Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

tamsa

Norėtųsi mobil sintetikos vilniuje. Pas dileri lyg brangoka keistis, ir tepaliukas ar ne 38litai, ir darbas ar ne 100lt/

MAIKIS

KEMI TURI TOYOTA ORIGINALIUS TEPALUS IR KAINA GERA ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

aleks

Sveikas. as tai pastoviai tepalus keiciu pas dede, sumoku mazdaug 20lt ir viskas. pastoviai pilosi Castrol 5w40:)

soundwawe

Pas save garaze, tik markes nepamenu. Pas mane benzas. Va, vakar greiciu dezes tepalus pasikeiciau, viskas ten paprasta, nu tik supilti tepalus i greiciu deze reikia slangute tureti.

tamsa

Nenoriu savo garaze keisti. Kur paskui tuos tepalus deti? Panaudoti neturiu kam, atiduoti irgi. Ismesti i siuksline priestarauja mano isitikinimams. Pastatyt prie serviso duru nakti?:) jei tureciau servisa, tikrai nenoreciau, kad kas prie jo padangas ir tepalus metytu:) odel kemi tai aciu-nezinojau, kad jie mobil prekiauja. nors apie juos mano nuomone del asmenines patirties, svelniai tariant, ne ypac gera, bet gal tepalus ir sugebetu sutvarkyti. aciu.

aleks

jeigu noresi nuvaziuosi pas mano dede ir jis tau pakeis.o kokius tepalus pilesi?:-)

fennix

CitataMAIKIS parašė:
KEMI TURI TOYOTA ORIGINALIUS TEPALUS IR KAINA GERA ;)
O kas gamina "ORIGINALIUS TOYOTA TEPALUS"?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

aleks

kazkur in eu. man atrodo tas pats Castrol. O sie tepalai vieni is geriausiu.

egariukas1

Ir man iskilo toks klausimas,kas per originalas?

gisas

visada visom mašinom keisdavau garaže namuose, ne išimtis ir avensis. supyliau liqui molly 5w40
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Gincius

Balandžio mėn. Autotojoje keičiau tepalą ir filtrus(vyko akcija) tai supylė Mobil1 5W30, vokiečiuose Toyota servise garantinei buvo supilta Castrol 5W30.
[mail][/mail]

virmas

Balandžio mėn. centruose (vyko akcija) MOBIL tepalams pirkau ir supyliau MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30. Toyota servise garantinei buvo pilami Castrol 5W30.

aleks

toyotom geriausiai pilt Castrol. mano auto is Vokieciu,tai pastoviai buvo pilti sie tepalai.
auto buvo aptarnaujama Toyotos centre. o del tepalu keitimo tai nematau prasmes moket didesnius pinigus uz ta pati darba, ka galima pasidaryti paciam ar nuvaryt pas pazistama:-)
o jeigu noresi tepalu tai galesiu padaryti uz didmenine kaina:-)

tamsa

Citatagisas parašė:
visada visom mašinom keisdavau garaže namuose, ne išimtis ir avensis. supyliau liqui molly 5w40

Kur atidirbusius tepalus dedi?

fennix

renki i 20 litru kanistra- kai pilnas - vezi i supirktuve.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!