Servisas Vilniuje kuris atlieka TA?

Pradėjo t0mas, Birželis 08, 2017, 15:19:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

t0mas

Reikia praeiti TA ir labai nėra laiko viskuo rūpintis.
Gal galite parekomenduoti Vilniuje servisą, kuris patvarkytų auto ir po to nuvarytų atlikti TA?
Šiaip mašinai reikia rankinį tvarkyt ir lempas regūliuot, o ar dar ką reikia daryt tikrai nežinau.
Noris išlysti kuo pigiau ir likti neapgautam :)

Dar toks klausimas, vairuotojo pusėje šiek tiek žemiau (ne prieš akis) yra vos vos įskylęs/išdaužtas stiklas (nuo akmenuko). Ar prisikabins TA prie to? Jis nesikilinėja, nesiplečia ir netrukdo.

t0mas

Latransoj tai gyvenime nebesirodysiu ir nieks iš mano pažįstamu nesirodys taip pat :D Tragedija visame kame

Melga jau ne vienas rekomenduoja :)

Ačiū!

zigaska

Na kainos Melgoje tai kosmosas, pastoviai kai ka nors paskaiciuoja, tai jautiesi mercedes turis.

rimaksas

Mano kuklia nuomone, tai yra nesamonė varyt į servisą mašiną "ruošt techninei apžiūrai" (arba jei pinigai kišenes plėšo), o tuo labiau duot servisui paruošt ir nuvaryt į TA. Bent jau aš nežinau kuriuo servisu galima ant tiek pasitikėt...

Aš darau taip: užsiregistruoju iš anksto į Viršuliškių TAS. Tada jau turi tau paskirtą laiką ir jokiose eilėse nereikia stovėt. Iš vakaro prieš TA sutikrinu ar yra vaistinėlė, gesintuvas ir t.t. Patikrinu ar veikia visos lemputės. VISKAS. Nuvažiuoju į TA ir pasako/parašo kas negerai. Šviesas TA kontrolierius pareguliuoja vietoj, jei kreivai šviečia.

Vat jau turint trūkumų lapą galima mašiną varyt į servisą, nes ne kartą teko girdėt, kad kai nuvaro į sevisą mašiną tiesiog "paruošt techninei apžiūrai" (be TA lapo), tai pradedi galvot kaip dar ta mašina važiavo...

P.S. serviso jokio rekomenduot negaliu, šeimos automobilius pats tvarkau...

robertas1993

kai kuriems automobiliams patys TA darbuotojai ir pareguliuoja zibintus, o kai kuriems ne pavyzdziui toyota yaris verso paprastas, jau teko paciam pareguliuot :), sako sitam modeliui bijo reguliuot, neaisku kodel.... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

slashas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Birželis 12, 2017, 11:19:17 AM
kai kuriems automobiliams patys TA darbuotojai ir pareguliuoja zibintus, o kai kuriems ne pavyzdziui toyota yaris verso paprastas, jau teko paciam pareguliuot :), sako sitam modeliui bijo reguliuot, neaisku kodel.... :D
Gal bijo, kad nuluš kojelė ;)

t0mas

Citata iš: rimaksas Įrašytas Birželis 11, 2017, 21:26:37 PM
Mano kuklia nuomone, tai yra nesamonė varyt į servisą mašiną "ruošt techninei apžiūrai" (arba jei pinigai kišenes plėšo), o tuo labiau duot servisui paruošt ir nuvaryt į TA. Bent jau aš nežinau kuriuo servisu galima ant tiek pasitikėt...

Aš darau taip: užsiregistruoju iš anksto į Viršuliškių TAS. Tada jau turi tau paskirtą laiką ir jokiose eilėse nereikia stovėt. Iš vakaro prieš TA sutikrinu ar yra vaistinėlė, gesintuvas ir t.t. Patikrinu ar veikia visos lemputės. VISKAS. Nuvažiuoju į TA ir pasako/parašo kas negerai. Šviesas TA kontrolierius pareguliuoja vietoj, jei kreivai šviečia.

Vat jau turint trūkumų lapą galima mašiną varyt į servisą, nes ne kartą teko girdėt, kad kai nuvaro į sevisą mašiną tiesiog "paruošt techninei apžiūrai" (be TA lapo), tai pradedi galvot kaip dar ta mašina važiavo...

P.S. serviso jokio rekomenduot negaliu, šeimos automobilius pats tvarkau...

Dėkui :) darysiu matyt ir aš taip pat. Paskambinus į servisą iš sakinio "tai mes ten paregūliuojam ir nuvarom į TA" supratau, kad paregūliuos man kišenę nebent :)

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211