Šilto-šalto oro sklendės varikliukas

Pradėjo Snake_LT, Birželis 25, 2014, 17:05:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

Snake_LT

Sveiki,

Nuduso Subj. Gal kas Zino kur Panevezyje greitai galima gauti? Tikriausiai nenaujas domina.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Snake_LT

Dekui. Pasiskambijau, nuvaziavau, gavau. Kodas truputi skiriasi, bet korpusas vienas prie vieno. Ryt nuvesiu, kad idetu. Jei viskas tiks, bus  (aa) (y) :-)

ketvirtasis

Ė - Ė tu nejuokauk jų visų korpusai vienodi, bet vuduje stovintis daviklis kitoks (išbandyta asmeniškai). Tau turi duoti būtent oro srauto maišymo sklendę. Tas kas sugedo į tokį keiti ne panašiu korpusu, bet tokiu pačiu.

Snake_LT

Tai, kad pasirinkimo vistiek nera. Nuvesiu meistriukams, paziures. Gal is 2 padarys 1 veikianti. Ten korpusas lengvai atsidaro. Gal galima davikli perdeti. Blogiausiu atveju grazinsiu ir reikes toliau ieskoti. Tik labai laikas riboja. Pirmadieni i kelio0ne noriu vaziuoti, reikia suspeti susitvarkyti.

Be to nudvese ne sklende, o varikliukas, kuris ja darineja. Tai as ta varikliuka ir gavau, tik kodas kazkodel skiriasi. Arba as kazko nesupratau.

Taigi, visi pasiulymai Wellcome.

Snake_LT

Valio!!! Pucia silta ir salta. Dekui, Venza!

Tarp kitko, maciau siandien Smelynes gatvej tave salia vysniavos Toyotos.  :think:  Nezinau, ar pastebejai mane pravaziuojanti. Gal nieko nemaisau.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

Pas II Avensį su tomis sklendėmis ta pati liga. Dėl vienos sklendės teko pirkti visą šį daiktą
https://b-a.d-cd.net/822354u-960.jpg

Orkas57

Kad nekurti naujos temos, norėjau paklausti ar panašios problemos ir su mano Avensiuku... Iš vidurinių apipūtimo grotelių, tų, kurios virš panelės , vos vos pučiamas oras. Šoninės ir preikinės veikia gerai, bet langai vis tiek aprūkę. Gal aš kažką ne taip įjungiu?

arytis

Jos kondicionieriui vasarą skirtos, o kad nerasotų - pūsk ant stiklo.

Orkas57

Ačiū, gerasis žmogau, apraminai  (h) , o tai kaip sakoma, amžių gyveni.......