vanduo bagažinėje

Pradėjo DARIUSKR, Kovas 06, 2012, 19:46:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

DARIUSKR

Gal kas nors žinoti apie vandenį Toyota Auris bagažinėje po žiemos. Įtariu nuo kondensato ant stogo bagažinėje atsirado ežeras. Pernai pagal garantiją pakeitė stogo apmušimą, ventiliacines groteles ir užpakalinius žibintus, nes buvo sušlapęs stogas ir bėgo vanduo per užpakalinio vaizdo veidrodėlį. Gal kam nors dar taip buvo? Parašykite kaip sekėsi su tuo kovoti.

S_Kulikauskas

Nieko panasaus nepajutau. Kaskoks brokas sakyciau. Ir kaip suprantu pirkai nauja auto ?

DARIUSKR

Taip nauja ir vis su ja vargstu.

S_Kulikauskas

Nustebinai.

Ir kokius vargus patyrei, jai nepaslaptis?

DARIUSKR

vargas pastovus vazinejimas i UAB Autotoja po keleta kartu del vienos problemos.

S_Kulikauskas

Matai, cia tokie gedimai musu "Auksarankiu" sprendziami nesunkai, bet nemanau, kad tau ju metodus reiktu taikyti.

Matyciau turi kiekviena diena paskambinti po karta i Tokvila, po du kartus i Mototoja, po tris kartus i Autotoja ir po kokius penkis laiskus parasyti tiesiai gamintojui.

Ir jai iki garantinio pabaigos nesugebes sutvarkyti, tegul pakeicia visa automobili.

DARIUSKR

garantija deja jau baigesi rugsejo men.

S_Kulikauskas

Tai keliems metams Toyota garantija duoda ?

Ir kodel tik dabar clube uzsiregistravai?

Kodel per garantini nesusitvarkei?

Ir dar dauk "kodel" uzduociau, bet tau tai aisku nepades.

Tai as tavo vietoja pirmiausia dabar jieskociau per kur i salona papuola vanduo, nemanau kad toks kiekis kondencato gali susidaryti tiesiog del temperaturu svyravimu.

DARIUSKR

mano nuomone kad tik kondensatas nes vasara per lietų buna sausa. kodel nespejau tai kad atodrekis buna tik pavasariop. Sako kad ir LEXUS bagazineje buna vandens.

bladas

http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/auris/t31777/
Gal būt, tai yra Auris-ų liga, reikia tarp salono lubų apdailos ir geležinio stogo dėti apšiltinimą, keista, kad pardavėjas garantiniu laikotarpiu to nepadarė, gal mėgink rašyti TOYOTA gamyklai, jei pirkai naują, tai turi visus dokumentus

S_Kulikauskas

Nu palauk kelias dienas, kol tavo problema kiti paskaitys. Gal atsiras kaskas su tokia beda, bet kaskaip abejoju.

Neteko iki siol matyti nei vieno auto pas kuri nuo kondencato bagazine semtu.

Net jai budavo pilna masina sniego prinesdavau, nu tai rasojantys laingai kuri laika usknizdavo, bet ir tuo atveju kondencatas nesusidarydavo.

Nors as turiu toki bruoza retkarciais net ir prie didziausio salcio sustojas neiskart duris uztrenkti bet pora minuciu luktelti, kol salonas atves. Bet taip as tik gelbedavausi nuo apsalanciu langu. Maziau skust ryte reikia.

DARIUSKR

man stogą jau pagal gamintojų rekomendacijas apsiltino pernai, bet manau kad tos rekomendacijos yra tik dalinis problemos sprendimas. taip tiktai nebega vanduo per uzpakalinio vaizdo veidrodeli. Man siandien Autotojoje pasakė kad tai yra nuo kad po vairuotojo kilimeliu yra slapia tai ir bagazineje darosi ezeras. Kaip paskaiciau nuorodoje pasirodo tai yra liga .
http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/auris/t31777/ gera ir teisinga nuoroda. viskas aprasyta kaip pas mane buvo.

bladas

Nors mano ne Auris, o nenauja Corola Verso, kuriai šį mėnesį sukanka 10 metų:), nors pas mane po vairuotojo kilimėliu visalaik šlapia arba ledas, (kiauras kilimelis), langai visą  žiemą iš vidaus praktiškai  nerasoja, (nors kartais pravažiuoju su įjungta recirkuliacija), o apie jo lašėjimą nuo lubų ir kalbos nėra. Gal tos naujos pakeistos ventiliacinės grotelės vistiek neveikia?

DARIUSKR

Garantuotai, kad toyotos pasiulytas problemos sprendimas yra tiktai laukimas kitu metu ir tada vel tas pats is naujo. Tur4jau avensi 2007 metų, Yarį 2007 visa ziemas ir pavasarius vazinejau ir jokiu problemu.

S_Kulikauskas

CitataDARIUSKR parašė:
 Man siandien Autotojoje pasakė kad tai yra nuo to, kad po vairuotojo kilimeliu yra slapia tai ir bagazineje darosi ezeras..

O tu su situo ju teiginiu sutinki? Ar cia jie tik taip atsimazina?

Jai istiesu taip, tai yra forumietis kuris guminiais kilimeliais prekiauja, idejus tokius ir laikas nuo laiko ispilant turetu padeti.