Corolla Verso klimato kontrole

Pradėjo Charia, Liepa 20, 2010, 21:04:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Charia

Sveiki, pas mane 2006 verso, taigi pas ja imontuotas paprasciausias kondicionierius. Tai man va labai rupi issiaiskinti, ar butu galimybe vietoj dabartinio kondisino ideti klimato kontrole ? Gal kas pakonsultuosit siuo klausimu ir ar is vis verta tai daryti?Dekui uz bet kokius pamastymus...

NNZ

susirandi šrotuose auto su climatronicu, pagal savo metus, ir meistrai perdeda... bent jau carinuose ir avensiuose meistrams nėr kas veikt... jei pati ar vyras darys tai užtruks... ir reikės chebros išsiklausinėt kaip pajunginėt...

p.s. tikrai nėra auto parašyta???
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

audrius

Na o mano nuomone tokia, jei labai jau reikia tau to klimato tai parduok sita ir nusipirk kita kurioje yra klimatas taip bus tikrai pigiau.;)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

ketvirtasis

Citataaudrius parašė:
Na o mano nuomone tokia, jei labai jau reikia tau to klimato tai parduok sita ir nusipirk kita kurioje yra klimatas taip bus tikrai pigiau.;)
Pritariu, nes pažystamas dėjao vienam veikėjui. Tai užsakovas turėjo pakloti nemažai pinigėlio.

Charia

Dekui dekui uz pasiulymus pasikeisti auto :):):), gal nuo sito kol kas susilaikysiu :):)

Henris

Hmmm kiek teko susidurt, klimatronika idet gal ir nebutu taip sunku, bet kaip sudesi apie 6 - 7 temperaturos jutiklius, kurie isbarstyti po salona, nes klima taigi pagal kazka turi reaguoti i salone asancia temperatura. O tam, kad visame salone ji butu tokia pat (o ne priekyje 22, gale 26) tam ir yra sustatytas ne vienas jutiklis, manau sitoje vietoje turetum daugiausia rupesciu... Nes prie paprastos manual AC jutikliu berods nera...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Charia

Dekui Henri uz labai profesionalu pastebejima, apie tai net nebuciau pagalvojes..Maniau paprasciausiai matuoja pagal viena priekyje esanti davikli :):)
 Na todel ir kreipiausi i foruma, kad susirinkciau kuo daugiau info..

NNZ

nu man įdomu kur dar tų daviklių yra? Henri įmesk link'ą kur jie išdėstyti...

Henris

Kazkur turiu manuala bet senesnio avensio, bet jauciasi iskarto, pas mane gale vienas is ju parejes yra, del to savo klima turiu kaskarta pareguliuot, nes gale sedinciam saltoka, pas vairuotoja norma. Tatsovybeje aiskino, kad galinis dacikas ko gero biski grybauja, ir teige kad ju yra ne vienas, prie koju gale priekyje ir dar kazkur auksciau... Bet aisku pasidomejus kainom, atsoko noras ,kazka krapstyt, ten, bet kai buna pvz lauke 30 karscio, gale ir prieky mazdaug normaliai, bet jei kokie 22 lauke tai viduj klima durniuoja zonomis...

NNZ

tai man kaip tik būtų senesnis avensis, paieškok įkelk nuotraukas su pažymėtom vietom.

Henris

ne nu tu pavarai, imsiu ir ieskosiu AC klmos schemos ir ieskosiu kur dacikai stovi, tai jei idomu galiu kazkur numest manuala ir ieskokis :) Lyg netureciau ka veikti :)

NNZ

nu tai to ir prašau, kad numestum manual, gerai jei turi pdf formate, ką aš žinau gal tu ten knygą turi ;)

dzirma

sveiki gal kas turit manuala lietuviu ar susu kalba, noriu gauti informacijos apie kondiskes ir klimos  veikima.

Venza

SUSU kalboj tikrai niekas netures  (-) :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dzirma

siaip nereciau suprasti kaip veikia clima. kai ijungiu kad pustu ant langu uzsidega ir kondiskes migtukas, ir jauciasi plasmases kvapas. nuo ko tai galetu buti?