Bilda 2004 85 kw

Pradėjo MND, Spalis 22, 2012, 23:49:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

MND

Sveiki,

Klausymas toks, vaziuojant per duobes ar siaip nelygumus yra bildesys priekineje pakaboje lyg atramines lyg kaip sarnyriukas bet va.

Faktas tas kad aplankius jau kelis servisus  (viso trys ir visi vienodai sneka) ir tikrinus vaziuokle nieko nerandama t.y. tikrinau jau iki amortizatoriu isemimo ir visko apziuros.

Kur cia prasimesta. nejau pas kuniga vesti ja?:o

gal kas turi kokia minti?

capris

Man taip pat tai buvo tai vairo kolonele barskejo, pakeiciau nauja, tai kaip ir dingo bedos buciau surades anksciau tai per servizus nebutu reikeje vazinetis. gal ir tavo toks pats bildesys

ketvirtasis

Nedaug, bet ir pas manę tai buvo nuvežus į Autotoją po apžiūros pasakė:
stabilizatoriaus gumos, vienas amortizatorius 60% "nedirba" ir tarpinės kurios dedasi ant atraminių guolių. Visus tuos dalykus pasikeitus, pradingo bildukas, tik su stabilizatoriaus gumom "smagu buvo" ;)

darcaa

As ir ieskojau bilduko, trys servisai pasake - pakaba nepriekaistinga. Bet vienam servisiuke iseme amortika priekini desini ir šis buvo beveik mires. (neišėmus spaudinėjant mašina atrode kad normaliai veikia) Meistras galejo ji laisvai rankom stumdyt. Pakeite abu priekinius ir bildukas dingo :) Stabilizatoriaus gumas taip tuo paciu pasikeiciau, bet tikrai ne jos buvo kaltos, nes pirmiausiai jas pakeitus, bildesys toks pat buvo. Tada amortikus.
Avensis II 2003

MND

Amortikai viskas ok, su ranka nepastumdysi dar ir ne pas keikviena tokie guli bet va del tu gumu ir pan. is isvaizdos blam jos lyg uogos o realybeje nesinori pradeti keisti geras dalis geromis tai blam ir suku mazgus dabar o vazineti su netvarkinga pakaba nu net sazine grauzti pradeda

EvaldasL

Del bilduku, tai pas mane bilda hecbeko dangtis. Niekaip nerandu kur ten pritvirtinti, nes labai nervina tas barskejimas.

MND

vadinasi gerai kad turiu sedana :D

AVENSIS D4D CHIP

CitataMindaugas_G parašė:
Amortikai viskas ok, su ranka nepastumdysi dar ir ne pas keikviena tokie guli bet va del tu gumu ir pan. is isvaizdos blam jos lyg uogos o realybeje nesinori pradeti keisti geras dalis geromis tai blam ir suku mazgus dabar o vazineti su netvarkinga pakaba nu net sazine grauzti pradeda
tai kad nesuspaudi amortiko tai nereiskia ,kad jis nebarska;)

MND

Bet testas pirkti nauja amortika su salyga kad tik bandymas irgi ne pyragas.

darcaa

Tai va, patikėk, amortiku keisti tikrai nenorėjau, atrodė, kad veikia gerai,  bet bildukas uzkniso juodai. Tai pasikeiciau ir nera bilduko. B)
Avensis II 2003

Kalapiziukaz

Pas mane taip pat gyvena toks bildukas, kurio nieks neranda jau pora metu. Savaitgali, keisdamas ratus, pastebejau toki keista dalyka... Panasu, kad spyruokle trinasi i amortizatoriu, toj vietoj net guma suplysus, pridedu foto.

Kazi kodel ji trinasi? Gal tai gali buti bilduko priezastim? Siaip pastebejau, kad dazniausiai bilda kai vaziuoji per duobes stabdant.
Amortikai keisti pries pora metu, bildejimo problemos neisprende.

UfO

CitataKalapiziukaz parašė:
Pas mane taip pat gyvena toks bildukas, kurio nieks neranda jau pora metu. Savaitgali, keisdamas ratus, pastebejau toki keista dalyka... Panasu, kad spyruokle trinasi i amortizatoriu, toj vietoj net guma suplysus, pridedu foto.
Kazi kodel ji trinasi? Gal tai gali buti bilduko priezastim? Siaip pastebejau, kad dazniausiai bilda kai vaziuoji per duobes stabdant.
Amortikai keisti pries pora metu, bildejimo problemos neisprende.

Pas mane tas pats Corolloje. Tikriausiai per siauri taip vadinami amortizatoriaus "stakanai"... Sakyčiau, kad originalios spyruoklės neatitinka neoriginalių amortizatorių dėklų, tačiau pas mane ir ant gamyklinių toks pats vaizdas buvo. Tikriausiai nenumatyta inžinierių :) arba spyruoklės susėdę, kitokios teorijos neturiu.
Reiktų išsiimt ir palenkt kraštą, nes nervuoja tas barkštelėjimas stabdant per lengvus įdubimus.

MND

hmm.... nu bandysiu pasiziureti bet asmeniskai buvom iseme amortikus ir sudejom atgal tai nzn ar tai priezastis to bilduliuko, nors garsas kaip kokiu atraminiu ar atboiniku

Renis

tiksliai apibudinta "tas barkštelėjimas stabdant per lengvus įdubimus" :)
Butent stabdant ir girdisi...
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

MND

matai pas mane tas bildejimas yra visada kada gauni didesne ar mazesne duobele, nelyguma, pastebejau pasikeitus padangeles susvelnejo tas barskejimas. faktas prie to prisidejo minkstesnes ziemines padangos.