Autorius Tema: Mažos apsukos, prie sankryžos jauciasi vibracija  (Skaityta 40394 kartus)

Neprisijungęs Algirdasas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
Mažos apsukos, prie sankryžos jauciasi vibracija
« Įrašytas: Gegužės 25, 2009, 21:51:38 pm »
Sveiki,
Turiu Corolla Verso 2003 benzinas, 1,6 variklis. Yra problemele, kuri siek tiek erzina. Pasilus varikliui iki normalios temperaturos ant laisvu apskos iki 500-600 nukrenta ir jauciasi stovint drebejimas. Kiek zinau prie zemu apsuku varikliui nelabai gerai del blogo tepimo tepalu. Kaip manot ar tai didele problema? Beje priezasti sake Mototojoj, kad spyruokle parejus kur oro filtro deze laiko, tai tipo del to nukrenta apsukos. Kazkaip man keistai nuskambejo, ar taip gali but? Beje tos spyruokles nekeite, sake srotuose paieskok.

Neprisijungęs ToyotaClub

• Administratorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 3073
  • Yaris 2005 1.4 D4D
    • ToyotaClub.lt
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 25, 2009, 22:04:37 pm »
O dumas koks eina ?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Neprisijungęs Memelis

• Veteranas
  • Įrašai: 962
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 25, 2009, 22:16:22 pm »
Tai ir pasikeisk ta spyruokle, pamatysi ar padejo. Ir kainuoti neturetu baisiai... Siaip tai jau ne pirma syki girdziu, kad pasiulo geriaus srote paieskot, nes pas juos kaino tai nerealios gaunasi. Gerai, kad pataria del ko neverta islaidauti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Neprisijungęs Algirdasas

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 08:21:10 am »
dumas neina,
o pasikeist patingejau kol kas ieskot :), bet man dar klausimas del tu apsuku ar ten labai jau kazka kenkia del mazesniu. na tepimas siek tiek mazesnis, nu ir ka...:) gal kas zinot. Siaip tai apsukos vis tik pas mane siek tiek didesnes - ne 500, o nuo 600-650 neretai apie 750-800 laikosi. tiesa bent nesokineja - kai nusistovi iki tam tikru tai ir laikosi

Neprisijungęs Edvatronas

• Veteranas
  • Įrašai: 760
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 08:46:15 am »
Citata
Algirdasas parašė:
dumas neina,
o pasikeist patingejau kol kas ieskot :), bet man dar klausimas del tu apsuku ar ten labai jau kazka kenkia del mazesniu. na tepimas siek tiek mazesnis, nu ir ka...:) gal kas zinot. Siaip tai apsukos vis tik pas mane siek tiek didesnes - ne 500, o nuo 600-650 neretai apie 750-800 laikosi. tiesa bent nesokineja - kai nusistovi iki tam tikru tai ir laikosi

Man rodos 750-800, tai cia norma...

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
  • Įrašai: 960
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 10:17:56 am »
Kaip kada snekejau su meistriuku jei apsukos iki 1 tukst tai normalu viskas. Jei virs tai kazkas negerai. O del drebejimo turejau honda tai pas ja budavo per mazos apsukos tai ir drebedavo biski stovint. Tai sukele apsukas ir dingo tas drebejimas.
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 26, 2009, 13:27:59 pm sukūrė TCL »

Neprisijungęs Algirdasas

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 10:40:42 am »
Citata
TCwap parašė:
Kaip kada snekejau su meistriuku jei apsukos iki 10 tukst tai normalu viskas. Jei virs tai kazkas negerai. O del drebejimo turejau honda tai pas ja budavo per mazos apsukos tai ir drebedavo biski stovint. Tai sukele apsukas ir dingo tas drebejimas.

tai jo, apsukas sukelt galima...
troseli tempe gazo? tiesa kaip cia 10 000 normaliai? cia sake normaliai? kazka tu cia suklydai ar jis ten prikalbejo kazko tai ..., beje as apie mazu apsuku poveiki varikliui klausiau :)

Neprisijungęs zally

• Veteranas
  • Įrašai: 512
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 10:51:27 am »
Ta pati problema.Corolla 1.6 l.Baisiai nervina, o žmona pastoviai užgęsta iš vietos važiuodama.Buvau Tokviloj-dariau diagnostiką,tikrino filtrus, plovė oro srauto matuoklį.Dalyvavau ir viską stebėjau.Spidometro ir diagnostikos parodymai skiriasi 50 rpm.Pas mane 650, pas juos 700. Dėl mažų apsukų ir drebėjimo , Jie sako , kad tai yra normalu.Paprašiau, kad padidintų apsukas, tačiau pareiškė, kad tai neįmanoma-reikia perprogramuoti ECU.Aišku garantiniam auto jie to nedaro. Meistras pasakė, kad Toyotoms viskas yra prisukta iki minimumo-išvada ekologiškas auto. Sankryžoje pastoviai mygu tapkę, kad neužgestų ir netrukčiotų,o benzo sąnaudos tada virš 11 ltr. Joks čia spyruoklių pakeitimas nepadės.Tiek žinių.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Neprisijungęs Algirdasas

• Naujokas
  • *
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 11:10:21 am »
Citata
zally parašė:
Ta pati problema.Corolla 1.6 l.Baisiai nervina, o žmona pastoviai užgęsta iš vietos važiuodama.Buvau Tokviloj-dariau diagnostiką,tikrino filtrus, plovė oro srauto matuoklį.Dalyvavau ir viską stebėjau.Spidometro ir diagnostikos parodymai skiriasi 50 rpm.Pas mane 650, pas juos 700. Dėl mažų apsukų ir drebėjimo , Jie sako , kad tai yra normalu.Paprašiau, kad padidintų apsukas, tačiau pareiškė, kad tai neįmanoma-reikia perprogramuoti ECU.Aišku garantiniam auto jie to nedaro. Meistras pasakė, kad Toyotoms viskas yra prisukta iki minimumo-išvada ekologiškas auto. Sankryžoje pastoviai mygu tapkę, kad neužgestų ir netrukčiotų,o benzo sąnaudos tada virš 11 ltr. Joks čia spyruoklių pakeitimas nepadės.Tiek žinių.

Super, kai randi zmogu (ar jis tave randa :)) su ta pacia patirtim...
Dekui uz zinute.  
Siaip srauto matuokle ir as du kart ploviau, diagnostika daryta buvo kai pirkau (pries puse metu) ir tada ta problema jau egzistavo, filtrai keisti is kart po pirkimo. Na tas pasakymas, kad taupi auto pilnai itiketinas, nes renkasi rezima taupesni ir apsukos sumazeja. Tiesa, gal tik tiek kad negestu ir sankryzoj tapkes mynt nereikia (bent kol kas tvu, tvu, tvu...)
ar bandei kitur kelt apsukas (ne tokviloj ar mototojoj) ?

Neprisijungęs Gytyto

• Herojus
  • Įrašai: 461
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 11:37:37 am »
pas man avensis 1.8 tai taipat nukrenta prie sankryzos iki 600-700 bet masina nedreba. Vaira ar pedala koki pajudini atsistato iskart iki 900, tai bedos nematau pas sau

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 12:30:39 pm »
Jo troseli patempe ir tiek. Iki 1 tukst norma bent taip sake as nesigilinau jug jis ten mechanikas ne as:-)
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 26, 2009, 13:29:08 pm sukūrė TCL »

Neprisijungęs zally

• Veteranas
  • Įrašai: 512
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 13:23:48 pm »
Niekur kitur netikrinau, tik tokviloj.Visur nepigiai mokėt reikia už 10 min. darbo.Prie visko pripranti, tik žmonai pirmo bėgio sindromas išsivystė. Kai variklis šaltas ir apsukos apie 800-900, pajudėt iš vietos galima ramiai ir negazuojant.
TCwap nemanau, kad Tavo Yaris yra gazo troselis.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Neprisijungęs TCL

• Veteranas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 13:26:59 pm »
Ne apie yari kalbu. Hondoi cia senai senai buvo:-) aisku kaip fiat turejau tai apsukos tai tikrai aukstos misliu gal pasosas idetas buvo.
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 26, 2009, 13:33:07 pm sukūrė TCL »

Neprisijungęs mind

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 2209
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 13:40:39 pm »
Citata
Gytyto parašė:
pas man avensis 1.8 tai taipat nukrenta prie sankryzos iki 600-700 bet masina nedreba. Vaira ar pedala koki pajudini atsistato iskart iki 900, tai bedos nematau pas sau

Ta pati liga. Nors man atrodo kai tik nupirkau tai buvo apsukos aukštesnės 800-900.
Kas dėl vairo ar pedalo, tai gi stiprintuvas pradeda veikt ir reikia galios daugiau, tai ir apsukos pakyla.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Neprisijungęs SiGiS

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gegužės 26, 2009, 14:31:00 pm »
 Pasitikrinti ar oro negaudo pro sali tarp oro srauto matuokles ir sklendes. Pas mani taip buvo.