centrinis uzraktas*

Pradėjo Daruska, Sausis 04, 2010, 20:23:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

HDPaulius

Tiesa, kai pakeitė elementus tada veikė LOCK ir UNLOCK, bet aš apkeičiau elementus per pultelius ir nuo tada nustojo veikti LOCK migtukas.

NNZ

tai tada nesupratau, pakeitei elementu ir iš pradžių veikė, paskui iškart nebeveikė?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

CitataHDPaulius parašė:
Mind, ačiū, viskas pagal receptą suveikė, bet jokio efekto, vistiek tas pats, veikia tik LOCK migtukas, tai kaltas centrinio blokelis?

Ačiū

nežinau ar tiks, pas mane carina e. Man nusprogo centrinis ir veikė tik lock. Gedimas pačioje relėje centrinio. Man atvadė laidus iki relės ir dabar veikia, bet kainavo apie 150lt. Kitas variantas-keisti relę, kuri kainuoja apie 300lt, bet pagal savo kodą užrašytą ant relės nė vienos neradau, nes skiriasi laidų kombinacija fiškėje :(

HDPaulius

Dėkui, man irgi siūlė kažką panašaus už 150lt, gal reikės ir man laidus paprašyti, kad atvestų. NNZ, taip, pakeitus baterijas į kitą raktelį(nes yra du) automatiškai nebeveikė UNLOCK mygtukas, tik nesuprantu kaip, sudeginti nebent galėjau, bet juk nėra logikos. Taip, horn, ir man buvo atvežę kitą centrinio pultelį ir sakė, kad neišeina pajungti.

Dėkui

HDPaulius

m? tai pagal kodą ieškoti rėlės ar kaip?

horn

Taip, kodas užrašytas ant relės
mano relė

HDPaulius

Horn, dėkui, o kokius ten laidus tau ar pultelius prijungė? prie rėlės ar kaip? Veikia centrinis?

Pavel P

Sveiki gal kas galetu padet? Yra tokia problema kai su pulteliu uzdarau automobili viskas yra gerai bet kai bandau ji atrakint man tik mirksi sviesos bet atrakint pulteliu negaliu. Anksciau tokios problemos nebuvo ir galima buvo atrakint ir raktu ir pulteliu visas durys .

Vladas55

Pakeisk pultelio akumuliatoriu,viskas bus gerai.

GALLANT

Batareika cia ne prie ko, greiciausei reikia pakeisti atrakinimo rele, tik va kur ji yra nezinau.

Vladas55

Buvo kazkada tema reikia skaityt.

mind

Per naujo pririst pulteli reikia. Ieskok temos pas mane.
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,3195.msg57396.html#msg57396
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

wikcia

Pavel P, o tau kai auto atrakintas centrinis nebando rakintis, ta prasme garsas kaip suveiktu centrinis. Pas mane buvo, kad negalejau uzrakint, tai centrinis bludijo.(spynelė duryse vairuotojo). Pagyciau nukirpdamas laida. Gal kazkas panasaus pas tave. Tos spynos kartais pagrybauja, kai dregmes gauna daugiau

Bemsas

Su raktu uzsirakina ir atsirakina visos durys, ar tik vairuotojo?

Pavel P

wikcia - Kai auto atrakintas viskas buna gerai uzvedu automobili pravaziuoju ir kai isjungiu varikli 20% buna kad uzsidaro visos duris. Siandien jau ir Lock ir Unlock neveikia tiesiog svecia kad (atsidaro) ir (uzsidaro). Vakar nors garsas buvo prie dureliu kad kaskaip bando atidaryt. Siandien jau ir garso ner.

Bemsas-Anksciau taip ir buvo kad raktu galima buvo atrakint visas durys dabar raktu tik vairauotojo puse .