Šviesų pulsavimas*

Pradėjo zilvinas929, Lapkritis 18, 2011, 21:51:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

zilvinas929

Gal kas galite padėti, patart......
Nupirkau žmonai automobilį ir....
Užvedus automobilį pulsuoja šviesos - trumpos, ilgos, salono skydelio apšvietimas. Sukėlus variklio apsukas, pulsavimas dingsta.Šviesos dega normaliai.
Automobilis - Opel Meriva.
Kitur niekur negaliu rasti informacijos, nes kitų automobilių markių forumai tikras šiukšlynas,,, čia aišku bonusas adminui...
Gal tokių fintų yra buvę ir su Toyotom ar girdėje iš pražystamų???????B)

dtinas

audrius

problema su krovimu, ale krovimo rele prie generatoriaus.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

guminis

man perrinko generatorių prieš kelis metus ir, spėju, įdėjo ne visai tinkamą relę (matyt kokią turėjo), tai jaučiasi šioks toks pulsavimas, ant laisvų prigęsta šviesos, valytuvai lėčiau, bandžiau ieškot sliekų, sakė viskas OK - normalu, ale keli metai važinėju, nebekreipiu dėmesio :)

dzonas

Kelis kartus yra taip buve su senesnem masinom. Visais - atvejais blogas lempos kontaktas su mase. Taip pat taip buna kai isbildeje generatoriaus guoliai: atlaisvinus dirza ir paklibinus skyva butu aisku. Tumet rotorius veik paliecia statoriu ir gaunasi trumpinimas
15 metu su dyzeliu

arunaskeras

Gal pradziai pabandyk nuvalyti akumuliatoriaus gnybtus ir jei yra galimybe pasikeisti pabandymui akumuliatoriu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

nerijus242

sv. pas mane ira buvus tokia beda reikia pakeis arba sutvarkit sroves reguliatoriu.jis randasi pasiame generatoriuje arba ant jo cia priklauso nuo masinos.jei ant generatoriaus tai gale jo tokia tablete prisukta su dvie varzteliais pats pasikeisi.jei viduje generatoriaus tai tik elektrikas chirurgas pades.:D sekmes.

bladas

Paziurek, ar mases laidas nera paluzes arba oksiduotas

Toyminde

Pas mane irgi matoma trumpųjų šviesų pulsacija spaudžiant gazą. Manau, kad tada gaminama daugiau energijos, tai ir ryškiau šviečia? Važiuojant pastoviu greičiu niekas nemirga.

RiBu

Citataarunaskeras parašė:
Gal pradziai pabandyk nuvalyti akumuliatoriaus gnybtus ir jei yra galimybe pasikeisti pabandymui akumuliatoriu.

+1 !
man taip buvo. Siaip vaziuojant nieko nesijaute, bet privaziaves prie kito auto siknos, pastebejau, kad pagazavus sviesos stipriau sviecia ...
Pirmiausiai gnybtus nuvaliau ir tuo viskas baigesi

RSi

CitataRiBu parašė:
Citataarunaskeras parašė:

+1 !
man taip buvo. Siaip vaziuojant nieko nesijaute, bet privaziaves prie kito auto siknos, pastebejau, kad pagazavus sviesos stipriau sviecia ...
Pirmiausiai gnybtus nuvaliau ir tuo viskas baigesi
Kažkas panašaus ir pas mane, tai įtariu kad šepetėliai į pabaigą, bet niekaip pasižiūrėti laiko nėra :) Gnybtai lyg ir švarūs...

egariukas1

Mano tik salto variklio mirguliuoja,pora minuciu ir nustoja