Avensio D4D purkstukai

Pradėjo simzem, Kovas 23, 2009, 22:42:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tadas25

Atlieka ji tik atstovybeje, kokia kaina?

Raiforas

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Gruodis 19, 2015, 13:38:33 PM
Tai kokia purkstuku tolerancija galima? Dabar tie scv voztuvai stovi du kiek zinau, raudonas ir zalias, ar jie geri galima patikrinti matuojant varza ar dar kaip? Jei jie blogai dirba neturetu buti blogas kuro slegis, pulsuojancios apsukos ir bloga trauka? Nes nieko panasaus nera.
Pas tave stovi vienas scv pilkas voztuvas. Naujo kaina apie 120 euru. Jei dar konkreciai neparejas nevisi dyzelspecai su savo iranga gali pastebeti jo bloga darba, apsukos nebutinai pastoviai turi pulsuoti. Realiausiai ji patikrinti ideti gera scv. Jei esi Vilnietis kreipkis i Sonixas tikrai pagelbes ir nustatis tau liga, nereiks pinigu svaistyti ieskant ligos per visus eilinius dyzelsarlatanus.

MindaugasB

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Gruodis 19, 2015, 14:45:11 PM
Atlieka ji tik atstovybeje, kokia kaina?

Budavo 100 litu. Prie euro nezinom dar.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Tadas25

Supratau,  bandysiu su juo susisiekti, kadangi daznai bunu Vilniuje.

ponas

na as ir savajam avensiui pasikeiciau katik visus keturis purkstukus,pirkau naujus is tokvilos.Vnt 260e
nes pasidare geda daugiau negu -10 neuzkuriu,kai titi savo visokiausius lavonus prikele po nakties
nuvarius i servisa kaip prijunge degnostika  vienas tik geras buvo... rode 1 o visi kiti mire.kainuot kainavo bet ka padarysi
Paziuresim kas cia yra gero:D

vytska

Tokviloj nauji purkštukai po 260 eur? (wow) Kažkaip labai jau pigu, man kai siūlė tai buvo 522 Eur, kitur ir tai naujus siūlė po 350 Eur.
vytska

kajima

522 negali kainuot 2 kontaktu purkstukai d4d varikliliui 85kw , nebent 4 kontaktu.

vytska

Ai, pas mane 2,2 110kw tai dėl to brangesni, nepastebėjau, kad kalba eina apie 85 kw.
vytska

ponas

na pas mane irgi 2.2 110kw sake vyksta kazkokia akcija senus atiduodi ir naujus perki,pakolkas viskuo patenkintas tiek meistru darbu tiek tokvila...

vytska

Aišku, pataikei ant akcijos, kai aš buvau prieš porą savaičių apie tai nieko neminėjo. Man pasiūlė naują už 522 eur (1 vnt), tai nuvariau kitur ir remontavau (teko tris purkštukus remontuoti).
vytska

ponas

ir kaip esi patenkintas? kiek remontas kainuoja? pats isiminejai senus?

ponas

o kuo skiresi D-CAT purstukai kad sako bek kuo toliau nuo visu D-CAT

vytska

Na lygtais po remonto gražiau dirba variklis, mažiau kalenimo ir į akseleratorių greičiau lyg reaguoja, kainavo remontas po 100 eur už 1 vnt, variau mašiną - jie (UAB Autura) vietoj išsiėmė, patikrino ant stendo, suremontavo (keitė antgalius ir dar kažką) ir sudėjo viską atgal, tuo pačiu tarpines po purkštukais pakeitė, ir kuro filtrą prie to pačio, viskas kainavo 480 eur.. Kadangi dar buvo pradegusi vieno purkštuko tarpinė tai kitam servise paprašiau, kad išvalytų karterį ir tepalo paėmėją, aišku su tepalų keitimi ( 110 eur).Žiūrėsiu kaip čia toliau bus.
vytska

vytska

Į D-CAT'us eina rimtesni pjezo purkštukai. Čia gal kažkas tiksliau pasakys kuo jų sandara skiriasi, taip pat visagalis Google gali papasakot.
vytska

toyotad4d