Autorius Tema: Navigacijos atnaujinimas  (Skaityta 20265 kartus)

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
  • Įrašai: 985
Ats: Navigacijos atnaujinimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Rugsėjo 18, 2015, 18:31:22 pm »

Neprisijungęs ValdasG

• Jaunesnysis narys
  • **
  • Įrašai: 86
« Atsakymas #31 Įrašytas: Rugsėjo 18, 2015, 21:10:35 pm »
Va tau £110,griebk kol dar yra...
http://www.ebay.co.uk/itm/Garmin-nuvi-3597lm-sat-nav-uk-and-europe-gps-5inch-screen-bluetooth-/381407801207?hash=item58cdad2f77

Tikrai verta,nesigailesi..
. Bet paskaičius atsiliepimus, tai įvertinimas 2/5, neatsparus saulei, žemėlapiai prasti, neįsimena kur važiavai, labai prastas garsas, netikslūs greičio limitai gatvėse, norint matyt greičio matuoklius reikia pirkti papildomai, kažkaip daud negerumų rašo apie tokį brangų produktą.

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2015, 00:19:05 am »
. Bet paskaičius atsiliepimus, tai įvertinimas 2/5, neatsparus saulei, žemėlapiai prasti, neįsimena kur važiavai, labai prastas garsas, netikslūs greičio limitai gatvėse, norint matyt greičio matuoklius reikia pirkti papildomai, kažkaip daud negerumų rašo apie tokį brangų produktą.

Kreiva akim žiuri brolau...aš keli metai naudoju ir džiaugiuosi. Jau sakiau ir dar pasikartosiu: durnių ir bažnyčioj muša. Pažiūrėk čia :
 http://www.digitalversus.com/sat-navs/garmin-nuevi-3597lmt-p16188/test.html

Sekmės!

Neprisijungęs ValdasG

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #33 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2015, 20:16:30 pm »
Kreiva akim žiuri brolau...aš keli metai naudoju ir džiaugiuosi. Jau sakiau ir dar pasikartosiu: durnių ir bažnyčioj muša. Pažiūrėk čia :
 http://www.digitalversus.com/sat-navs/garmin-nuevi-3597lmt-p16188/test.html

Sekmės!
  Kai tu pirkai UK, tai meniu ir kalba lietuviška ar tik angliškai? Kokia navigacija naudojaisi iki šios įsigyjimo  būtų idomūs palyginimai. Aš dabar naudojuosi garmin 1350, tai lietuvoj dar pusė velnio, bet lenkijoj visiškas grybas, o waršuvoj dvi valandas negalėjau iš miesto išvažiuot, jau norėjau išmest pro langą, todėl ir kilo mintis įsigyti kažką tobulesnio ir kad su žemėlapių atnaujinimu nebūtų problemų.
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 19, 2015, 20:26:19 pm sukūrė ValdasG »

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2015, 10:09:12 am »
  Kai tu pirkai UK, tai meniu ir kalba lietuviška ar tik angliškai? Kokia navigacija naudojaisi iki šios įsigyjimo  būtų idomūs palyginimai. Aš dabar naudojuosi garmin 1350, tai lietuvoj dar pusė velnio, bet lenkijoj visiškas grybas, o waršuvoj dvi valandas negalėjau iš miesto išvažiuot, jau norėjau išmest pro langą, todėl ir kilo mintis įsigyti kažką tobulesnio ir kad su žemėlapių atnaujinimu nebūtų problemų.

LT yra,tik reikia pasijungt prie kompo ir pažymėt varnelę.
Teko naudoti TomTom,tai labai jau įdomiai maršrutus skaičiuoja ir interfeisas naujausių modelių man visai ne prie širdies. Žemėlapiai prasti.
Navigon naudojau-nebloga,Garmin pagrindu veikia bet žemėlapiai seni,capi ir iGo Primo bei CoPilot.
Bet su visom navigacijom reikia dar ir galvą ant pečių turėti,kurios tau jokia navigacija neatstos....

Neprisijungęs ValdasG

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #35 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2015, 15:43:28 pm »
LT yra,tik reikia pasijungt prie kompo ir pažymėt varnelę.
Teko naudoti TomTom,tai labai jau įdomiai maršrutus skaičiuoja ir interfeisas naujausių modelių man visai ne prie širdies. Žemėlapiai prasti.
Navigon naudojau-nebloga,Garmin pagrindu veikia bet žemėlapiai seni,capi ir iGo Primo bei CoPilot.
Bet su visom navigacijom reikia dar ir galvą ant pečių turėti,kurios tau jokia navigacija neatstos....
. Čia Lietuvoj radau 3597 naudotą už 165 eurus, sako būklė kaip naujo, tai galvoju.

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2015, 17:24:23 pm »
. Čia Lietuvoj radau 3597 naudotą už 165 eurus, sako būklė kaip naujo, tai galvoju.

Žiūrėk kad amerikonas nebūtų,nes ten bus tik Šiaurės Amerikos žemėlapiai su Lifetime atnaujinimu... 165€ tai nemažai. Žiūrėk už kiek eBay eina:http://tinypic.com/r/fuxoxe/8

Neprisijungęs ValdasG

• Jaunesnysis narys
  • **
« Atsakymas #37 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2015, 20:19:27 pm »
Žiūrėk kad amerikonas nebūtų,nes ten bus tik Šiaurės Amerikos žemėlapiai su Lifetime atnaujinimu... 165€ tai nemažai. Žiūrėk už kiek eBay eina:http://tinypic.com/r/fuxoxe/8
. Na va, jau nupirkta, truputi išbandyta važiuojant, dar daug laukia studijų, nes gana sudėtingas įrenginys, bet pirmas įspūdis gana geras. (+)

Neprisijungęs Saulius SSS

• Veteranas
  • Įrašai: 2020
  • Avensis 2018 2.0 D4D estate
« Atsakymas #38 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2015, 12:46:50 pm »
Skonio reikalas,bet man asmeniškai nėra šlykštesnio žemėlapių piešimo kaip pas Garmin. Meniu neblogas. Bet žemėlapis,tartum pieštas flamasteriu ant šlapio popieriaus. Toks kaip sulietas. Visi keliai vos ne vienos spalvos. Sunku atskirti kuris pagrininis ,kuris mažesnis keliukas. Pats mieliausias akiai žemėlapis Google Maps. Viskas aišku kas ir kaip. Garmino net nebejungiu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2015, 13:53:45 pm »
Skonio reikalas,bet man asmeniškai nėra šlykštesnio žemėlapių piešimo kaip pas Garmin. Meniu neblogas. Bet žemėlapis,tartum pieštas flamasteriu ant šlapio popieriaus. Toks kaip sulietas. Visi keliai vos ne vienos spalvos. Sunku atskirti kuris pagrininis ,kuris mažesnis keliukas. Pats mieliausias akiai žemėlapis Google Maps. Viskas aišku kas ir kaip. Garmino net nebejungiu.

Juokdarys! Google(tikriausiai mobiliam) lygina su Garmin... Daugiau ner ka ir pridurt.

Neprisijungęs Saulius SSS

• Veteranas
  • Įrašai: 2020
  • Avensis 2018 2.0 D4D estate
« Atsakymas #40 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2015, 13:56:34 pm »
Skaityk iš naujo. Aiškiai parašiau "man asmeniškai" . Kur tu čia matai ką nors juokaujantį?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #41 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2015, 14:09:12 pm »
Skaityk iš naujo. Aiškiai parašiau "man asmeniškai" . Kur tu čia matai ką nors juokaujantį?
Skaičiau....

Aš tau tik vieną klausimą užduosiu: kiek su google maps tau kainuos roaming'o internetas važiuojant EU?
O dėl "piešinio" tai žinoma kiekvieno skonio reikalas(man Garmino patinka daug labiau nei kitų), bet ar čia piešinėlio grožio esmė? Nemanau. Aš gražų piešinį(paveikslą) ant sienos kabinu kad akiai pažiūrėt būtų malonu,o navigatorių naudoju kad patikimai,pigiai ir greitai iki tikslo nuvestų....