Remontuoju pats

Pradėjo S_Kulikauskas, Vasaris 27, 2012, 20:10:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

paprastai veržlės forma kitokia būna lietiems ratams-vienos buna kūginės, kitos užapvalintos, lietiems gal užapvalinti galai?

dzonas

CitataZodziu Gegutei galiu pasakyti, kad jai prie 0 sunkiai kuresi tai ne vien zvakese bus beda. Nes maniskis atjungus pakaitinima is puse apsisukimo uzsivede.

Turiu klausima Kulikauskui (jei galima, aisku):
Atejai prie auto ryte, temperatura buvo apie 0, atjungei magistrales laida taip kad kontakto nebutu nei su viena zvake. Tada pradejai uzvedimo procedura ir variklis uzsivede is puses alk. veleno pasukimo?

Pas mane kuriasi tiek karstas tiek saltas common rail variklis po dvieju alk veleno apsukimu, matyt reikia tam tikro slegio sukelimo.
15 metu su dyzeliu

S_Kulikauskas

Na gerai, gerai visur po truputuka uzlenkiau :)

Temperatura buvo +2 o uzsivede ne is puse bet is vieno apsisukimo :) bet taip auto buvo prastuvelusi gal para ir be jokiu degimo pajudinimu nuimiau magistralini kaitinimo "+".

Gal dar pasitaikys proga pabandysiu ta pati ir prie "-3"

Beje, kaiptik jieskojau ka tas "FUEL SYSTEM: DCRL: DIESEL COMMON RAIL INJECTION SYSTEM (LOWEST-POLLUTION ENGINE) " reiskia.

Kaip suprantu galesi man paaiskinti?

S_Kulikauskas

va stai taip ir uzsiveda http://www.youtube.com/watch?v=lQES6U7U5-A ir prie "+2" nepajutau skirtumo ar su zvakem ar be. O kiek cia tu apsisikimu nezinau. "Is puse apsisukimo" cia tik vaizdingas posakis labiau zinomas rusu kalboi "spol abarota" ;)

dzonas

CitataBeje, kaiptik jieskojau ka tas "FUEL SYSTEM: DCRL: DIESEL COMMON RAIL INJECTION SYSTEM (LOWEST-POLLUTION ENGINE) " reiskia.

Nesuprantu, ko cia nesupranti: COMMON RAIL ipurskimo sistema ir tiek
15 metu su dyzeliu

S_Kulikauskas

S_Kulikauskas

CitataS_Kulikauskas parašė:
Idomiausia tas kur gale skleusteliuse kodel vienuose yra o kituose ne ?

pvz.:
http://www.toyodiy.com/parts/q?vin=nmtkf56e60r008447

http://www.toyodiy.com/parts/q?vin=nmtkf56e60r008451

Ai nekreipk demesio, nes man regis pats supratau. Vienas tikriausiai bus su DPF kitas be.

S_Kulikauskas

Vaizdelis stai toks :

http://www.part.lt/img/e32bbaf7c3fdcbcc06165f6e388b14a2806.JPG

Tai teko kam vietoi bleku lietus deti, buvo kokiu bedu ar ne?

NNZ

yra tas kas netinka veržlės jei imi nuo bliekiniu, reikia konusiniu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

MindeJ

Ziemai dejau blekas, tai teko pirkt kitus varztus, tokius kaip pas tave fotoj, tik varztu galvutes uzdaros. O lietiems, va tokie varztai:

Beje, pas mane Avensis, bet manau ir Auris bus tas pats.

S_Kulikauskas

Blyn kokia mandra verzle. Reiks jieskoti.

S_Kulikauskas

Nu ka pagaliau issibandziau kaip turi kurtis dyzeliukas prie -3 be pakaitinimo.

Skirtumo praktiskai nesijaucia, variklis uzsiveda lengvai, gal po uzvedimo kaskoks lyg truputi kitoks darbas, bet cia tik gal. Nes realiai jai nezinociau kad zvakes atjungtos tai nieko ir nesuprasciau.

Nezinau ar tam turi itakos kuras, manau kad turetu tureti, bet siaip cia su paprasta "Orleano" salerka buvo bandyta ir nemanau, kad i ja kas "Nitro" deda :)

dzonas

CitataSkirtumo praktiskai nesijaucia, variklis uzsiveda lengvai, gal po uzvedimo kaskoks lyg truputi kitoks darbas, bet cia tik gal. Nes realiai jai nezinociau kad zvakes atjungtos tai nieko ir nesuprasciau.
Nu blyn

O tu tikrai nuo magistrales nukelei ateinanti laida? ne saugikli, ne rele ar dar ka nors, bet butent laida nuo pirmos zvakes ?
15 metu su dyzeliu

Bemsas

Na gerai, gerai visur po truputuka uzlenkiau :)

Temperatura buvo +2 o uzsivede ne is puse bet is vieno apsisukimo :) bet taip auto buvo prastuvelusi gal para ir be jokiu degimo pajudinimu nuimiau magistralini kaitinimo "+".

Gal dar pasitaikys proga pabandysiu ta pati ir prie "-3"

Beje, kaiptik jieskojau ka tas "FUEL SYSTEM: DCRL: DIESEL COMMON RAIL INJECTION SYSTEM (LOWEST-POLLUTION ENGINE) " reiskia.

LOWEST-POLLUTION ENGINE cia motoras su DPF filtru

Bemsas

Jei masina salta blogai kuriasi, reikia tikrinti 2 dalykus:

1. pakaitinimo zvakes
2. Kompresija

Cia sitos salygos galioja, jei su kuro filtru jokiu problemu nera ir jis nera uzsales.