Tik pradejus vaziuoti garsas

Pradėjo paranoish, Balandis 21, 2012, 17:17:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

paranoish

Sveiki,

isigyjau Avensi! B)

2007 viskas liuks, tik idomus dalykas... automobiliui ilgiau pastovejus ir po to vos pradedant vaziuoti is kapoto erdves buna vienkartinis garsas lyg kazkas atsidarytu ar uzsidarytu, gal zinot kas tai gali buti? siek tiek gasdina jis mane :)

Aciu!

Ralfas

ABS blokas susichekina tad nepergyvent ir nesuk galvos del to.

waldosius

Jei tokio garso neišgirstum, vat tada turėtu gasdinti :) . viskas gerai, kaip ir rašė: prasichekina .

arunaskeras

Kuo as dazniau paskaitau foruma tuo labiau nusiviliu avensiu. Tai garsai mistiniai, tai sankabos, tai lempu reflektoriai,tai pdf filtrai o dar Egr, oro srauto matuokles, vairo kryzmes strigimas, prapustos tarpines ir  t. t.
ir kokios remonto kainos:o Ir kazkodel visi aiskina , kad viskas cia normalu ir labai puikios musu masinos.:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Renis

Nu as nzn, gal ir prirasyta daug, bet daugiau raso tik tie zmones kurie susiduria su bedom, del to ir atrodo baisiai. Man tpfu tpfu tpfu kol kas nei sankaba, nei reflektoriai, nei dpf (nera net tokio pas mane), nei egr, nei matuokles ar kryzmes jokios nestrigo ir nestringa (tikiuosi greitu laiku ir neprades), turint omeny kad auto jau 6 metai ir dar neaisku kas ir kaip pries mane eksploatavo ja. Kitu markiu forumuose dar baisiau.. Tai nematau realiai kuo cia nusivilt. O jei ir prades kazkas strigt ar gest tai normalu, auto ne pirmos jaunystes ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Bemsas

Dar pastebejau, kad kai pradedi vaziuoti neprisiseges dirzu, po to abs trakstelejimo pradeda pipseti panele, kad neuzdegtas dirzas. O tas trakstelejimas buna prie 7km/h greicio. O dar tas trakstelejimas buna po avarinio staigaus stabdymo, kai staigiai kerti per pedala ir atleidi. Tada buna tas pats trakstelejimas kaip ir prie 7km/h. Kogero cia Brake Assist uzsikrauna.