Autorius Tema: Navigacijos atnaujinimas  (Skaityta 2786 kartus)

Neprisijungęs Psyhobabbe

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
Navigacijos atnaujinimas
« Įrašytas: Rugpjūčio 08, 2018, 08:42:45 am »
2016 avensis. Reikia atnaujinti navigaciją. Dedant tuščia USB flashą (norint isirasyt footprint) nieko neišmeta ekrane, o to reikia norint prisijungti prie touch 2 and go toolbox porgramos. Gal ką nors patarsit?
Kitas klausimas: toyota centre sako, kad atnaujinimas (darbas) kainuoja apie 100eur. Ar jie gali to reikalauti ar turi nemokamai atnaujinti?

Neprisijungęs bulius

• Jaunesnysis narys
  • **
  • Įrašai: 85
Ats: Navigacijos atnaujinimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 21, 2023, 11:02:47 am »
viskas atnaujinama , kazka gal netaip darei.
atnaujinama per USB su kodu

yra 2023 europa versija
Kaunas city

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
  • Įrašai: 982
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalio 21, 2023, 12:17:17 pm »
2016 avensis. Reikia atnaujinti navigaciją. Dedant tuščia USB flashą (norint isirasyt footprint) nieko neišmeta ekrane, o to reikia norint prisijungti prie touch 2 and go toolbox porgramos. Gal ką nors patarsit?
Kitas klausimas: toyota centre sako, kad atnaujinimas (darbas) kainuoja apie 100eur. Ar jie gali to reikalauti ar turi nemokamai atnaujinti?

Nemokamai niekas tau neatnaujins. Gali nusipirkti koda eBay uz 35 eurus. Prima reikia atsisiusti zemelapi ir ikelti i usb, tada ideti usb ir gausi reikalinga koda/footprint , kuris ir reikalingas jau apmokant(eBay jo irgi reikia)

Neprisijungęs RDeEsser

• Veteranas
  • Įrašai: 877
  • Avensis D4D
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 16, 2024, 10:58:36 am »
Sveiki.Nelabai žinau kokiam modeliui man ieškot navigacijos atnaujinimo konkrečiu atveju.Niekur nerandu jokios info kas čia per aparatas.Internete kažkur aptikau kad tai CAP6195,bet su tuo kodu nieko Toyotos puslapyje man nerodo.Gal kas gudresni šiuo klausimu?
E

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželio 21, 2024, 21:13:35 pm »

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 29, 2024, 13:32:46 pm »
Dėkui,bet o tai čia nėra nieko? https://www.toyota-tech.eu/Navigation/base

Viskas ten yra, galima atsisiusti zemelapius is ten. Bet dykai neaktyvuosi niekaip. Niekas dar nenulauze ir nenulauz, nes neverta cackintis..Licenzija reik pirkt, va eBay linke pati pigiausia, nebent zinai kur pigiau..

][url=https://i.ibb.co/47MkmTC/toyota-touch.jpg
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 29, 2024, 13:36:28 pm sukūrė balticam »

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželio 29, 2024, 13:45:53 pm »

Neprisijungęs RDeEsser

• Veteranas
  • Avensis D4D
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželio 29, 2024, 13:46:36 pm »
Na supratau.Tuomet kogero aš jos ir nenaujinsiu,nes pati navigacija man labai vidutinška ar net blogiau ir investuot pinigus į tai kad ji būtų be naudos nelabai yra noro.
E

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželio 29, 2024, 14:22:18 pm »
As nenaujinu savo jau 3 metai irgi. Nera prasmes. Zemelapiai ten 15 menesiu senumo net naujausiam atnaujinime. Daug nauju keliu nera, klaidina daugiau nei padeda. Nusipirkau TomTom Go5000 su lifetime updeitais, traffic. Vat pats geriausias aparatas koki esu turejes. Kamscius parodo sekundziu tikslumu(bent jau EU/UK), marsruto perskaiciavimas idealus, turi sim kortele, nereikia jungti su telefonu nei ka. Ka met parvaziuoju i LT su masina, tai nei karto nepavede ir sutaupe daug laiko.

Neprisijungęs RDeEsser

• Veteranas
  • Avensis D4D
« Atsakymas #10 Įrašytas: Birželio 30, 2024, 08:59:48 am »
Aš labiau Garmin gerbėjas,šiuo metu jau kažkur penkti metai mane lydi Garmin drive 51,irgi su lifetime updeitais.Esu patenkintas.Aišku kamščius ir apvažiavimus perskaičiuoja palaikydamas ryšį su telefono,bet man tai netrukdo.DE - PL - LT kelius rodo be trūkumų.Tiesa yra buvę kad ties lemtingu posūkiu tarkim žiede ar šiap didesniame atsiškojime navigatrius yra nutaręs perskaičiuoti maršrutą....kas tikrai yra įstrigę atminty,bet tai nutikę gal pora kartų per 5 metus,taigi nurašau kaip netyčinis felas ir tiek (aa). Aišku visada smagu išbandyti naujoves ir neatmetu kad modelį keisu anksčiau ar vėliau,bet grįžtant prie temos - kad ir kaip bebūtų gila,bet originali Toyota Navi sistema tikrai turėtų labiau pasistengti dėl savo tiesioginės paskirties,juolab kad kaina atnaujinimo absoliutus absurdas lyginant su tuo ką gali gauti įsigydamas specialius tam tikslui sukurtus įrenginius.
E

Neprisijungęs RDeEsser

• Veteranas
  • Avensis D4D
« Atsakymas #11 Įrašytas: Liepos 16, 2024, 19:28:53 pm »
Prie to paties iškilo kitas klausimas :think:.Kiek pastebėjau leistini greičiai ir greičio matuokliai nesutampa su navigacijoje rodomais ir skydelyje  atsirandančiais perspėjimais.Ka šioj vietoj reikia naujinti ir kaip apskritai veikia skydelio informacija?Kaip pavyzdys ,pačiame skydelyje 70 km/h gali būti rodomas labai ilguose kelio ruožuose kai tuo tarpu realybėje tas ruožas tęsiasi tik iki kelių dešimčių metrų...Manau supratot ką turiu galvoje :think:
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 17, 2024, 00:37:15 am sukūrė RDeEsser »
E

Neprisijungęs balticam

• Veteranas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūčio 26, 2024, 18:37:19 pm »
Prie to paties iškilo kitas klausimas :think:.Kiek pastebėjau leistini greičiai ir greičio matuokliai nesutampa su navigacijoje rodomais ir skydelyje  atsirandančiais perspėjimais.Ka šioj vietoj reikia naujinti ir kaip apskritai veikia skydelio informacija?Kaip pavyzdys ,pačiame skydelyje 70 km/h gali būti rodomas labai ilguose kelio ruožuose kai tuo tarpu realybėje tas ruožas tęsiasi tik iki kelių dešimčių metrų...Manau supratot ką turiu galvoje :think:

LT visada taip, nes masina juk nezino kiek galioja zenklas kai nera pabaigos zenklo kelyje. UK ir daugumoje EU keliu, jei stovi 70km/h zenklas pvz., tai kai jo galiojimas baigiasi, buna atitinkamas ir zenklinimas. O Lietuvoje vat ir sia vasara vazinejau, tai lipa vienas ant kito zenklai ir tiek. Joks naujinimas nepades. Siaip tai as padejes skersa ant greicio LT nes UK masina registruota ir niekas baudu nesiuncia dabar.