kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Ar čia man kad sunkmetis taip atrodo, kad sanaudos padidėję, ar kad mažai už miesto išvažiuoju...
Kompas pastoviai rodo 9,3 - 10 ltr/100. Po žiemos nesumažėjo...
Kaip  pas Kolegas?
Ačiū,
2,0 ltr. benzinas, Wagon, 160 000 km 2003m.

Jordan

na manau zmogu domina tu paciu metu kaip ir jo, benzinas. Laukiam?
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

barzda

tai negi forume benzino nieks nenaudoja?:(

zally

Mano Corolla ėda benzą kaip žvėris.Motoras 1.6 , o suvartojo pagal paskutinį skaičiavimą 13 ltr.Benzą įpyliau pabandyti 98 Neste.Trauka truputį geresnė, bet valgo...Važinėju daugiau užmiestyje, kamščiuose nestoviu.Gal kas patars kaip geriau išmatuot sąnaudas? Borto kompo neturiu(NAVI stovi), benzą įpilt, kad pistoletas nešaudytų irgi problem(keisti bakai Toyotų).Bandysiu važinėt, kol lemputė užsidegs ir įpylęs 5 ltr benzo važiuosiu kol vėl užsidegs.Tada jau matematika laukia.Bet vistiek Toyotos benzininis variklis daug valgo, todėl dinaminiai rodikliai iš konkurentų išsiskiria.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

barzda

As anksčiau matuodavau taip: pripili pilna baką... na kiek telpa... pazaidi su pistoletu :), nuvažiuoji tarkim kokius 100 km, dar geriau 200-300 km., nes tikslesnis naudojimas bus,  ir vėl į degaline ir vėl pazaidi taip pat, kad panašiai bakas pilnas butų ir suskaičiuoji...  

zally

Su kita auto ir aš taip dariau, pyldavau kol suveikia pistoletas,  tačiau čia kaip pripilt tą pilną baką?

Flemas

avensis 2.0 benzas 10 11 valgys ir nenorek kad maziau butu, galiu drasiais teigti. corolla 1.6 turi valgyt ziema 9, 10 prie lb dideliu salciu, o vasara 8 9 priklauso kiek kondiske jungsi.

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

zally

Tapkę mėgstu spaust judant iš vietos.

Flemas

na tai ir nenorek kad mazai naudotu :) pas mane ramiai wazinejant 11 ima, o tapke spustelni dazniau ir 15 ima

kubilas

Čia kažkuris bande aiškint,kad d4d motoras neekonomiškas. sumaniau išsiaiškinti.pirmą bandyma dariau pernai metais gegužes1ma d.kelione i zakopanę lenkijoje.daug autostrados(kaip mes vadiname)kalnai per paskutinius 60km.pora-3valandos kamščių gryžtant atgal namo.o realios sąnaudos(pripiltas pilnas bakas-60ltr ir nuvažiuota 1200km.kartoju-buvo daug greitkelio ir waršavoj peršokau be kamščiu. na o praeit savaite pamaniau pasitikrinsiu miesto režima.su baku-940 km.mažoka-bet negesinau trumpiems sustojimams(paimti bendradarbi, nuspirkti alaus, bet galinis rezultat irgi nebl gaunas.gali paskaiciuoti.ir nepamiršk ,kad tai VERSO variantas.:)

ruzikas

toyota picnic 2.2td pravaziota 2000km,70-80% Vilniaus m.(be kamsciu),sanaudos 8.4lt\100km!

ketvirtasis

CitataFlemas parašė:
na tai ir nenorek kad mazai naudotu :) pas mane ramiai wazinejant 11 ima, o tapke spustelni dazniau ir 15 ima
Pasakysiu, gal ne į temą: išvažiuojant iš "garažo" yra toks kalniukas, tai antru bėgiu paspaudžiau "tapkę". Kompas parodė stebuklingą [MOMENTARY] skaičių 82ltr/100km. . Bet dar vienas skaičiukas patiko: lėkėm į Palangą, trasoje laikiau 150 km/h, vėlgi kompas kartais rodė [MOMENTARY] 3,9ltr/100km. Viskas priklauso nuo važiavimo stiliaus

Edvatronas

Citataketvirtasis parašė:
CitataFlemas parašė:
Pasakysiu, gal ne į temą: išvažiuojant iš "garažo" yra toks kalniukas, tai antru bėgiu paspaudžiau "tapkę". Kompas parodė stebuklingą [MOMENTARY] skaičių 82ltr/100km. . Bet dar vienas skaičiukas patiko: lėkėm į Palangą, trasoje laikiau 150 km/h, vėlgi kompas kartais rodė [MOMENTARY] 3,9ltr/100km. Viskas priklauso nuo važiavimo stiliaus
Tas MOMENTARY is tikro nelabai ka pasako... atleisk tapke rodys 0.00 Ltr

Jordan

Citataketvirtasis parašė:
CitataFlemas parašė:

siaip tai is kur galejo atsirasti 82/100km, jei tik maximum rodo  35l/100km. tikrai stebuklas. Na o del tapkes atleidimo tai ne 0/100km rodo, bet dar durniau, kaip stovi vietoje tai ir kapoja po 35ltr/100km pagal kompa. Vat stovint tai tikrai neekonomiska :D :D

Siaip mano sanaudos smulkiai isdestytos po kiekvienu mano postu yra zenkliukas su sanaudom, ji paspaudus ismeta smulkia suvestine, nuo pat auto pirkimo pirmuju kilometru.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D