Autorius Tema: Corolla Verso dvigubo užrakinimo sistema. Kas tai?  (Skaityta 5122 kartus)

Neprisijungęs Pulkininkas

• Herojus
  • Įrašai: 313
Corolla Verso dvigubo užrakinimo sistema. Kas tai?
« Įrašytas: Balandžio 23, 2010, 08:32:51 am »
Atrodo, instrukcijoje rašoma, kad dvigubo užrakto sistema yra automobiliuose, kurių langai pažymėti specialiais ženklais.
Kaip supratau, ši sistema neleidžia automobilio atrakinti iš vidaus. Sistema įįjungiama paspaudus užrakinimo mygtuką du kartus per 5 s laiko intervalą.
Darau išvadą, jeigu du kartus paspaudus užrakinimo mygtuką auto iš vidaus rankiniu būdu vistiek atsirakina, šios sistemos arba nėra, arba ji sugedusi. Ar aš teisus? Kas žinot?
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 23, 2010, 08:38:28 am sukūrė Pulkininkas »

Neprisijungęs MantasT

• Herojus
  • Įrašai: 403
Ats: Corolla Verso dvigubo užrakinimo sistema. Kas tai?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 23, 2010, 15:05:21 pm »
Skaičiau instrukcijoje apie tai. Nieko nesupratau, tai ir nenaudoju, bet jeigu išsiaiškinsi, tai parašyk.

Neprisijungęs bladas

• Veteranas
  • Įrašai: 1373
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 24, 2010, 22:35:43 pm »
Citata
Pulkininkas parašė:
Atrodo, instrukcijoje rašoma, kad dvigubo užrakto sistema yra automobiliuose, kurių langai pažymėti specialiais ženklais.
Kaip supratau, ši sistema neleidžia automobilio atrakinti iš vidaus. Sistema įįjungiama paspaudus užrakinimo mygtuką du kartus per 5 s laiko intervalą.
Darau išvadą, jeigu du kartus paspaudus užrakinimo mygtuką auto iš vidaus rankiniu būdu vistiek atsirakina, šios sistemos arba nėra, arba ji sugedusi. Ar aš teisus? Kas žinot?

Teisingai perskaitei, dar toliau parasyta, kad jei dvigubas uzrakinimas neveikia, tai reikia vaziuoti i Toyota serviso centra :/
Pas mane langai nepazymeti jokiais lipdukais, ir dvigubas uzrakinimas neveikia-darau isvada, kad jo ir nera.

Beje, kazkur buvau rade linkus, kur suvedus savo Toyotos VIN koda, gauni daug info apie savo masiniuka, bandau juos pateikti:
http://epc.tokidoki.ru/index.php
http://toyota.japancats.ru/

• Herojus
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 25, 2010, 09:43:16 am »
Citata
bladas parašė:
Teisingai perskaitei, dar toliau parasyta, kad jei dvigubas uzrakinimas neveikia, tai reikia vaziuoti i Toyota serviso centra :/
Pas mane langai nepazymeti jokiais lipdukais, ir dvigubas uzrakinimas neveikia-darau isvada, kad jo ir nera.
Beje, kazkur buvau rade linkus, kur suvedus savo Toyotos VIN koda, gauni daug info apie savo masiniuka, bandau juos pateikti:
http://epc.tokidoki.ru/index.php
http://toyota.japancats.ru/

Vadinasi turi būti pažymėta lipdukais? Neteko matyti kaip jie atrodo. Aš galvojau, kad gali būti užrašyta ant stiklo, kažkokie specialūs ženklai:)
Teks daryti išvada, kad dvigubo užrakinimo sistemos, deja, nėra.
Dėl to pirmojo adreso, nesupratau, kas tai yra kėbulo markė ir kėbulo numeris. Pabandžiau įrašyti VIN fragmentus, bet nepripažįsta.

Neprisijungęs bladas

• Veteranas
  • Įrašai: 1373
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandžio 26, 2010, 00:26:10 am »
NEZINAU, gal ir nelipdukai, kaip supratau, ant priekinio stiklo turi buti kazkokia markiruote.
O kas liecia tas nuorodas, tai i antra ivedes savo masinos kebulo nr - arba kaip dabar priimta vadinti, VIN koda, suzinau, kad jos modifikacija yra ZZE121L-FWMNKW, pagaminimo menesi ir dar kai ka.
Tada i i pirma nuoroda irasau :
TOYOTA
ZZE121
ir VIN kodo paskutinius 7 skaiciukus,
duoda dar ivairios info

• Herojus
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 26, 2010, 08:08:37 am »
Citata
bladas parašė:
NEZINAU, gal ir nelipdukai, kaip supratau, ant priekinio stiklo turi buti kazkokia markiruote.
O kas liecia tas nuorodas, tai i antra ivedes savo masinos kebulo nr - arba kaip dabar priimta vadinti, VIN koda, suzinau, kad jos modifikacija yra ZZE121L-FWMNKW, pagaminimo menesi ir dar kai ka.
Tada i i pirma nuoroda irasau :
TOYOTA
ZZE121
ir VIN kodo paskutinius 7 skaiciukus,
duoda dar ivairios info

Aišku. Aš irgi taip dariau, tik man parašė, kad informacijos apie šį automobilį nėra ir pasiuntė toliau :D