Neuzsegtu dirzu signalo isjungimas

Pradėjo rumin, Sausis 21, 2010, 22:24:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

rumin

Sveiki, netycia internete radau kaip atjungti signala kuris skamba kai vaziuoji neuzsiseges dirzus. Pasukus rakteli i ON pozicija, 6s begyje nuspaudziate odometro mygtuka ir laikote 10s (veikia kai pasirinktas ODO arba kitaip masinos rida), po 10s uzsisegate dirza ir atsiranda meniu kur galima isjungti ijungti signala. Signala galite aktyvuoti tokiu paciu budu arba atjungus akumuliatoriu. Isbandziau viskas veikia.

P.S. nepamirskyte, kad dirzus uzsisegti butina!!!
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

Kestutis777

O tai kam ji isjungti? :)) Jei knisa tas garsas, tiesiog dirza per sedynes gala perkisi ir ikisi kur reikia ;) Nieko atjungineti nereikia ;) O an tas garsas patinka ;) Tada keleiviai uzsisega patys :)) Tipo, knisa tas pypsejimas :D

rumin

:)
jei kam pravers, parasykit. Zinosiu ar verta kazka panasaus rasyti ateiti
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

Kestutis777

Neisizeisk, tipsas tikrai geras ;) Faina zinoti tokas visokias smulkmenas ;) Dalinkis jei ka dar suzinosi ;)

audrius

Taip taip, tokios gudrybes tikrai vertingos.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

GALLANT

Manau papildomos zinios apie vairuojama auto dar niekam nepamaise. Gal net reiktu atskira tema sukurti, kur butu surasytos visokios gudrybes ir panasiai.
Siaip tai as su atsuktuvu uzrakindavau dirzu uzraktus, nes mieste labai nemegstu segtis, aisq uzmiestyje, tai jau butinai susipancioju. Bet siaip mano nuomone, kad mano saugumas yra mano asmeninis reikalas ir baudos uz dirzus tai tas pats, kas bauda uz tai, kad as sirgdamas negeriu kazkokiu vaistu......

zally

Ypac patogu kai ant keleivio sedynes padedi Maximos maisus.Ne viskas taip paprastai isjungiama-vienu metu reikia laikyti nuspaudus mygtuka,o kita ranka bandyti ikisti dirza.Ir taip manipuliuojant negreit pavyksta aktyvuoti isjungimo meniu.Sita fokusa esu rades rusu forume pries 3 metus ir atjungiau tik keleivio sedyne.Sekmes bandantiems.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

fennix

CitataGALLANT parašė:
Siaip tai as su atsuktuvu uzrakindavau dirzu uzraktus, nes mieste labai nemegstu segtis, aisq uzmiestyje, tai jau butinai susipancioju. Bet siaip mano nuomone, kad mano saugumas yra mano asmeninis reikalas ir baudos uz dirzus tai tas pats, kas bauda uz tai, kad as sirgdamas negeriu kazkokiu vaistu......
Matai tu turi savo nuomone taciau pats supranti kad darai ne taip kaip turetum. Tavo saugumas ne tik tavo asmeninis reikalas. Taip tu gali tvirtinti kad tavo kunas- tavo bedos. Taciau tavo artimieji galbut mano kitaip? Patikek manim, zmogaus kunas pakankamai gleznas kad atlaikytu dideles perkrovas. Dabar siek tiek teorijos. Labai imanomas atvejis slidziame kelyje... Susidurimas su kitu priespriesiais vaziuojanciu automobiliu (kur kas baisiau jei tai sunkvezimis) arba nejudancia kliutimi  vaziuojant 60 km/h yra tas pats kas kritimas su automobiliu is 14.17 metru aukscio o atmetus oro pasipriesinima butu apie 15. Tai yra grazus 5 aukstu namas. Ar soktum su automobiliu nuo namo stogo be dirzu? Nuobaudos yra skiriamos uz tai kad tu ir vaistu negeri.... Nes pasirasydamas nedarbingumo pazymejima tu patvirtini kad vykdysi gydytojo nurodymus ir jei nevykdysi- tai ismokos gali buti neismoketos... Kitas variantas - jei vaistai tau netinka ir jie tau fiziskai kenkia, bet tada juos galima pakeist kitais.... Ir tikrai tu ne sita atveji turejai omeny. Man asmeniskai dirzai padeda vairuot, padeda tvirciau sedet sedyneje ypac manevruojant. Ir nesakyk kad esi profesionalus vairuotojas ir nepadarysi avarijos. Nepamirsk kad jei neivaziuosi tu- ivaziuos tau. Ir tikrai ne taip malonu jei tai bus koks "lengvas" dzipukas.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

audrius

sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

fennix

O tos vinys reikalingos? Lietuviai tokie zmones, ju kraujyje - spragu ieskojimas... Gi dirzai ne tam sukurti ir yra automobilyje kad butu galima uz tai baust, kad tai sukeltu nepatogumu vairuotojui.... Visa tai del saugumo. Ar kuris nors atjunginejat oro pagalves? Nemanau, nes manot jog jos pravers, lygiai taip pat kaip ir uzsegtas dirzas... Ir as netvirtinu kad jis isgelbes gyvybe, taciau greiciau pades jums isvengt rimtu traumu, jei neduok dieve pakliusit i nemalonu autoivyki. Beje, dauguma cia esanciu zmoniu yra vyresnio amziaus nei as, ar daug is jusu nepasirupina/nepasirupintu kad jusu vaikai butu prisegti?
Mano automobilyje taisykle yra- jei as uz vairo- nesvarbu prieky ar gale sedi, dirzas PRIVALO buti uzsegtas

ketvirtasis

Mačiau Vilniuje stovi du policininkai tarp jų atsumas kokie 20 - 25m abu prie pat gatvės. Vienas žiūri ar paravažiuojantys užsisegę ir duoda signalą tam tolimesniam jei pamato "grobį". Pavakarys, po darbo eismas intensyvus, visi juda nedideliu greičiu. O tie pluša išsijuose.
Tas pats ir autostradoj ties Bačkoniais ten ženklas 70 ir dažnai stovi policija. Tai va dabar jie ir su žiūronais stovi, neprisisegusius gaudo ir už kelius lipdukus žiūri (sunkiasvorėms)

mind

Citataaudrius parašė:
fenix o kame to tavo moralo vinis

Vinis- į karstą. :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

fennix

Citatamind parašė:
Vinis- į karstą. :D
Old one, nice one... (senas-geras :) )

kestasima

bandziau atjunkt tuos dirzus bet nesekmingai o gal as kazka netaip darau
:(

oscar666

na man neaktualu atjunginet butu garsus dirzu,kita vertus pas mane niekas ir nepypsi,tik displejuj zenkliukas uzsidega ir praeina,bet aciu dievui dirzu segimasis man jau nebera butinybe,tai jau tapo iprociu,net is parduotuves vakare vaziuojant namo,kai iki kiemo like 20 metru ir tai uzsisegu dirza...zmona juokiasi,bet ka as galiu padaryt jei tai tapo sveiku iprociu ir uz dirzus man baudos tikrai negresia:))))
lygis