Toyota corolla verso salono peciuko darbas

Pradėjo Evas, Kovas 26, 2012, 23:21:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

Evas

Sveiki noreciau paklausti kas gali buti? Keleivio Pusej pucia karsta ora per viduri Silta o vairuotojo Pusej salta ora. Variklio temperaturos dacikas rodo visalaik ties viduriu daugiau nekyla. Galvojau kad termostatas bet pakeiciau vis tiek tas pats. Gal kam taip buvo , gal patarsit ka nors. Aciu is ankato.
Toyota corolla verso 1.8 benzinas

valdasantonis

Kažkas negerai su sklendėmis kur nukreipia oro srautus.

Bemsas

Sklende pastrigusi bus. Masina turbut po facelifto, nes ten pradejo statyti 2 zonu klimato kontrole. Vairuotojas gali pastatyti 16, keleivis 26 laipsnius

zally

Man su RAV4 taip buvo, tik vasara ijungus konda pusdavo karsta ora i keleinio puse.Servise pasake, kad nusoko sklende-remontas tik Toyota servise.Kaina kosmine.Taip sesuo ir toliau vazineja.Moteriska logika.:D
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Evas

Aciu vyrai pabandysiu sklendziu paieskot;) tik turbut teks prietaisu skideli ardyt:(
Toyota corolla verso 1.8 benzinas

Aurimassuper

Pas mane kazko labai ilgai kol šiltą orą pradeda pūsti į saloną. Gali būti termostatas arba salono filtras?

TYRAN

Citata iš: Aurimassuper Įrašytas Spalis 07, 2013, 13:32:02 PM
Pas mane kazko labai ilgai kol šiltą orą pradeda pūsti į saloną. Gali būti termostatas arba salono filtras?

Gali būti dyzelis

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Blemba, nu tikrai "keistuoliai" esat taigi tos sklendės lengvai taisosi - keičiasi. Prieiti labai lengva, tereikia turėti donorą, jei anglas tinka tik viena (kairė-dešnė). Su rankiniu valdymu netiks nes alkūnės kitokios, bet pats daviklis turėtų tikti (esantis viduje potencas) reikia tikslinti.

Roberta

Filtra salono pasikeisk , pas mane pusdavo šaltą orą šilto buvo nerasta pakeitė filtrus tai greitai įšyla ir mėgaujuosi šiluma :)

arunaskeras

Citata iš: Roberta Įrašytas Liepa 11, 2015, 11:26:50 AM
Filtra salono pasikeisk , pas mane pusdavo šaltą orą šilto buvo nerasta pakeitė filtrus tai greitai įšyla ir mėgaujuosi šiluma :)
Manau kad per du metus jau susitvarke
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI