Rav4 2.2 dyzelis didelės sąnaudos

Pradėjo Andrej_Špilevoj, Spalis 20, 2014, 11:06:29 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andrej_Špilevoj

Gal žinote kodėl mano RAV4 sunaudoja 8.7 dyzelio mieste ir užmiesty visą laiką? Būna daugiau, bet mažiau nepamenu kad būtų, mačiau kažkada buvo 8.4 dar, važiuojant labai ilgą atstumą pastebėjau kritimą iki 7.9 litrų. O šiaip ir mieste ir užmiesty - 8.4-8.7 litrai. 130kw beje. Ar jums tai atrodo normalu? Internete mačiau visi rašo jų sąnaudos 6-7 litrai daug maž (tų pačių kw). Kaip numesti šį skaičių ar patariate parduoti tokį brangų žaisliuką? man tai tik šeimos automobilis. Kol kas brangus šeimos automobilis.  (-)

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

MindaugasB

Pagal ka tu tuos 8.7 L gauni? Borto kompiuteris tiek rodo ar pagal uzpylimus vedi statistika?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Andrej_Špilevoj

Pagal borto kompiuterį aišku, iš kur kitur turėčiau tokį tikslumą :) ar sakote jais nepasitikėti? Bet labai ablomnai, kai atvažiuo draugai ir jų borto kompai rodo (ne RAV4) 4-5 litrai average. Aišku miegočiau ramiau, jei žinočiau kad ir kitų RAV4 tiek pat ėda :)

zuviss

Maziau kreip demesi ka rodo.Jei nori nusimesti vidurki pagal kompa,tai pradek ramiau vaziuot ir jungti mieste 5-6 pavara.Be jokiu staigiu startu,tik pensininko rezimu :-] .O tiksliausiai-tai nuo uzpilimo iki uzpilimo.Tiesa dar,ju bakai nera 60l kaip deklaruoja gamintojai-issimatuok baka.Visa tai aisku,jei tavo visi filtrai ir EGR voztuvas tvarkingas.

tadusia

Ne faktas, kad draugu automobiliuos kompas teisybe rodo :) Bet tai man idomu kaip sitoj vietoj Toyota feilina? Manau daznas vairuotojas ziuri i tas kuro sanaudas, o isvydus tokius skaicius tablo neretam dingsta noras pirkti ar vazineti su toyota.

zuviss

Citata iš: Andrej_Špilevoj Įrašytas Spalis 20, 2014, 15:25:42 PM
Pagal borto kompiuterį aišku, iš kur kitur turėčiau tokį tikslumą :) ar sakote jais nepasitikėti? Bet labai ablomnai, kai atvažiuo draugai ir jų borto kompai rodo (ne RAV4) 4-5 litrai average. Aišku miegočiau ramiau, jei žinočiau kad ir kitų RAV4 tiek pat ėda :)
Nu patikek,dar nesu mates,kad RAV-4 vaziuotu su 4-5 litrais.Vat,jei jiems atsijungtu galinis tiltas,tada visai realu gal butu 5-6 litrai trasoje.Mes audem tokia minti,kad nuimti kardana vasarai,bet nedrysom :)

Gmc

Trumpai tariant - tai normalu, nes DCAT variklis neskirtas ekonomijai. Norint mazesniu sanaudu pasinaudok kolegu patarimais arba imk kitoki dyzelini varikli :)

Venza

Man susidaro ispudis,kad daugelis pasakom tikit  :D .Vazinejau su 3 Golf 66 kw, vartojo 5.5l ,Audi C4 2.5 tdi 5 cilindrai naudojo apie 6.5l(cia pati taupiausia masina man buvo) ,Peugeot 206 2.0 hdi vartojo 6.5l,Espace 2.2dti vartojo apie 9l.Nereikia svajot,kad nemaza masina su nemazu motoru ir dar AWD valgys 3l  :goodboy:  . Mano Sienna vidutiniskai valgo apie 18l duju ir as skaitau,kad cia labai normalu  (y)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Kaip D-Cat sąnaudos normalios. Plius dar pusdžipis, tai ir tikrai 9 l. normalu. Dar priklauso nuo vairavimo stiliaus.

Andrej_Špilevoj

ačiū visiems, nuraminote :) Bet į Vilnių iš Panevėžio visvien autobus gaunasi daauuug pigiau :) Su Rav4 - 100 litų jei ne daugiau. Kitais žodžiais - pusė bako (ant 130km/h)

MindaugasB

Jeigu radai pinigu SUV'ui, tai rasi ir dyzeliui :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dtinas

jei radai pinigų d-catui, tai rasi ir suodžių filtro pašalinimui :)

Andrej_Špilevoj

sakai reik pravalyti suodžių filtrą? nesenai valėme VGR. Kaip angliškai tas suodžių filtras? Paguglinsiu :)

katana7

Citata iš: Andrej_Špilevoj Įrašytas Spalis 21, 2014, 13:00:46 PM
sakai reik pravalyti suodžių filtrą? nesenai valėme VGR. Kaip angliškai tas suodžių filtras? Paguglinsiu :)
DPF- diesel particulate filter