Problema su Toyota Rav 4 Dyzeliu 2002metu

Pradėjo Prox, Rugpjūtis 28, 2010, 15:00:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Prox

Sveiki, yra man tokia problema su Toyota Rav4 Dyzeliu 2002 metų. Saltas kuriasi puikiai, bet kaip sušyla nebesikuria starteriu.. Variklis geras,akumuliatorius geras,starteris geras. Prasau pagalbos, nes nezinau kaip sutvarkyti. Dekui uz atsakymus

HDPaulius

Sveiki,

Teko susidurti su problema, tiesiog buvo tokia situacija, vienam žmogeliui sušilęs variklis nesikurdavo, o bėda buvo kuro siurblyje, tad tavo atveju sunku kažką pasakyti, diagnostika nebent.

HDPaulius

Reikia daryti diagnostika, tiksliai išsiaiškinant kas gali būti, susiję tikrai su plundžerine pora(pompa) žemo slėgio, daryk diagnostiką. Gali būti ir galimybė taisyti ne iškart nauju keisti.

guners

CitataHDPaulius parašė:
Reikia daryti diagnostika, tiksliai išsiaiškinant kas gali būti, susiję tikrai su plundžerine pora(pompa) žemo slėgio, daryk diagnostiką. Gali būti ir galimybė taisyti ne iškart nauju keisti.
Greiciausiai taip ir bus. Kaune Taikos gale tokius dalykus tvarko.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

vilmis37

nesikuria siltas nes pripylet blogot saliarkos...
dabar praktiskai geriausia keist visa grupe t.y forsunkes ir siurbli, nes jis gavo padilt su per sausu misiniu ir jam kapas....
nebet visa laika pylet tik gera dyzelina, tada galima daryt diagnostika(ja reikes daryt bet kuriuo atveju) ir aiskintis kuri butent forsunke....

Saulius SSS

As apakes...Vilmis 37 tu kaip pirstu i aki. Pagaliau turime ,kas problemas pasakys greit ir tiksliai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

TYRAN

Citata iš: vilmis37 Įrašytas Gruodis 16, 2013, 09:53:47 AM
nesikuria siltas nes pripylet blogot saliarkos...
dabar praktiskai geriausia keist visa grupe t.y forsunkes ir siurbli, nes jis gavo padilt su per sausu misiniu ir jam kapas....
nebet visa laika pylet tik gera dyzelina, tada galima daryt diagnostika(ja reikes daryt bet kuriuo atveju) ir aiskintis kuri butent forsunke....

Aš tai sakyčiau, kad mažai košės valgė ir užvedimo rankeną per silpnai suka. Prox, mane meistras įspėjo, kad kai karšta sunkiai kursis, greičiausiai bus SCV vožtuvėlių bėdos.