Kondicionieriaus detales ir jo taisymas

Pradėjo Ernestas01, Balandis 28, 2011, 14:00:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ernestas01

Sveiki.Pasak meistu man reikia keisti kondicioniriaus skiva , pirkti nauja dirza, ir uzpildyti friono. Gal zinote kiek kainuoja visa tai? labiausiai domina skivo kaina, galbut kas net ir parduodate. Aciu uz atsakymus ;)

nerius3232

o kam tau pirkti ta skyva ? pas mane ir problema problema su kondicianierium guolis cypia!!! gal pas tave tas pats ?
nerka

Gmc

pas mane irgi pradejo cypti kazkas ir kazkaip jauciu kad gali buti kondiskes guolis..

Daiwyte

Norejau paklausti,pasmane 98 avensis,be kondiskes,noreciau isideti jei imanoma?ir kiek tai kainuotu?

ketvirtasis

CitataDaiwyte parašė:
Norejau paklausti,pasmane 98 avensis,be kondiskes,noreciau isideti jei imanoma?ir kiek tai kainuotu?
Pusė mašinos kainos, gal panašiai.

horn

nerius3232

gal kas zino kiek kainuotu tas skyvas kondecionieriaus ? pas mane ryte cype pradedudu vaziuoti praeina jis biski netolygiai sukas dirzas itemptas normaliai.
nerka

Mariiius

skyvo kaina autotojoi apie 700 lt. atsiuntimas per 2 svaites, toks atsakymas man buvio pateiktas pries 3 metus
Mariiio

kurmis

uz tuos 700  galima mazai naudota visa  kondiskes varikli  is sudauzytos auto nupirkt

fennix

as uz 100 lt atiduociau celicini :) Kokie dar 700 :D  ir dar alaus pastatyciau :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kurmis

as gerai neisiskaiciau,maniau cia corolos verso

Daiwyte

Citataketvirtasis parašė:
CitataDaiwyte parašė:
Pusė mašinos kainos, gal panašiai.

Nu jo tada ziauroka:o gal kaip nors isgyvensim ir be to:)

Animal

Gal kas zino kas gali but jeigu ijungi kondicionieriu tarkim pastatai ant 16C taj pucia normaliai salta ora, bet jei pasuki keliais laipsniais auksciau tarkim, kad ir 18C padarai iskarto pradeda pust karsta ora? :o

redkon

Labas forumiečiai,
Turiu tokią problemą (avensis 2001 D-4D): dėl padidėjusio pašalinio triukšmo įtarimai krypsta į kondicionieriaus kompresoriaus (ar kompresoriaus skriemulio) guolį - nuėmus dirželį ir pasukus komresoriaus skriemulį girdisi kažkas panašaus į ūžimą, nors pats skriemulys sukasi švelniai, tolygiai ir labai lengvai.
Gal kam teko tą guolį keisti? Pasidalinkite patirtimi, kur tas guolis yra (skriemulyje ar kompresoriuje), ar reikia nuimti kompresorių, išleisti šaldiklį ir pan. info. Taip pat gal galite parekomenduoti kokį meistrą ar servisą šiam darbuoi atlikti (pageidautina Kaune).
Iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją.

Venza

Paskambink Panevezyje numeriu +37065921793 Romas . Pakeis guoli ir patikrins profilaktiskai stovi kondiskes,patarimu duos dykai ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...