Beja pabaltijo salys kartu paemus uzsisake toki kieki RAV,kiek ir Italija ar GB 
Pakomentuosiu taip (čia toks pletkas, skaičiau kažkada straipsniuką, todėl nežinau ar tai tikrai taip daroma).
Lietuvoje registruojama gana daug naujų automobilių, bet ar jų tiek daug keliuose..? nelabai. Tai pletkas toks - mašinas atstovybės "perka" čia (kaina gi kur kas geresnė nei kokioj Vokietijoj), o po to automobiliai keliauja į Vakarus ir ten perparduodami. Nenustebčiau, jei tie "pardavimai" ant popieriaus tik vyksta. Visiems gerai - LT dyleriai daro gerus pardavimus, ir Europoje visi patenkinti.
Rimtai. Atkreipkit dėmesį kaip bendrauja vadybininkai - man tikrai nepasirodė, kad jie labai kovoja už klientus ir stengiasi jiems būtinai parduoti auto. Bendrauja taip, tarsi tu jiems ne labai įdomus. Nori auto, nu ok, parduosim. Kaunas man žinot ką pasakė? Sako "tai kas iš to, kad aš jums duosiu pasiūlymą, jūs su juo vis vien nueisit pas atstovą savo mieste ir jis duos tą pačią kainą arba net mažesnę". Čia citata! Pasiūlymą davė su didesne kaina, nei tuo metu buvo "akcijinė"
![laughing out loud :-]](http://toyotaclub.lt/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)