kuro filtras + generatoriaus gedimas

Pradėjo LTUaudrius, Balandis 16, 2012, 13:24:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

LTUaudrius

Sveiki,

siandien is ryto pastebejau kad uzsidege 2 lemputes: kuro filtro, kad vandens susikaupe ir "akumuliatorius" generatoriaus gedimas.

Buvau servize, pats maciau matavo ir rode virs 11, tai praktiskai generatorius nekrauna.

Norejau paklausti nuomoniu, kokia tikimybe kad abi bedos islindo vienu metu ? ar kazkas cia susija ?  Ir kiek laiko galima vaziuoti kada generatorius nekrauna ? Nes man reikia grizti 200km kad paciam susitvarkyti, Vilniuje i serviza nenoriu varyt . Nes girdejau kad sroves reikia net purkstukam, o jei kelyje visiskai  is akumo sroves negaus, purkstukai nebedirbs, to pasekoje, masina nevaziuos. Jei klystu, pataisykit.

egijus

CitataLTUaudrius parašė:
Sveiki,

siandien is ryto pastebejau kad uzsidege 2 lemputes: kuro filtro, kad vandens susikaupe ir "akumuliatorius" generatoriaus gedimas.

Buvau servize, pats maciau matavo ir rode virs 11, tai praktiskai generatorius nekrauna.

Norejau paklausti nuomoniu, kokia tikimybe kad abi bedos islindo vienu metu ? ar kazkas cia susija ?  Ir kiek laiko galima vaziuoti kada generatorius nekrauna ? Nes man reikia grizti 200km kad paciam susitvarkyti, Vilniuje i serviza nenoriu varyt . Nes girdejau kad sroves reikia net purkstukam, o jei kelyje visiskai  is akumo sroves negaus, purkstukai nebedirbs, to pasekoje, masina nevaziuos. Jei klystu, pataisykit.
Kadangi niekas neraso, tai parasysiu as, nors ir nesu tikras meistras, bet atrodo kad tu vaziuoji naudodamas tik akumuliatoriaus srove, O taip toli nenuvaziuosi. Kazkada su benzinu taip teko vaziuot, tai be sviesu ir peciuko nuvaziavau 75 km. Galvoju, kad visai daug.
egijus

egariukas1

Kuro filtras cia ne prie ko,kai nekrauna generatorius,uzsidega sios lemputes ir dar tepalo lygio turetu degt.Kazi ar 200 km nuvaziuosi,cia ne senas geras turbo dyzelis,purkstukams reikia itampos,tik nezinia kiek:|

kepure

zuviss

CitataLTUaudrius parašė:
Sveiki,

Lygiai taip man atsitiko su zmonos corrola pries kaledas,tai nedaug nuvaziavau su nekraunanciu akumuliatoriu ir uzgesau pakeliui i servisa.Visa laime naujas akumas,tai pastovejau,atsigavo ir siaip ne taip davaziavau,tai ten diagnozavo generatoriu,tiltas buvo atitrukes dviejose vietose.:)

valdasantonis

Čia tiktai generatoriaus bėda. Susitvarkysi generatorių, užges ir filtro lemputė.

asaka

Buvo man taip nutike vaziuojant, uzsidege tos pacios lemputes. Pasirodo sugedo generatoriaus diodu tiltas, sutvarke tilta ir viskas tvarkoj, visa kita uzgeso. Kitos lemputes gal susije su krovimu todel kartu uzsidega, bet beda su generatorium.

LTUaudrius

Pas mane D-CAT 2007m.  O ar nepakenksiu purkstukams ar kitai elektriniai daliai, jeigu bevaziuojant issikraus akumuliatorius ir variklis tiesiog uzges ? Daugiau bedos neprisidarysiu ? vaziuosiu be sviesu, be peciuko, be nieko, kad tik vaziuotu :D

egariukas1

CitataLTUaudrius parašė:
Pas mane D-CAT 2007m.  O ar nepakenksiu purkstukams ar kitai elektriniai daliai, jeigu bevaziuojant issikraus akumuliatorius ir variklis tiesiog uzges ? Daugiau bedos neprisidarysiu ? vaziuosiu be sviesu, be peciuko, be nieko, kad tik vaziuotu :D
Nieko neatsitiks,tik butu geriau turet akuma atsargini,jei nedavaziuotum:o

virmas

Jei "giliai" iškrausi akumuliatorių ,t.y. mažiau 10,75V ir netrukus jo pilnai neįkrausi - žymiai sumažinsi jo talpumą.

Maironis

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

robkez313

tai va mano corolla irgi uzsidege lempute kad nebekrauna akumo, kartu uzsidege kuro filtro lepmute, o gryztant namo jauciu visai akumui amba jau buvo nes atsijunge vairo stiprintuvas..varau ryt tvarkyt

uzkurt dar vos uzkuriu, tik jau pries pat uzsikuriant subilda kazkas du tris kartus, cia del to kad starteris silpnai suka? kam nors buvo bildesiai?