Po avarijos nesikuria

Pradėjo marcaltu, Vasaris 23, 2014, 11:14:05 AM

« ankstesnis - sekantis »

marcaltu

Sveiki, turiu auris 2009m 1.4 benzinas. Po avarijos visiskai nesikuria net neduoda prasukt starteriui nors variklis visiskai neliestas, kas gali buti? Esu girdejes kad yra kazkoks agregatas, kuris po avarijos bolkuoja kurima, kur ji rasti? BUciau labai dekingas uz pagalba :)

Saulius SSS

Audi  bagazineje stovi tipo saugiklis.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Vladas55

Kazkada pas mane buvo tas pats Forde bagazineje buvo automatas prie atsarginio rato nuspaudziau mygtuka ir uzsikure,gal atsakys kas turi panasu auto.

vitiok

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Vasaris 23, 2014, 11:21:51 AM
Kazkada pas mane buvo tas pats Forde bagazineje buvo automatas prie atsarginio rato nuspaudziau mygtuka ir uzsikure,gal atsakys kas turi panasu auto.
pirma kart girdziu apie tokius saugiklius

Donis7

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Vasaris 23, 2014, 11:21:51 AM
Turėjau 2002 mondeo hečbeką, bet jokio mygtuko ar automatuko nebuvo. Šiandien net savo avensį apžiūrėjau...nu ne, jokio netikėtumo.

Bemsas

marcaltu

Venza

Naujesnems masinoms kuriasi tik ismynus sankaba,tai gal prie sankabos varlyte atsijungusi?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

sinkleris

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 24, 2014, 19:58:30 PM
Naujesnems masinoms kuriasi tik ismynus sankaba,tai gal prie sankabos varlyte atsijungusi?

Pas mane panašus bajeris buvo nusipirkau Auris, viskas gerai, įdėjau naujus kilimėlius- nesikuria :think: Pasirodo per naują kilimėlį nepakankamai įsispaudė sankabos pedalas, kol supratau kad reikia spaust išsišiepus kol ta vieta kilimelio prasinešiojo :)