stabdziu diskai ir kaladeles*

Pradėjo oscar666, Balandis 11, 2010, 17:27:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

sveiki.pribrendo man reikalas keist stabdziu diskus ir kaladeles ant priekio...tai norejau paklaust,gal kas ka parekomenduotu...kur pigiau ir geriau kaune tai daryt.gal galima tik susipirkt kazkur pigiau dalis ir pasikeist nelabai prabangiam servisiuke?aciu....
lygis

NNZ

pasikeist ir pats gali jei turi 15 raktą ir atrodo 8-10 dar reikia, bei domkratą :D nat dalių nepatarčiau taupyt, nes jei OE diskai greit perkaista tai įsivaizduoju kaip laiko taivanis, Kaladėles gali paieškot šorte, kartais būna labai gerų. Šiaip pats praeitą vasarą keičiau, tai viskas iš šorto buvo , tai ir dabar laiko tik kaladėlės į pabaigą, bet čia priklauso nuo vairuotojo...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

olo

sveiki ! pries savaite as taip pat keiciausi diskus ir kaladeles. Sumeciau TRW tiek diskus, tiek kaldeles. Drasiai keistis gali pats. Nieko sudetingo ten nera !

Raiforas

Dabar yra visose toyotos salonose akcijos stabdziu kaladem bei diskam netaupyk pirk originala cia juk stabdziai ne pelenine;)

fennix

tai kad slamstas tie orginalus... Kur kas geriau jei jau nevercia aplinkybes taupyt- det Brembo, AP racing, Ferodo, Carbone Lorraine produkcija...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

audrius

Nu fennix man rodos baik juokaut, surimtek. Cia toyotos o ne lomborghini klubas
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

fennix

Nereikia turet lamborghini kad vaziuot smagiai... Toyota gerai, bet cia ne stabdziu gamintojas, nesakau kad prasti tie stabdziai kuriuos gamintojas siulo, bet zinai, tanagroj disku ir kaladeliu komplektas- 600 lt kainavo, tai pagailejau litu ir disku nekeiciau ir kaladeles neaiskios firmos sudejau, bet ne kiniskas... stabde normaliai, ir technikine idealiai praejau, bet va pavaziavau 200 km rimciau ir kaladeliu neber pas mane, diskai nuo temperaturos susilankste... tai ieskaus po truputi kazko rimtesnio... Gana kokybiska produkcija galima nupirkt uz 1200 lt, kas mano nuomone nera daug jei jau ryztiesi keisti viska... ir tuo labiau kad dauguma klubieciu gali sau tai leisti... o 1800lt jau metalo keramikos galima pradet ieskot... tai klausimas- ar fraze- "netaupyk- pirk orginala" nera nuvalkiota ir beprasmiska, nes orginalios kaladeles daugiau 3 ratu ziede nelaiko... Stabdziai- 2 pagal svarbuma autombilio detale, tad jei netaupom, tai netaupom protingai...

saskelas

Sveiki. Klystate kolegos kai sakote kad orginalio stabdziu kaladeles arba diskai, mano ziniomis nei vienas gamintojas pats negamina o perka komplektuojamasias detales pvz stabdziu, kad ir is to pacio "Brembo", "Ferrodo" ir t.t.

audrius

Na zinai Fenix kai rasai firmas tai ir parasyk, kad reikalingos sportui ir sportinem masinom. Pas mane original Bosch kalades ir jau treciakart vaziuosiu per alpes ir laiko. O su dyzeliu ziede nera ka veikti. Kaina kaladziu berods 80 lt, po keitimo jau 25kkm pravaziuota ir apie kokius tukstancius lt. tu cia svaigsti.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

fennix

na taip, ramiai vazinejant nesakau, tikrai nieko ypatingo nereikia, ypac stabdzius saugant ir panasiai... Nenuvertink dyzelio, va d-catai su 200 ag vazinejas... visos kaladeles + diskai, tikrai ne 80 lt kainuoja

Giedrius34

Fennixo pavardintu firmu kaladziu ir disku galit rast Oltransoj. jei dar pasakysit, kad rekomendavo Giedrius su Corolla verso" tai ne tik pigiau parduos bet vietoj ir pasikeist galesit. Siaip jie ima is didmenininku ir uzsideda tikrai nezveriska pelna. Pasiteiraukit - ir abejoju ar kur nors kaune rasit pigiau analogiskos geros kokybes produkcijos. (Nebent aisku turit pazystamu Didmenininku)
ტოიოტას გამძლე

Kestutis777

Girdejau ir as, kad D-CATams diskai kitokie, nei standartiniams automobiliams...

oscar666

o tai kur geriausia pirkt,kokioje parduotuveje?
lygis

fennix

Baik Kestuti. Tikrai ne kvadratiniai diskai pas D-CAT.. Matmenys skiriasi ir tiek...Kaip sakant dydis, storis skyles ir panasiai... O pirkti nesvarbu is kokios parduotuves, svarbu koki produkta... Galima ir is ebay parsisiust... ka as planuoju daryt :)

Kestutis777

Citatafennix parašė:
Baik Kestuti. Tikrai ne kvadratiniai diskai pas D-CAT.. Matmenys skiriasi ir tiek...Kaip sakant dydis, storis skyles ir panasiai... O pirkti nesvarbu is kokios parduotuves, svarbu koki produkta... Galima ir is ebay parsisiust... ka as planuoju daryt :)

:O Tai kiek tu uz svori sumokesi??? :O