Saugokit savo Prius'us !

Pradėjo Priest, Rugsėjis 19, 2012, 20:47:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Priest

Sianakt bande pavogti mano masinuka :@. Islupta duru spynele.
Galvojau, kad siaip lindo, bet suzinojau, kad nuo gretimo namo viena Priusa II pavoge.
Pranesu visiems, kad butu budresni.

MindaugasB

Be signalizacijos, imobilaizerio, kad jau taip lindo pas tave?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

GALLANT

Paprasciausei buvo toks uzsakymas. O jei masinos reikia, tai saugok nesaugojas, vistiek paims.......:(

gisas

CitataGALLANT parašė:
Paprasciausei buvo toks uzsakymas. O jei masinos reikia, tai saugok nesaugojas, vistiek paims.......:(
ta pati sake ir policija kai bandė pavogti mano mamus buvusia audi, gerai policija greit sureagavo, tai teko slepti masina porai menesiu :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Priest

CitataMindaugasB parašė:
Be signalizacijos, imobilaizerio, kad jau taip lindo pas tave?

Ir signalizacija, ir imobilaizeris, ir zymeta ale vistiek bande :(

pinokis

kasko apsidraudziam ir tegul vagia jai nori :)

bestest

Kad nekurčiau naujos temos — rašau čia.

Taigi. Turim Priusą 30. Pastaruoju metu čia, Vilniuje, žiūriu, prapuolė keletas Priusų. Todėl man, savaime suprantama, kyla noras nuo to apsisaugoti.

Šiuo metu yra tik Kasko, daugiau jokių papildomų signalizacijų.

Ar verta statytis kažką papildomai? Jei taip, ką būtent? Ir, jei taip, kur Vilniuje geriausiai kreiptis dėl tokių darbų?

slashas

Citata iš: bestest Įrašytas Sausis 12, 2017, 17:20:39 PM
Kad nekurčiau naujos temos — rašau čia.

Taigi. Turim Priusą 30. Pastaruoju metu čia, Vilniuje, žiūriu, prapuolė keletas Priusų. Todėl man, savaime suprantama, kyla noras nuo to apsisaugoti.

Šiuo metu yra tik Kasko, daugiau jokių papildomų signalizacijų.

Ar verta statytis kažką papildomai? Jei taip, ką būtent? Ir, jei taip, kur Vilniuje geriausiai kreiptis dėl tokių darbų?
Pamiršk tą signalizaciją, užtruks keliom minutėm ilgiau, bet jei norės vistiek pasiims... o su visokiomis sekimo sistemomis dar mokėsi ir mėnesinį mokestį... kuris nėra mažas. Kasko pilnai atgraso, ima ne kaskinius ;)

bestest

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 12, 2017, 17:32:15 PM
Pamiršk tą signalizaciją, užtruks keliom minutėm ilgiau, bet jei norės vistiek pasiims... o su visokiomis sekimo sistemomis dar mokėsi ir mėnesinį mokestį... kuris nėra mažas. Kasko pilnai atgraso, ima ne kaskinius ;)

Tai gal lipduką užsiklijuot? "Nevogti — apdrausta KASKO!". Arba "Manęs nekaso — aš su Kasko!"  (aa)

Kalbėjau su vienu iš pavogtų Priusų savininkų, tai siūlė visus kompus ir obd jungtis ir vapšė viską epoksidkėj paskandinti ;]]

balticam

Paprastas būdas - lentutė,žvejo kabliukai ir truputėlis darbo. Padedi tokia po sėdynes apmušalais ir lauki "žuvytes" . Nepamiršti ir jauko palikt... užkibs tikrai...ir pasimokys visam gyvenimui. Išbandyta ir veikia puikiai. :D

Bemsas

Nores pavogti - pavogs. Jei iskart nepavyks, gal veliau bandys. Mano masina bande nuvaryti 2 kartus, bet nesekmingai (y). Antra karta atvare su tralu. Deka draugisku kaimynu masina liko kieme :D

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 12, 2017, 18:19:58 PM
Nores pavogti - pavogs. Jei iskart nepavyks, gal veliau bandys. Mano masina bande nuvaryti 2 kartus, bet nesekmingai (y). Antra karta atvare su tralu. Deka draugisku kaimynu masina liko kieme :D
jei nepaslaptis koks tai automobilis buvo? ir kuo tavo automobilis buvo isskirtinis kad taip trauke ilgapirscius? :D

Egis_

del obd slepimo, kolega elektrikas is kauno tvarke neseniai passat'a, kuri bande pavogti, bet savininkas buvo paslepes obd ir pastates salia imitacine obd su sumaisytais + ir -, kad vagys sugadintu savo aparatura - finale atsuktuvai ar siaip kazkokiu astriu daiktu suniokojo visa salona - skydeli, panele, sedyne ir t.t.t...

Bemsas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 12, 2017, 18:24:08 PM
jei nepaslaptis koks tai automobilis buvo? ir kuo tavo automobilis buvo isskirtinis kad taip trauke ilgapirscius? :D

Dabartinis Corolla Verso 2008m :D

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 12, 2017, 19:13:08 PM
Dabartinis Corolla Verso 2008m :D
na joa, cia buvo uzejes bumas corolla verso vagysciu, rase net spaudoj, bet berods pagavo ilgapirscius.