MMT dezes problemos

Pradėjo Bemsas, Rugsėjis 11, 2013, 23:48:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Gal kas galit rekomenduoti servisa, kuris gali sutvarkyti sankaba MMT dezes? Duodi gazo daugiau - buksuoja. Bandziau inicializacija daryti - kiek geriau, bet vistiek buksuoja. Reikia keisti.

Ta MMT deze tai tikras nesusipratimas. Kaip ir automatas, nes begiu nereikia jungineti, bet ir kaip mechanika - nes stovi sankaba, kuri buksuoja :D

MindaugasB

A pas Vova nenori? Kaip tik kalbejau su juo pirmadieni apie MMT. Sake keitimas sankabos 1000 lt originaliom dalim. O buksuoja, nes diskas susidevejo ar kas ten. Nesigilinau per daug. Adaptacija nebepades siuo atveju, nes aktuatorius jau matomai pakankamai toli nuejes.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Uzsirasyta pas Vova, bet eiles tai  :O  Rado artimiausia skyle spalio viduryje, o seip lapricio pradzioje tik laisva.

MindaugasB

Gali reiksti du dalykus: arba apsimeta, kad turi daug klientu arba tikrai gerai daro :D Gal kaina pasake?
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Bemsas

Vakar Vova padare per diena. Vaziuoja (y). Tik kad reikejo eileje gerokai palaukti.

MindaugasB

Dziaugiuosi :) Manau verta buvo palaukti.

Kaip tik kitam zmogui su MMT bedos. Rase, kad vibruoja ir apsukos krenta po komplekto pakeitimo. Speju, kad kreivom rankom idejo ta sankaba.

Bemsas

Tik Vova sake, kad reikes kazkada atvaziuoti, padaryti dar adaptacija. Tik nepamenu ar po 1000 ar po 10.000km :)

MindaugasB

Pasuk, paklausk :) Pas mane barska velnias zino kas po panele keleivio puseje tarsi tiesiai po virsutine plasmase. Ir kuo toliau, tuo labiau barska. Skambinsiu irgi, kad paziuretu.

geringas

Matau yra vieta, kur tvarko tinkamai sankabas "Vova" tik parašykite kontaktus, kur jis yra, būtinai pas jį nuvaryčiau sutvarkyti savo sankabos problemas.

Mano sankabos komplektas ir darbas kainavo 1000Lt, tai kainos žiūriu vienodos, tik meistrai nevienodi.

Sankaba man liepė pareguliuoti po 1000km, ne po 10 000km.

AMORalus

Ir man Vovos kontaktu reiktu, ta pati beda su MMT:)

Mikaz

Tai gal kas Vovos kontaktais pasidalins? Koks miestas?

Saulius SSS

Rašyk žinutę MindaugasB 'ui  . Jis turi. Tik perspėju iš anksto-ši informacija kainuos simbolinę paramą klubui.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MindaugasB

Miestas Vilnius. Vovos numeris minimum 4 eurai forumo parama. Jeigu paremiate daugiau, dar ir paaiskinsiu kaip iki jo nuvaziuoti. Paremus foruma atsius koda su skaiciais. Man ta koda i PM, ar cia parasyk ir as perduosiu asmenine zinute. Tinka? :)

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,1269.0.html
http://www.iv.lt/remti.php?juventos

Mikaz

Buciau paremes jei tai butu parama, o dabar tai jau gaunasi apmokama paslauga. Ypac turint omeny kad 3 min google paieskos ismeta kontaktus :)
Dekui anyway