Autorius Tema: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau  (Skaityta 21854 kartus)

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
  • Įrašai: 897
Ats: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau
« Atsakymas #75 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 17:52:12 pm »
Teko apžiūrėti audi giminaičiui iš vw atstovo, su “pilna apžiūra” atstovo, pasirodo komiso pagrindais parduodamas auto su įvirintu ketvirčiu priekyje, vairuotojo pusės “pagalvių užuolaidų” nerasta, tik skutai, turbūt ir po vairu airbag nėra, airbag lemputė gražiai užgęsta, varžos sudėtos.
Šiek tiek atlenkus apdailą ties langu radau virinimo siūles, slenkstyje irgi radau virš 1cm špakliaus. Vadybininkas buvo nustebęs, lyg matosi nieko apie tai nežinojo, bet kas tikrino automobilį “pilnai apžiūrai” tai ryškiai nepasivargino gan rimtus defektus pamatyti.
Paklausiau to vadybininko ar norėtų jis savo vaikus su tokiu auto vežioti... Gerai, kad bent skelbimą išėmė, bet kokia lemtis to auto jau nesekiau. Va tau ir oficialus atstovas. Perkant nenaują auto niekuom nepasitikėkite, net atstovu ir nuodugniau tikrinkite būtinai.
nu jooooo...tuomet tikrai cia didelis minusas dileriui...teko i Vokietija atgal isvezti ir duoti dileriui pardavineti apynauji tiguana - buvo nestipriai barkstelta per galine dali - realiai reikejo keisti (nors pilnai buvo remontuojamas) tik galini bamperi ir buvo laaabai nedaug paspausta galine pertvara, ja butu pakake tik patraukti atgal ir viskas butu buve ok, taciau dileris nurode sia detale keisti kita originalia dalimi, bamperis naujas....visa remonto darbu seka turejo buti nuodugniai ir aiskiai fotografuojama ir pateikama laikmenoje...atvezus automobili taip pat jis buvo dar kruopsciai tikrinamas, vertinama paruosimo, dazymo kokybe.

Neprisijungęs Bemsas

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 6824
« Atsakymas #76 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 22:06:49 pm »
Labai mėgsta ir ne dileriai :) Matyt patikimumo daugiau duoda

Tai jau reiskia, kad masina bent buvo prie atstovo serviso duru :D

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
  • Įrašai: 985
« Atsakymas #77 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 22:19:33 pm »
nu jooooo...tuomet tikrai cia didelis minusas dileriui...teko i Vokietija atgal isvezti ir duoti dileriui pardavineti apynauji tiguana - buvo nestipriai barkstelta per galine dali - realiai reikejo keisti (nors pilnai buvo remontuojamas) tik galini bamperi ir buvo laaabai nedaug paspausta galine pertvara, ja butu pakake tik patraukti atgal ir viskas butu buve ok, taciau dileris nurode sia detale keisti kita originalia dalimi, bamperis naujas....visa remonto darbu seka turejo buti nuodugniai ir aiskiai fotografuojama ir pateikama laikmenoje...atvezus automobili taip pat jis buvo dar kruopsciai tikrinamas, vertinama paruosimo, dazymo kokybe.

Dazniausia oficialus Toyota dyleriai gauna masinas part-exchange, kur jie nieko netikrina. Tuom atveju jiems svarbiausia kaip kuo maziau uz ja duot klientui ir ipirst nauja. Ir jie turi visai kita taktika- daug kartu susiduriau su tuom. Todel ten irgi loterija ka gausi. Pliusas tik toks, kad jei kas atsitiks per duota garantija-viska sutvarkys be problmu.

Neprisijungęs tomas7926

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
« Atsakymas #78 Įrašytas: Balandžio 19, 2018, 12:38:30 pm »
Na kaip ten reikaliukai pas uošvienę?:)

GALLANT

• Svečias
« Atsakymas #79 Įrašytas: Balandžio 19, 2018, 13:33:05 pm »
Ir man idomu kada uosviene stala klubui nukraus uz patarimus, jug kolektyviai rinkom masina, visi pergyvenom 😊