Susukus vaira kazkas girgzda

Pradėjo Belekas404, Sausis 28, 2014, 09:23:17 AM

« ankstesnis - sekantis »

Belekas404

Sveiki, turiu stebuklinga liga  :-]  Po to kai atsalo orai, susukus vaira kartais atsiranda kazkos girgzdesys(Tik vaziuojant,stovint vietoje nieko). Jis nepastovus ilgiau pavazinejus lyg ir dingsta,taciau ryta,kadangi stovi lauke vel tas pats. Patikrino vaziuokle servize ir nieko nerado, gal kazkam yra kazkas panasaus buve?

Bemsas

TYRAN

Toshis

Citata iš: Belekas404 Įrašytas Sausis 28, 2014, 09:23:17 AM
Sveiki, turiu stebuklinga liga  :-]  Po to kai atsalo orai, susukus vaira kartais atsiranda kazkos girgzdesys(Tik vaziuojant,stovint vietoje nieko). Jis nepastovus ilgiau pavazinejus lyg ir dingsta,taciau ryta,kadangi stovi lauke vel tas pats. Patikrino vaziuokle servize ir nieko nerado, gal kazkam yra kazkas panasaus buve?
Naudokis paieska

MindaugasB

Tu dar ir i servisa vaziavai vaziuokle tikrinti? :goodboy:
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Toshis

Jei tikrinai ir nieko nerados servise
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4633.0.html
Jei nevarei i servisa - nuvaryk, kolkas siam forume nesutikau aiskiaregiu kad jie per atstuma aptiktu problema  :goodboy:

Belekas404

Dekui uz nuoroda, man paciam irgi jausmas,kad is granatu gali buti garsas, taciau patikrinus servize gumos kaip naujos jokiu itrukimu.

vitiok

Toshis

Bemsas

Citata iš: Belekas404 Įrašytas Sausis 28, 2014, 12:01:28 PM
Dekui uz nuoroda, man paciam irgi jausmas,kad is granatu gali buti garsas, taciau patikrinus servize gumos kaip naujos jokiu itrukimu.

Na tada nezinau kas gali buti, nes anoi duotoj temoj visu buvo granatu gumos suplesytos   :-{

Gal cia geriau seksis skaityti:
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4619.0.html

mangum

Juokai juokais, bet ir mano Aurisui ir dar vieno pazistamo Aurisui tas pats. Atsalo orai ir prasidejo kazkoks girgzdejimas kai suki. Pavazinejus ilgiau - praeina. Dabar, kai orai atsilo, viskas tvarkoje.   Buvau poroje servizu del patikros (Vilniaus Kemi ir Pnvz Kemi) - nieko nerado.

nOnAmE

MantasD

tai cia ziuriu beda pas visus, pas mane ir prie minuso traskejo susukus vaira, bet ne kaip granata, o kai posparni tarkuotu, persiverziau visus posparnius vistiek tas pats, nuvaziau vaziuokle praklibino nieko, su servisistu susede pravaziavom, kai isgirdo net issigando :) nes garsas, toks lyg ten sausa butu ir metalas metala maltu, dar kart pasikele, viska apziurejo, gumos sveikos, tepalo yra, sako dar vazinek, jei nepraeis turbut reiks keisti granata. persiskambinau nauja pigiausia nuo 1500lt, kazkaip nesmagu pasidare, gerai kad atsilo, garsas dingo tai ir aprimau, dabar dar cia pasiskaiciau, lauksim kitos ziemos ir zesim kaip supratau turetu tepalo keitimas padeti :)

Auris klp

Tai kam nors realiai pavyko tuos traškesius išsigydyti? Ar padėjo koks tepalų keitimas granatose ar pan? Atšilus garsai dingsta, ar verta kažko ieškoti? Jei neiškosiu, kas gresia?

Venza

O tai tau tema perskaityt sunku?Ar reikia,kad kazkas uz tave perskaites parasytu:taip,pakeitus tepala traskejimas dingo!
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...