kovas 18, 2012, 12:56:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

ruta_

.
Today is the last day of the rest of your life.

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 28, 2015, 23:05:30 PM
Cia tie hibridiniai ar kaip ten? Is triju daliu korpusas?

Paprasti standartiniai, nebananai. Kokybiski kaip ir originalai, su melynais lipdukais. Kai lipdukas pasidaro baltas - tipo laikas keisti.

http://www.solorina.lt/optifit/

MindaugasB

Paziurejau google kokie yra kokie. Man Denso labiau patinka. Optifito nebandziau. Arba champions arba Denso dedu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

As vel varysiu Optifit pirkti. Uz 100lt gavosi visi 3 valytuvai, kurie atlaike 2 metus. Manau neblogai.

MindaugasB

Gal reikes ir man pabandyti kai Denso nusidros. Siaip Denso atlaike irgi du metus, dvi pilnas ziemas. Kartais zmona ir per uzsalusi stikla drozdavo (nes jai dzin) noredama nugramdyti :D Net stebejausi. Mokejau 155lt uz priekinius. Siaip verti pinigu irgi.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

visi trys butu apie 100lt..galinis valytuvas pas juos 14.24 eur
Today is the last day of the rest of your life.

Donis7

Mano valytuvų pakuotės buvo su "Toyota Genuine Parts" užrašais, ant valytuvų rėmeliu "NWB" logotipas įspaustas. Taip pat su tais spalvotais lipdukais- indikatoriais. Tuoj bus metai (drožiu nuo birželio 18, 2014) ir vis dar valo puikiai. Mokėjau 66 litus už 2 priekinius. Esu labai patenkintas ir sekantį kartą vėl tokius pat imsiu. (y)

kapsis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 29, 2015, 01:03:29 AM
Mano valytuvų pakuotės buvo su "Toyota Genuine Parts" užrašais, ant valytuvų rėmeliu "NWB" logotipas įspaustas. Taip pat su tais spalvotais lipdukais- indikatoriais. Tuoj bus metai (drožiu nuo birželio 18, 2014) ir vis dar valo puikiai. Mokėjau 66 litus už 2 priekinius. Esu labai patenkintas ir sekantį kartą vėl tokius pat imsiu. (y)

man asmeniskai sitas slamstas nepatiko del ziemos, labai jau lengvai uzsala pats valytuo remelis ziema, nesilanksto visai,  sakykim kai prie salcio langus apsiplauni.... uzdejau ziema naujus, pora dienu pasikankinau, tada meciau lauk ir nusipirkes Champion dziaugiausi valymo kokybe ir jokio uzsalimo.....  nezinau, gal cia man tik nepasiseke, bet antra karta nerizikuosiu :) nuemes  kazkur nukisau, kai norejau vasara uzsidet jau neberadau :) kiaulystes desnis:)
Kazkada nusipirkau pabandymui beremius turguj papigiai, tai idomus efektas, (abu apie 25lt buvo)  po poros menesiu guma taip suminkstejo, kad visiskai  "griuti"  pradejo ir nevale visiskai....
Moki vezi   parduotuvej nuolaidu diena nusipirkau  beremius  made in germany kazkokie nepamenu pavadinimo, kaina labai gera gaunas,( nepamenu bet  berods apie  50lt abu su 25 proc nuol ),  kokybe superine is po ziemos valymo kokybe visiskai nesuprastejo...... eksplatuojam toliau :) 

Donis7

Citata iš: kapsis Įrašytas Gegužė 29, 2015, 01:22:36 AM
man asmeniskai sitas slamstas nepatiko del ziemos, labai jau lengvai uzsala pats valytuo remelis ziema, nesilanksto visai,  sakykim kai prie salcio langus apsiplauni....
Aš to nepastebėjau ir nepajutau. Kai dabar taip parašei, tai susimąsčiau....nu ne...nebuvo man tokios bėdos. Galbūt todėl, nes kartais stiklus ir valytuvus apipurkšdavau "de-icer'iu".

kapsis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 29, 2015, 01:30:32 AM
Aš to nepastebėjau ir nepajutau. Kai dabar taip parašei, tai susimąsčiau....nu ne...nebuvo man tokios bėdos. Galbūt todėl, nes kartais stiklus ir valytuvus apipurkšdavau "de-icer'iu".
as kandangi juos naujus uzsidejau per pacius salcius atsimenu, (tik nusipirkes savo avensi)  tai iskart pasijaute... bet esme kad championai pakeisti tos blogos savybes neturejo, tai tikrai nepasivaideno juk....  tuo labaiu kad pries tai su kita auto vazinejau tik su Champion arba Valeo, tai turejau is kart su kuo palyginti :)
pamenu tikrai  geri papigiaiski valytuvai MotGum buvo, bet gaila jais jau nieks nebeprekiauja....

kapsis

dabar net paziurejau, yra vieni kur prekiauja MotGum, tik mazeikiuose :)  http://www.agrosela.lt/lt/100-stikl-valytuvai?p=2
idomu kokia ju kokybe praejus jau 5 metams po paskutinio mano sudrozto valytuvo :) 

Saulius SSS

Kaip  visada,kainos Marijos žemėje nestebina.
Prieš porą savaičių pas dilerį pirkau valytuvus NWB. Kaina su PVM £12.53 . Toyota Genuine parts pakuotė,kodai... Dar porą buteliukų Wurth langü skysčio koncentrato davė for free ☺. Pagaminti Pietų Korėjoj. Kaip sakė Bemsas yra lipdukas,bet jis baltas. Ant seno valytuvo jis buvo geltonas. Tai gal nuo laiko ir tas pageltonuos...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

balticam

As perku po 10€ uz pora ir laiko geriau nei visi cia jusu pamineti...verta isbandyt.Turi daugumos dydziu.
http://www.amazon.co.uk/dp/B0055PG9VO/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=36HZ16DMWGKRW&coliid=I2ZQWX4RUH5ARD

Bemsas

Siandien pasikeiciau priekini stikla, uzvaziavau i Tokvila i paemiau Optifit (NWB) valytuvus. Kaina ~21eur pora (65cm su spoileriu + 40cm) be jokiu akciju, TOYOTA GENUINE PARTS dezutese. Kaip valo nezinau, nebandziau dar :D  Lipdukas baltas, nors ant senu buvo melynas :)

Donis7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 29, 2015, 19:43:09 PM
Siandien pasikeiciau priekini stikla, uzvaziavau i Tokvila i paemiau Optifit (NWB) valytuvus. Kaina ~21eur pora (65cm su spoileriu + 40cm) be jokiu akciju, TOYOTA GENUINE PARTS dezutese. Kaip valo nezinau, nebandziau dar :D  Lipdukas baltas, nors ant senu buvo melynas :)
Ant mano NWB valytuvų irgi buvo balti lipdukai viršuje, po kažkurio laiko nukrito ir po baltais yra mėlyni. Kas po mėlynais dar neaišku.  :)