Avensis Verso D4D 85kW Cruise control

Pradėjo Aivaras72, Sausis 25, 2014, 21:04:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

čia universalūs autopilotai, gali bet kokiam dyzeliui su elektriniu siurbliu įdėti :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

MindaugasB

Citata iš: gisas Įrašytas Birželis 13, 2014, 19:43:00 PM
čia universalūs autopilotai, gali bet kokiam dyzeliui su elektriniu siurbliu įdėti :)

O man i Auris gali?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gisas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Birželis 14, 2014, 01:39:09 AM
O man i Auris gali?
manau, kad taip. daug apie juos domėjaus kai audi turėjau, tai visi gamintojai rašė, kad reikalavimas tik toks, kad reikalingas elektrinis siurblys. pastebėjau olanduose populiarus tokie autopilotai :)
http://www.autokraitis.lt/blog/autopiloto-iranga/
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Jonas7

Gal yra turinčių avensio verso D4d variklio (1CD - FTV) ECU schemą, kur būtų sužymėtos kontaktų reikšmės? (ECU nr 89661 - 44300) Idomu būtų pasižiūrėt kurių laidų trūksta, kad cruis control pasijungt

klauset

Jonas7

Awriuxx prasom schema.
Nusipirkau ir as Toyota Avensis Verso 2001m. D4d 85kw. susitvarkysiu popierius :) ir pulsiu prie autopiloto. Pajungiau praeita savaite paprastam Avensiui 2004m. d4d . Sudejau graziai po vairo guma knopkeles dvi viena ijungti isjungti kita set. Manau to pilnai pakanka. Veikia be priekaistu uz viska paemiau 100lt. kas noresit pagalbos prasom kreiptis. :)

arytis

Už tiek pinigų galima buvo geros būklės vairą paimti su cruiso rankenėle, ir būtų dar restore bei cancel funkcijos :)

ketvirtasis

Citata iš: gisas Įrašytas Birželis 14, 2014, 08:29:51 AM
manau, kad taip. daug apie juos domėjaus kai audi turėjau, tai visi gamintojai rašė, kad reikalavimas tik toks, kad reikalingas elektrinis siurblys. pastebėjau olanduose populiarus tokie autopilotai :)
http://www.autokraitis.lt/blog/autopiloto-iranga/
Pirkti šioje šaragėje - pirk, bet montuoti tikrai nesimontuok. Žiauri skylė pas juos su meistrais, pamatytum kaip jie dirba šiurpas realiai apima.

Myjack

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 08, 2014, 07:32:52 AM
Pirkti šioje šaragėje - pirk, bet montuoti tikrai nesimontuok. Žiauri skylė pas juos su meistrais, pamatytum kaip jie dirba šiurpas realiai apima.
O kur patartumet nuvaryti, kad normaliai istatytu ir netektu po to galvos sukti, su kazkokiomis garnatijomis ir pan.?

Bemsas

Bemsas

Aplamai Avensis Verso buvo dyzeliai su autopilotais? Kazkur skaiciau, kad tik Australijos rinkai turejo Cruise. Kai pajungi kompa, mato cruisa?

Saulius SSS

Ziguliui vietoj autopiloto stovedavo padsosas  :) .  Lygiam kely veikdavo... :-]
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

markosas

tai ar kas nors isistatė i avensis verso autopilota? ir kur ta fyske turi būti,po pagalve ar prie posukiu rankenėlės?

tebunie

Sveiki, mano patirtis tokia, kad isigijau avensis verso, dyzelis 2004m. , ir jame jau yra cruize  control. tiesa jis padarytas labai nestandartiskai. Jungiasi ne prie vairo, o ant pavaru svirties galvos. (pakeista ta galva) Uzdeta kitokia su 3 mygtukais sviecianciais. Viskas veikia siaip ok, patogu. O kaip tiksliau pajungta tai tikrai negaleciau pasakyti, bet masina tikrai chimichinta : ) Bet Cruize control veikia. Siaip Avensis Verso buvo isrinkta metu masina Australijoje savo laiku, bet ten ir komplektacija buna geresne. Sedynes susilenkia i pasidaro lygus pagrindas, nereikia isimineti sedyniu. Taip pat ir autopilotas eidavo australijos rinkai kaip jau kazakas cia rasete.

p.s. cia forumietis isidejo KK, daugia info: http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,1509.msg112532.html#msg112532

balticam

Per tris metus autopilotą įjungęs buvau gal 7 kartus...ir čia per pravažiuotus 350k.
Man jis visai nereikalingas,nesuprantu ko čia kiti taip verkia dėl jo.

Saulius SSS

Citata iš: balticam Įrašytas Liepa 29, 2015, 08:48:10 AM
Per tris metus autopilotą įjungęs buvau gal 7 kartus...ir čia per pravažiuotus 350k.
Man jis visai nereikalingas,nesuprantu ko čia kiti taip verkia dėl jo.
O tai tu taksuoji,kad tokius atstumus darai?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai