Autorius Tema: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau  (Skaityta 21859 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
  • Įrašai: 3080
Ats: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau
« Atsakymas #45 Įrašytas: Kovo 19, 2018, 22:48:59 pm »
Vienas klausimas kankina kaip supratu, kadangi tai Vienatūrio/SUV kėbulas jis turėtų būti kažkiek aukštesnis nuo žemės pvz lyginat su standartiniu Auriu ar Avensiu?
Jis skaitosi subcompact, tai nei suv, nei hečbekas, nei universalas :) prošvaisa 15cm, toli gražu iki SUV

Neprisijungęs MindaugasB

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 4200
  • Auris 1.4 D4D | Highlander Hybrid
« Atsakymas #46 Įrašytas: Kovo 19, 2018, 23:20:31 pm »
Ne i tema apie masinos pirkima, bet i tema apie SUV ir pan.
http://www.cavatoyota.com/blog/differences-between-toyota-suvs-crossovers/
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Neprisijungęs Puons Viršininks

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
« Atsakymas #47 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 00:45:46 am »
Nebandei Honda Jazz žiūrėt?

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
  • Įrašai: 897
« Atsakymas #48 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 12:25:14 pm »
Auto pirktas Tokviloje, visi aptarnavimai tik Tokviloje, dažytas galinis bamperis ir arka. Šeimininkas perka naują auto šitą leidžia į marčias:)
temos pradzioj skaiciau kad dyzeliui - grieztas NE! :D

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
  • Įrašai: 392
  • Prius V ; Chevrolet Volt 1,5 EV
« Atsakymas #49 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 13:42:19 pm »
Na ką truputį apsidirbau, galima ir truputį uošvienei dėmesio skirti. Ryt važiuojam apžiūrėt šį variantą
https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-urban-cruiser-1-4-l-vienaturis-2012-dyzelinas-6325291.html

Vos nenupirkau šio lavono, Tokviloj pardavėjas tikino, kad viskas ok, 1,4 D variklis tosk pat kaip pas Aurį 2007, bet vėliau pasikonsultavus su pažįstamu iš atstovybės pasirodė, kad tai pats problematiškiausias varilklis ir jokiu būdu nerekomendavo pirkti.
Iš tikrųjų apžiūrint mašiną neatrodė, kad ją labai rūpintųsi tuo labiau Tokvila, kuriasi sunkokai, net gerokai pavažinėjus, galiniai diskai surūdiję, bet ne nuo stovėjimo, o nuo to, kad nedirba suportai. Pardavinėjama nuo 2017-12-15, vos neužsirovėm. Parašysiu dar vėliau.

Kaip žmogus nepasimokai, jau apsiprendžiau, kad dyzeliui NE (Ačiū, Egiui už pastabą) bet vistiek kiši nagus nes "geras variantas pasitaikė". :V
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 20, 2018, 13:48:08 pm sukūrė sinkleris »

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
Kaip aš uošvienei Priusą pirkau
« Atsakymas #50 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 13:46:08 pm »
O ką aš tau sakiau, reikėjo dar su komunikacijos vadove pašnekėti, kad skelbimas neatitinka realybės ir švaisto klientų laiką, pamatytum tikrąjį veidą.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 20, 2018, 13:47:39 pm sukūrė slashas »

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #51 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 13:50:26 pm »
O ką aš tau sakiau, reikėjo dar su komunikacijos vadove pašnekėti, kad skelbimas neatitinka realybės ir švaisto klientų laiką, pamatytum tikrąjį veidą.

Kas įdomiausia, kad pardavėjas taip įtikina, kad jei nuspręsiu pirkti, tai visi trūkumai bus pašalinti jų sąskaita ir gausiu vos ne naują auto su 5000 km garantija.

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
« Atsakymas #52 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 13:54:27 pm »
Kas įdomiausia, kad pardavėjas taip įtikina, kad jei nuspręsiu pirkti, tai visi trūkumai bus pašalinti jų sąskaita ir gausiu vos ne naują auto su 5000 km garantija.
Reikėjo paklausti kas į tą garantinį įeina ir ar išrašo garantinį lapą.

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #53 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 14:24:33 pm »
Reikėjo paklausti kas į tą garantinį įeina ir ar išrašo garantinį lapą.

Pardavėjo žodžiais "Pilnas aptarnavimas" ir garantinį išrašo. Bet irgi toks juokingas momentas mašina dar su vasarinėm padangom, kitų nėra, bet pažadėjo jei pirksim "pravaryt technikinę" :-] Vos neužkibom.

Neprisijungęs Bemsas

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 6824
« Atsakymas #54 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 14:42:03 pm »
Nuo kovo 15d galima TA pravaryti su vasarinem padangom.

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
« Atsakymas #55 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 14:43:40 pm »
Berods nebežiūri padangų, svarbu tinkamas jų likutis, gal tu ant tralo atvarei apžiūrai, jiems dzin :)

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Įrašai: 1137
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #56 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 14:47:11 pm »
Bandau pasidalinti nuomone iš šono. Nieko neginu, bet tiesiog bandau suprasti, kodėl šitas parduodamas automobilis yra "lavonas":
1,4 dyzelinių variklių yra pilnos gatvės. Gal jis problematiškesnis, bet tokių metų tokiose mašinose kitokio dyzelio tiesiog nėra. Aš irgi už benzą, bet norint dyzelio manau viskas su juo ok.Surudiję diska ir suportai yra pakeičiami ir tuo bėdos pasibaigia iki kito karto. Tuo labiau tai padaro nemokamai.
Sunkus kūrimasis - reikia žiūrėt žvakės ar pan., šitą turi išspręsti ir duot garantiją.
Rašau todėl, kad pas mus lavonais neretai vadinamos normalios mašinos ir iš to, ką perskaičiau, nesuprantu, kur čia lavonas?
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 20, 2018, 14:52:45 pm sukūrė Gmc »

Neprisijungęs Bemsas

• Vyr. Moderatorius
  • Veteranas
  • *
  • Įrašai: 6824
« Atsakymas #57 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 14:49:58 pm »
Berods nebežiūri padangų, svarbu tinkamas jų likutis, gal tu ant tralo atvarei apžiūrai, jiems dzin :)

Tikrai ziuri. Iki Kovo 15d su vasarinem nepraleidzia.

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #58 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:17:19 pm »
Gal pasikrščiavau, nes nervas suėmė iš kart po apžiūros, nusiunčiau VIn Nr. pažiūrėsim ką pasakys pažįstamas iš kitos atstovybės.

Gaila, nepagalvojau ir  nepasidariau foto atskirų mazgų (diskų, duslintuvo, bamperio, salono) būtų aišku kaip viskas atrodo kaip 5 metų mašinai.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 20, 2018, 15:21:49 pm sukūrė sinkleris »

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Įrašai: 1137
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #59 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:20:41 pm »
Gal pasikrščiavau, nes nervas suėmė iš kart po apžiūros, nusiunčiau VIn Nr. pažiūrėsim ką pasakys pažįstamas iš kitos atstovybės.
Čia man regis ta būsena, ka tikiesi "ledo", kurį žada telefonu, o realybėj tas ledas jau pavasario pašildytas :D