Del baladojimo issukus vaira

Pradėjo axl, Sausis 09, 2013, 10:01:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

axl

Sveiki. noreciau suzinoti kas tai galietu buti. Kai issuki vaira iki galo ir jis isireme, kazkas tai subelda, subaladoja priekije is keleivio puses.

S_Kulikauskas

Granata, tiksliau jos tepalas jai pastebejai tik per salcius.

axl

CitataS_Kulikauskas parašė:
Granata, tiksliau jos tepalas jai pastebejai tik per salcius.

Granata tai jo per salcius buvo sutraskejus. Bet as turiu ominije stovint masinai ir issukus vaira kaip sakoma "do upora" kazkas subeldi panasusgarsas kaip stripai vienas i kita atsitrenktu.

Sanomis

vairo kolonele ? kryzma ? ar nusisneku :D

Awriuxx

Paspeliosiu ir aš :D Mano spėjimas būtu priekinių amortikų atraminės

axl

Sunku man paaiskinti koks tai garsas :) tiek to. Nugalietoja paskelbsiu kai davaziosiu iki serviso:)

donatass30

ATRAMINIS GUOLIS GREICIAUSIAI NES TUREJAU WV BORA TAI STOVINT IR GALVOJAU KAS TEN SUBILDA TAI PAAISKEJO KAD ATRAMINIS GUOLIS PAKEITUS JI GARSAS DINGO

Awriuxx

Citatadonatass30 parašė:
ATRAMINIS GUOLIS GREICIAUSIAI NES TUREJAU WV BORA TAI STOVINT IR GALVOJAU KAS TEN SUBILDA TAI PAAISKEJO KAD ATRAMINIS GUOLIS PAKEITUS JI GARSAS DINGO

Va man ir ta pati mintis. Man su passat`u taip buvo, susukus į kraštinę padėtį sudunksėdavo. Tiek kad čia toyota, ten VW ir skirtumas netoli 20 metų tarp tų mašinų, bet esmė gal ir ta pati. Keitėm tada tik guoliukus, bet kiek pamenu neužilgo teko keisti ir atramines, nes anos jau tarnavo nuo mašinos gimimo ir buvo susėdusios

Sonixas

jus ne liginkit toyota ir pasat ar bora atraminiu guoliu konstrukcija skyresi.gal ten tiesiok normalus garsas kai jau kolonele asitrenkia kai iki galo susuki.o siaip nei krizmes nei atraminiai negali but.nebent visa kolonele.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

druidas

pas audi susukus prabuksuodavo stiprintuvo dirzas,tipo padideja apkrova,teko patempti dirza.

axl

Citatapas audi susukus prabuksuodavo stiprintuvo dirzas,tipo padideja apkrova,teko patempti dirza.
Nezinau kaip pas toyotas nes vazineju tik puse metu. Bet kiek zinau kai atlaisveja dirzas tai girdisi toks cipimas. O cia ne tas.

Kai išsuki vairą ir girdisi atsitrenkimas kada pasieki išsukimo galą ir tada subaladoja viena kartą o ne istisinis baladojimasis. Toks gasas panasus  i atlaisvejusio metalinio vamzdelio ar strypelio subaladojimasis.

Dar butu toks klausimas del galines vaziuokles. Kaip manote del ko gali barsketi galinis ratas vaziojnat per duobeta kelia. Neseniai zmogus ziurejo tai is pirmo zvilgsnio defektu nesimato nieks nekliba?

mind

Citataaxl parašė:
Citatapas audi susukus prabuksuodavo stiprintuvo dirzas,tipo padideja apkrova,teko patempti dirza.
Dar butu toks klausimas del galines vaziuokles. Kaip manote del ko gali barsketi galinis ratas vaziojnat per duobeta kelia. Neseniai zmogus ziurejo tai is pirmo zvilgsnio defektu nesimato nieks nekliba?

Gal ne ratas, gal stabilizatorius- nelabai matysi, kol neišimsi. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

axl

Citatamind parašė:
Citataaxl parašė:

Gal ne ratas, gal stabilizatorius- nelabai matysi, kol neišimsi. :)

Gal tada reiks paluket pavasario ir paciam pasikeist, nes i servisa kazkaip baisu vaziuot toks ispudis susidaro kad ten zmones dirba "METODOM NAUCHNAVA TYKA". Teko pabuvot viename. Klausiau del barskejimo. Tai pasiziurejo sako tai galiniu suportu kreipenciosios. Nes suportai galiniai klibejo. Klausiau ka daryti tai tie atsako, kad nusidevejo kreipenciosios ir jas reikia keisti. Neskubejau liekt i srota ir jieskoti kriepenciuju. Kiek panarses internete atradau suportu remkomplekta ir akurat isrinkes pamaciau kad ant paciu kreipianciuju turi buti uzmautos gumeles. Uzdejau ir suportai jau nebekliba. bet pakaba kaip barskejo taip ir barska. Vat ir servisas.:(

bimas

man teko keisti galinio stabilizatoriaus vidines ivores

Sonixas

joa dazniausiai buna galinio stabiliz.vid ivores.na dar gali traukutes pasiziuret bet ne manau jok jos bus
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D