Autorius Tema: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau  (Skaityta 21856 kartus)

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
  • Įrašai: 392
  • Prius V ; Chevrolet Volt 1,5 EV
Ats: Kaip aš uošvienei Priusą pirkau
« Atsakymas #60 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:23:24 pm »
Čia man regis ta būsena, ka tikiesi "ledo", kurį žada telefonu, o realybėj tas ledas jau pavasario pašildytas :D

Taip, reik nepasiduot pavasrinėm emocijom, svarbu šaltas protas ;)

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #61 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:32:37 pm »
Gavau atsakymą dėl minėto Urban Criuser variklo, kad "Taip, tai tas problematiškas variantas".

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Įrašai: 1137
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #62 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:33:34 pm »
Dabar jau ramiai ieškok benzo :D

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
  • Įrašai: 897
« Atsakymas #63 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:37:07 pm »
Na ką truputį apsidirbau, galima ir truputį uošvienei dėmesio skirti. Ryt važiuojam apžiūrėt šį variantą
https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-urban-cruiser-1-4-l-vienaturis-2012-dyzelinas-6325291.html

Vos nenupirkau šio lavono, Tokviloj pardavėjas tikino, kad viskas ok, 1,4 D variklis tosk pat kaip pas Aurį 2007, bet vėliau pasikonsultavus su pažįstamu iš atstovybės pasirodė, kad tai pats problematiškiausias varilklis ir jokiu būdu nerekomendavo pirkti.
Iš tikrųjų apžiūrint mašiną neatrodė, kad ją labai rūpintųsi tuo labiau Tokvila, kuriasi sunkokai, net gerokai pavažinėjus, galiniai diskai surūdiję, bet ne nuo stovėjimo, o nuo to, kad nedirba suportai. Pardavinėjama nuo 2017-12-15, vos neužsirovėm. Parašysiu dar vėliau.

Kaip žmogus nepasimokai, jau apsiprendžiau, kad dyzeliui NE (Ačiū, Egiui už pastabą) bet vistiek kiši nagus nes "geras variantas pasitaikė". :V
nepyk, bet as kaip juokauju, tokiems pirkejams kaip tu, tai automobilis dar nera pagamintas tokio kokio ieskot...visi isvardinti trukumai man kelia sypsena, automobilio kuris yra 6m senumo bei yra ilgesni laika neeksploatuojamas. Nezinau kokio ''ledo'' ieskai, bet draugiskai patarsiu - geriau imkit paskola ir nusipirkit nauja automobili. Draugui kuri laika ieskojom ''ledo'', bet niekaip nesiseke atrasti tokio kokio jis pageidauja, finale isigijo Kia Sportage nauja is salono, gavo garantijas, kaip nuolaida dar dovanu pridejo keliu metu nemokamus techninius aptarnavimus ir zmogus dabar tikrai ramiai miega ;)

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
« Atsakymas #64 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:49:24 pm »
Dabar jau ramiai ieškok benzo :D
toyotos 1.4d4d variklis man pats patikimiausias ir geriausiai techniskai sukonstruotas. Niekad neesu mates ar turejes 1.4 d4d dyzelinio variklio su defektu parduodamo. Pirmieji yariai turejo beda del galvos tarpines defekto, taciau veliau si problema buvo istaisyta ;) Ziemos metu taip pat sie varikliai vedasi puikiai, dirba tyliai, graziai, yariai jo tikrai pilnai pakanka.

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
  • Įrašai: 3080
Kaip aš uošvienei Priusą pirkau
« Atsakymas #65 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:50:50 pm »
nepyk, bet as kaip juokauju, tokiems pirkejams kaip tu, tai automobilis dar nera pagamintas tokio kokio ieskot...visi isvardinti trukumai man kelia sypsena, automobilio kuris yra 6m senumo bei yra ilgesni laika neeksploatuojamas. Nezinau kokio ''ledo'' ieskai, bet draugiskai patarsiu - geriau imkit paskola ir nusipirkit nauja automobili. Draugui kuri laika ieskojom ''ledo'', bet niekaip nesiseke atrasti tokio kokio jis pageidauja, finale isigijo Kia Sportage nauja is salono, gavo garantijas, kaip nuolaida dar dovanu pridejo keliu metu nemokamus techninius aptarnavimus ir zmogus dabar tikrai ramiai miega.
Iki tol kol teks į kia servisą užsukti, senai tokiu nepatenkintų veidų nemačiau, tokvila prieš juos tai superinis servisas. Kolega su garantiniu vargo įrodinėdamas, kad tai gamyklinis brokas, nors dalį jau keičia trečią kartą ir jau prašo iš jo išlaidas padengti. Automobilis gal ir geras, bet servisas tai kaip garažinių.

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #66 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:53:19 pm »
nepyk, bet as kaip juokauju, tokiems pirkejams kaip tu, tai automobilis dar nera pagamintas tokio kokio ieskot...visi isvardinti trukumai man kelia sypsena, automobilio kuris yra 6m senumo bei yra ilgesni laika neeksploatuojamas. Nezinau kokio ''ledo'' ieskai, bet draugiskai patarsiu - geriau imkit paskola ir nusipirkit nauja automobili. Draugui kuri laika ieskojom ''ledo'', bet niekaip nesiseke atrasti tokio kokio jis pageidauja, finale isigijo Kia Sportage nauja is salono, gavo garantijas, kaip nuolaida dar dovanu pridejo keliu metu nemokamus techninius aptarnavimus ir zmogus dabar tikrai ramiai miega ;)

Sveiką kritiką priimu teigiamai, nu bet kažkaip sau ir žmonai nusipirkau Toyotas, bet va uošvienei nupirkt jau kitas "levelis", teks pasistengt labiau (aa)

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #67 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:55:39 pm »
toyotos 1.4d4d variklis man pats patikimiausias ir geriausiai techniskai sukonstruotas. Niekad neesu mates ar turejes 1.4 d4d dyzelinio variklio su defektu parduodamo. Pirmieji yariai turejo beda del galvos tarpines defekto, taciau veliau si problema buvo istaisyta ;) Ziemos metu taip pat sie varikliai vedasi puikiai, dirba tyliai, graziai, yariai jo tikrai pilnai pakanka.
Tai viskas ok, aš ir nesakau, kad jis blogas. Tik akivaizdžiai matau, kad žmogus benzino nori :)

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
« Atsakymas #68 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 15:59:10 pm »
Sveiką kritiką priimu teigiamai, nu bet kažkaip sau ir žmonai nusipirkau Toyotas, bet va uošvienei nupirkt jau kitas "levelis", teks pasistengt labiau (aa)
jokiu budu nesiulau kelti kojos is Toyota automobilio ir palikti si fanu kluba, taciau as paeikiau kaip pavyzdi del kia automobilio :) Kadangi ieskojo draugas apynaujo automobilio, taciau kainos atzvilgiu nedaug ka permokejo+komplektacija truputi skurdesne buvo, nei kad butume pirke apynauji panaudota, taciau vis delto jis isigijo NAUJA automobili. As taip pat sutikciau moketi truputi daugiau, kad ir prastesnes komplektacijos bet pasiimti nauja is salono transporto priemone ;)

Neprisijungęs sinkleris

• Herojus
« Atsakymas #69 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 16:05:15 pm »
Kolegė nesenai pardavė Ford hybridą ir persėdo į NAUJĄ Kia ceed su gera nuolaida iš salono, na žiūrėsim, Tiesiog iki šiol niekada nepirkau auto, kad ir dėvėto iš atstovybės, todėl gal ir kokybės kartelę per aukštai užkeliau.

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
« Atsakymas #70 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 16:06:59 pm »
Iki tol kol teks į kia servisą užsukti, senai tokiu nepatenkintų veidų nemačiau, tokvila prieš juos tai superinis servisas. Kolega su garantiniu vargo įrodinėdamas, kad tai gamyklinis brokas, nors dalį jau keičia trečią kartą ir jau prašo iš jo išlaidas padengti. Automobilis gal ir geras, bet servisas tai kaip garažinių.
na man irgi sunku patiketi, kad oficiauls atstovas parduoda naudotus automobilius su trukumais ir be jokios kruopscios patikros (buvo isvardinta - prastai vedasi, galiniai stabdziu suportai stringa, aprudije diskai)... realiai manau, kad oficialus atstovas yra tik ''perpardavejas'' ir parduodami naudoti automobiliai pas juos nera ''auksiniai'', o tie patys kurie parduodami skelbimu portaluose ar turguje. Aisku jie nesa tam tikra atsakomybe ir automobilius pasitikrina pries parduodami, zmogui yra psichologiskai ramiau pirkti bei jei neklystu gaunami ir keletos tukstanciu ar menesiu tam tikra garantija. Jei kas zinot placiau - pataisykit mane.aciu.

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #71 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 16:17:20 pm »
Dar man patinka skelbimuose, kai nuotraukas daro prie Toyotų salono :D

Neprisijungęs Egis_

• Veteranas
« Atsakymas #72 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 16:43:55 pm »
Dar man patinka skelbimuose, kai nuotraukas daro prie Toyotų salono :D
na as nematau cia nieko blogo, jei pardavineja oficialus dileris ;) atrodo tikrai solidziai ir patikimai :D

Neprisijungęs slashas

• Veteranas
  • Įrašai: 3080
« Atsakymas #73 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 17:13:20 pm »
na as nematau cia nieko blogo, jei pardavineja oficialus dileris ;) atrodo tikrai solidziai ir patikimai :D
Teko apžiūrėti audi giminaičiui iš vw atstovo, su “pilna apžiūra” atstovo, pasirodo komiso pagrindais parduodamas auto su įvirintu ketvirčiu priekyje, vairuotojo pusės “pagalvių užuolaidų” nerasta, tik skutai, turbūt ir po vairu airbag nėra, airbag lemputė gražiai užgęsta, varžos sudėtos.
Šiek tiek atlenkus apdailą ties langu radau virinimo siūles, slenkstyje irgi radau virš 1cm špakliaus. Vadybininkas buvo nustebęs, lyg matosi nieko apie tai nežinojo, bet kas tikrino automobilį “pilnai apžiūrai” tai ryškiai nepasivargino gan rimtus defektus pamatyti.
Paklausiau to vadybininko ar norėtų jis savo vaikus su tokiu auto vežioti... Gerai, kad bent skelbimą išėmė, bet kokia lemtis to auto jau nesekiau. Va tau ir oficialus atstovas. Perkant nenaują auto niekuom nepasitikėkite, net atstovu ir nuodugniau tikrinkite būtinai.

Neprisijungęs Gmc

• Veteranas
  • Toyota Sienna'13
« Atsakymas #74 Įrašytas: Kovo 20, 2018, 17:24:49 pm »
Labai mėgsta ir ne dileriai :) Matyt patikimumo daugiau duoda