Purtosi vairas

Pradėjo mind, Sausis 30, 2009, 17:13:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

MARTYNAS rašė:
Vaziuojant vairas pradeda purtytis, apsukos apie 2 padangos tvarkoj po kiek laiko greiciau pavaziavus praeina. Gal kas esat susidure?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

mind

Daugiau info reikia, smulkiau aprašyk koks greitis( jaučiu kažkur apie 110 km/h), kada ratai kokie keisti buvo- nebuvo(gal neseniai užsidėjai žieminius).
Jei prieš atsirandant purtymui buvo keisti ratai - tikimybė, kad viskas dėl važiuoklės- atkrenta.

FUX

man buvo taip per salcius ir kai keliai snieguoti, poto viskas susitvarke ir dabar vaziuoja puikiai
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

martynas

dekui mind uz iniciatyva.  jo vaziuojant greitai jauciasi bet ir greitejant buna . cia ir keistumas kad labai nevienodai.  siandien nuo simto kazkur pasijaute purtymas. ir stabdant smarkiau jauciasi.padangos pakeistos bet su vasarinem neteko vaziuoti nes neseniai isigijau, suvedimas padarytas.

mind

Gali būt daug priežasčių, išvardinsiu kelias galėsi pasitikrint:

1. Ratlankiai, kurių centrinė skylė per didelė- neišsicentruoja ratas
2. Sulankstytas ratlankis.
3. Bloga padanga.(kartais vizualiai nesimato)
4. Nepriveržtas ratas :)

Gali pabandyt galinius ratus ant priekio pakeist- matysi koks rezultatas, na tada žinosi tiksliai kas kaltas, juk visi ratai negali būt blogi.
Patikrink stabdžių diskus.

martynas

dekui uz info . ziuresim

audrius

na pirmiausia paziurek ar nera purvo, sniego apnasu vidineje ratalanio puseje, tia isbalansuoja ratus ir gaunasi drebejimas ypatigai kada daug purvo ar sniego, isvalyk ir bus oky
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

valdasw

man panašiai buvo su Espace irgi galvojau ,kad ratai,keitinėjau nepadėjo pasirodo vidinė granata buvo parėjusi:(. iki 100 viskas gerai,o toliau kratėsi, atleidus gazą kratymasis dingdavo

ToyotaClub

Man tai buvo su Fiat padangos guzuotos:) tai kaip valdas sake paiekus 100 maziau net jau musdavo vaira:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

unholy

man taip buvo kaip prilipo sniego is vidines puses, paskui dar jautesi kazkokia vibracija nuo 110 kazkur, ir vaziuojant ir stabdant, bet dabar jau nera.

Gytyto

Man taip budavo su lanceriuku. Tai gale pasrode kad padangos guzuotos. ir seip kaip suvedimas ?

kaktusas

Na vistiek greičiausiai kažkas su padangom ar ratlankiais turėtų būt, jei važiuojant taip daros, reikėjo dar kartą padangas permontuot pabandyt ir sukeist galą su priekiu

trolyno

man buvo atvejis irgi, tai gali but dar stabdziu diskai. Turejau tokia beda su VW passatu, pasikeiciau ir ok.
Nors labai dziaugiuos atsikrates taburetes
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

GR

Sveiki,man kazkas panasaus darosi,su padangom ir diskais viskas ok! Pradedant begetis pirma,o daugiau antra pavara tai jauciasi toks vibravimas,tiesiog pacios masinos.Vaziuojant dideliu greiciu arba riedant ant laisvo viskas tvarkoje.Gal kas buvote susidure su tokia problema,ar siaip zinote kame reikalas. Laukiu pagalbos.Aciu:(:(
TOYOTA IR AFRIKOJ TOYOTA!!!

Edvatronas

Variklio pagalves matyt reiktu patikrint ir vidines granatas.