Kur tvarkytų pradurtą padangą po 18 val?

Pradėjo Maarriiuus, Rugpjūtis 01, 2016, 08:18:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

Maarriiuus

Pasigavau medvarzti Vilniuje, bet dirbu iki 18 valandos, tai komplikuoti reikalai yra su tvarkymu. Gal zinot kas pagelbetu po 18 valandos su sia beda?

sinkleris

Citata iš: Maarriiuus Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 08:18:58 AM
Pasigavau medvarzti Vilniuje, bet dirbu iki 18 valandos, tai komplikuoti reikalai yra su tvarkymu. Gal zinot kas pagelbetu po 18 valandos su sia beda?

Kai man reikėjo, tai sutvarkė tarp Šeškinės ir Fabioniškių, kur yra pastatyti geltoni pavilijonai, tokie biskį aplesiti, tai ten anksčiau dibdavo visą parą, dabar lyg mačiau iki 21.00 val.

PGiedrius

Venza

Isukt storesni medvarzti i skylute,prisipust padanga,o kita diena ar kai laiko turesi ir susitvarkysi.As savaite esu vazinejes taip  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vytska

Servisas "Ausegra" prie Akropolio (kitoj pusėj nei Akropolis, prie stotelės raudonuose garažuose) iki 22 val dirba paprastą dieną, ten manau turėtų tvarkyti tokius reikalus, tik dėl viso pikto reiktų pasiskambinti.
vytska

MindaugasB

Citata iš: vytska Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 19:38:44 PM
Servisas "Ausegra" prie Akropolio (kitoj pusėj nei Akropolis, prie stotelės raudonuose garažuose) iki 22 val dirba paprastą dieną, ten manau turėtų tvarkyti tokius reikalus, tik dėl viso pikto reiktų pasiskambinti.

Dirba. Esu vaziaves ten apie 21.30 apie balandzio menesi siemet ir viskas ok. Prieme be problemu. Saltkalviu tiesiog maziau dirbo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

mind

Senukuose. Tokius zaislinius remkomplektus parduoda. Siaip atsarginis ratas neprosal veziotis.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

energiee

Sveiki,

Gal galite rekomenduoti servisą/garažą Vilniuje kur kokybiškai tvarko ir tiesiną ratlankius?

slashas

Citata iš: energiee Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 13:17:26 PM
Sveiki,

Gal galite rekomenduoti servisą/garažą Vilniuje kur kokybiškai tvarko ir tiesiną ratlankius?
Diglita kažkada darė, tai neturėjau priekaištų.