Autorius Tema: Corolla Verso radijas  (Skaityta 3504 kartus)

Neprisijungęs Pulkininkas

• Herojus
  • Įrašai: 313
Corolla Verso radijas
« Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 13:01:12 pm »
Radijas kartais, kažkaip trumpam sustoja, lyg užsikerta, paskui ir vėl atsigauna. Būna taip, lyg bangos norėtų persijungti. Tačiau ištikrųjų važinėjant  mieste,  diapazonai  nesikeičia.  Ar kam nors dar taip pasitaiko? Susidariau įspūdį, kad audio sistema prastoka, nors 6 garsiakalbiai, bet garsas nekoks.

Neprisijungęs marx

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 12
Ats: Corolla Verso radijas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 17:16:45 pm »
Citata
Pulkininkas parašė:
Radijas kartais, kažkaip trumpam sustoja, lyg užsikerta, paskui ir vėl atsigauna. Būna taip, lyg bangos norėtų persijungti. Tačiau ištikrųjų važinėjant  mieste,  diapazonai  nesikeičia.  Ar kam nors dar taip pasitaiko? Susidariau įspūdį, kad audio sistema prastoka, nors 6 garsiakalbiai, bet garsas nekoks.

Pas mane 2003m Verso kažkas panašaus būdavo, tai aš AF REROUTE mygtuką ant mago paspaudinėdavau, ekrane AF, REG, ST pamirksėdavo ir problema išsisprendė ;) Kas dėl kokybės tai pabandyk nustatymus pareguliuot. Čia aišku skonio reikalas, bet man patinka, kai TREBLE buna +5, o BASS kokie +3 ar net +5, nuo nuotaikos priklauso:)

• Herojus
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 18:28:13 pm »
Ačiū, pabandysiu.

Neprisijungęs Edvatronas

• Veteranas
  • Įrašai: 760
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 21, 2010, 08:34:06 am »
Jo isjunk AF ir nesokines. O kai vaziuoji i kita miesta (kur keiciasi bangos) AF ijunk, nereikes stociu ieskot, pacios persijungs.

• Herojus
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 27, 2010, 19:19:11 pm »
Išjungiau, atrodo, kad padėjo. Ačiū. Geras dalykas tie forumai:)